*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, jutro chyba moja kolej...
Byłam dziś na wizycie i dostałam skierowanie na wywołanie porodu bo mam mało wod. Lekarz boi się mnie zostawić przez święta w domu bo ponoć za duze ryzyko. Nie wiem jak to jest bo ktoś z Was chyba też ma poziom 10 afi..
Boje się strasznie, ale jak trzeba to trzeba -
OliOla wrote:cuuuuuuuuuuuuddddddddddoooooooooooooooo
jaka waga u Was?
Oli, u nas wczoraj wieczorem 1740 g. Dzisiaj dowiedziałam się, że na Sylwestra mała będzie gotowa do wypisu, ale będzie to jednocześnie czas, gdy powinna dostać kolejne szczepionki, a zdecydowaliśmy, że nie chcemy małej od razu wozić po przychodniach na szczepienia, więc pewnie zostanie jeszcze 3-4 dni na szczepienie + obserwację po i do domku
Goosiaczek2, OliOla, szpilka, agnesik lubią tę wiadomość
-
Patrycha wrote:Hej dziewczyny, jutro chyba moja kolej...
Byłam dziś na wizycie i dostałam skierowanie na wywołanie porodu bo mam mało wod. Lekarz boi się mnie zostawić przez święta w domu bo ponoć za duze ryzyko. Nie wiem jak to jest bo ktoś z Was chyba też ma poziom 10 afi..
Boje się strasznie, ale jak trzeba to trzeba
o to się zdziwiłam ja dzisiaj byłam na wizycie i mam 10 AFI i mój powiedział, że to dość dużo jak na ten tydzień.
-
nick nieaktualny
-
MonikaDM wrote:Isabelle - Ala jest boska! Jaki rozmiar ubranek jej założyłaś bo wydają się praktycznie idealne, nic nie za duże
Dziękujemy za komplementy:) Pajacyk to rozmiar newborn z F&F - rękawki podwinięte i skarpetki trochę blokują ześlizgiwanie się nogawek - jeszcze chwila i faktycznie będzie jak ulał
MonikaDM, OliOla lubią tę wiadomość
-
Patrycja ja dwa dni przed porodem miałam poziom wód 6 i dr powiedziała ze w sam raz na ten czas.
OliOla ale Słodziak!!!!!!!!!! Cudownie ze u Was wszystko dobrze.
Isabelle teraz się bierz za pranie i prasowanie. Juz codziennie będziesz mogla ja stroić. Jest Cudowna!!!!!
A my pewnie jutro do domu. Jeszcze zdaze przygotować choinkę, dostane troche potraw od teściowe i trochę zamówiłam. Mąż przysłał mi nr restauracji, gdzie sie umowil, żebym sobie wybrała sałatki i dania świąteczne i tym sposobem będę miała święta!! Myślałam ze zwykłą kolację i obiad zrobię w święta.
Ale zazdroszczę Wam ze się będziecie obżerać w święta. Wrr..
isabelle, OliOla, Chanela, bluegirl89, bluegirl89, renia83 lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
poszłam zobaczyć jak tam mój sernik robiłam go pierwszy raz i się zdziwiłam bo wygląda ekstra. Kurcze ta ciąża sprzyja moim kulinarnym podbojom
Wyciągam kawałek ale jeszcze ciepły poczekam chwilę i go skosztujeWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 21:24
-
kamilaaa_88 wrote:Teraz prasuje ostatnie tetry i bedzie wsio.
Potem prasowania tetry końca nie będzie widać! Ja nawet nie zdawałam sobie sprawy, że takie malutkie dziecko potrzebuje tyle pieluszek, ja dwa razy w tygodniu muszę wstawić pralkę, a pieluszek mamy całe mnóstwoNo i teraz doszły do tego jeszcze ubranka, ale cudownie jest prasować dla swojego dziecka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 21:21
bluegirl89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
belldandy wrote:Chciałam kupić dzis wózek i brak kolorów do wyboru... Został tylko beżowy... Zaraz sie poplacze:('a mówiłam, prosiłam żeby tego nie odkładać
Bell, poszukaj tego modelu w internecie, na allegro. Skoro masz już konkretny wózek wybrany to może znajdziesz też gdzieś ten konkretny kolor, który chcesz. Jest przecież mnóstwo sklepów online z wózkami.