*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Chanela wrote:bell a pytałaś, może po nowym roku będą?
szpilka tak chwaliłam że niewielki wiatr to teraz widzę że zaczęło konkretnie wiać.
Pytałam i od marca wchodzi nowa kolekcja, nowe kolory także dostaw juz nie bedzie...Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
No i ja już po fryzjerze, ciut rozjaśniłam i końcówki podcięłam...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f35a137283b8.jpg
A i nie mogłam się powstrzymać...jeszcze Zosi nie ma na świecie, a już ma najfajniejszy pokój w mieszkaniuBrakuje tylko tych naklejek, które mąż obiecał przykleić w Wigilię
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b936ca786c28.jpgjonka91, Chanela, Goosiaczek2, kasiakra, MartaKD, szpilka, Wiki81, zielarka, Becia81, Ewelina88, MonikaDM, rastafanka, M4DZI4, isabelle, agnesik lubią tę wiadomość
-
bluegirl ślicznie przystrojone okno
A ja czekam, aż mąż łaskawie ściągnie ze strychu ozdoby choinkowe i stojak, żebym mogła poprawić sobie humor strojeniem drzewka
Zabrałabym się już za robienie sernika, ale obawiam się, że by nie dotrwał do świątbluegirl89 lubi tę wiadomość
-
ania_29 wrote:Załamałam się
Mam pełno rozstępów od spodu brzucha
zielarka lubi tę wiadomość
-
belldandy wrote:U nas w szpitalu w ogóle nie respektując wskazan okulistycznych, stosują w przypadku takich osób proznociag, aby skrócić druga fazę porodu i nie dopuścić do utraty wzroku z powodu silnego parcia, także lepiej sie dowiedz wczesniej
idź na konsultacje czy kwalifikacje do porodu i ustał datę cc
Sama chciałam w ten sposób mieć wskazanie do CC bo wstydzę sie tego od psychiatry, ale moj prowadzący mówił, ze tym od okulisty to bym sobie sama strzeliła w kolano i musiałabym rodzic SN tylko z maksymalnie skrócona druga faza porodu.
według mnie wszystko to kwestia ustalenia wczesniej.i bycia konsekwentnym, nie zgadzania się na niektóre rzeczy w szpitalu, miło,ale stanowczo.Ja też myślę tak jak moj gin,że lekarze boją się nie stosować do zaleceń odnośnie cc.
współczuje szpitala,skoro nie respektują zalecen okulisty, mogą zawsze wezwać swojego okulistę dla potwierdzenia. Kobiety na prawdę mają problemy ze wzrokiem,ale prawda też jest taka,że wiele dziewczyn wymusza na okuliście zalecenia.Takich działań nie popieram.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 16:58
Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
szpilka wrote:nie moge sie powstrzymac
dla wszystkich kociar
https://www.facebook.com/ChujowaPaniDomu/photos/a.185088921630276.42971.183462818459553/504690776336754/?type=1
Obawiam się o swoją choinkę. Jeszcze jest w siatce a już się łaciata na nią wspinaszpilka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny pomęczę Was jeszcze zdjęciami. Mina nieświadoma, to bylo zaraz pi karmieniu, czyli brzuszek zadowolony, a mamy mleko najlepsze!!!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/24f220dedb47.jpg
A co do podkładów to powiem Wam, ze te cienkie np Baby One, czy Canpol tez sie świetnie sprawdzają.
Zużyłam te grube, w których wata sie bardzo zwija, a teraz mam cienkie i sa super.
zielarka, Melula, szpilka, jonka91, Viv78, kamilaaa_88, Goosiaczek2, Malenq, kasiakra, Becia81, MonikaDM, Ewelina88, lwuska55592, Gwiazdeczka27, magdalenka, rastafanka, ania_29, Martaaa, M4DZI4, Chanela, OliOla, isabelle, agnesik, Maud11, MartaKD, renia83 lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
ania_29 wrote:Załamałam się
Mam pełno rozstępów od spodu brzucha
Jak fajnie napisała Kasiakra: będziemy żyć
Wiki jaka śliczna!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 17:48
Wiki81 lubi tę wiadomość
-
Wiki cudną Haneczka !!!! I jaki banan na twarzy hehe nie ma to jak cyc !
Na ktg ładny zapis " nic sie nie dzieje nananana" zaciskam nogi do północy 31 grudnia nie ma bata :p
Wiki81, szpilka, zielarka, Malenq, MonikaDM, Gwiazdeczka27, rastafanka, renia83 lubią tę wiadomość
-
Cały dzien mi brzuch boleśnie spina i bolą przy tym krzyże ;( jutro wizyta na NFZ ciekawe ile mioduszek wazy i co KTG pokaże...Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
belldandy wrote:Cały dzien mi brzuch boleśnie spina i bolą przy tym krzyże ;( jutro wizyta na NFZ ciekawe ile mioduszek wazy i co KTG pokaże...
bedzie dobrzeMalenq, Gwiazdeczka27, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka ja po wizycie: i jestem szczęśliwa:)
Jupppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
wody wzrosły do 9,5-10 (wszystko na tym samym sprzęcie było robione) - wcześniej było 6-7,
szyjka zamknięta, mała ruchliwa iiiiiiiiiiiiiiiiii zielone światło do pozostania w domku na święta (chyba, że mała sama zadecyduje się wyjść)....
w przyszłym tyg. mam kolejne usg:)
TAaaaaaaaaaaaaaaaaaak się cieszę
Wasze kciukaski i modlitwy skutkują, więc łapczywie proszę o więcej................
serduszko ma nadal niemiarowe bicie, ale usłyszałam, że nie ma bloku przedsionkowo-zatokowego więc mała może bezpiecznie siedzieć w brzuszku:)
mam leżeć, dalej się nawadniać wodą, kefirami itp. i może uda się dotrzymać do 01.01.2015???????????????????????// kto wie.............
chociaż ja mam przeczucie, że mała urodzi się jeszcze w tym roku...zobaczymy....
boszzzzzzzzzzzzzzzzzz jakie to wszystko "niestabilne", zmienia się jak w kalejdoskopie.................
z negatynych wieści to "wyhodowali" GBSa...więc antybiotyk przed porodem będzie.....
cieszę się tym bardziej, bo jakoś nie byłam przekonana do wcześniejszej indukcji porodu....................
WIKI śliczności:)szpilka, MonikaDM, Ewelina88, kasiakra, jonka91, Gwiazdeczka27, rastafanka, Tymi, ania_29, Chanela, zielarka, Wiki81 lubią tę wiadomość