*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
OliOla wrote:Isabelle rewelacja wiadomość
U nad jakoś chyba ostrożnie podchodzą z datą wypisu. Ostatnio ordynator powiedziała, że nie wie czy nas puści na sylwestra.
Nie ważne kiedy wyjdzie najważniejsze aby była zdrowa
Oli, a jak w ogóle sobie radzisz? Przystawiasz małą do piersi czy raczej odciągasz laktatorem? Ile mała wazy? Jak u Ciebie będzie ze szczepionkami? Szczepisz małą w szpitalu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 21:50
-
nick nieaktualny
-
Pierniczki zrobione. Oczywiście te cieńsze wyszły mega chrupiące (może troszkę za twarde), ale jak na pierwszy raz może być. Małż zjadł bez lukru chyba z 5 już, wyszło ich dużo. Późniejsze robiłam grubsze. Jutro nakładanie lukru
Policzę i pokażę (jak będą oczywiście godne pokazania). Na jutro planuję zrobić sałatkę warzywną i podpiec kurczaczki (pałki i udka) na I dzień świąt, bo nie chcę tego robić w Wigilię ani w święta (później będą rodzice to mama pomoże podgrzewać dania ciepłe).
Piękne macie te choinki. Nasza taka najzwyklejsza, sztuczna (nie lubię zapachu sosen, jodeł etc). Mam bombki i ozdóbki sprzed roku, niczego nowego nie dokupowałam, więc jest podoba do zeszłorocznej. W następnym roku może coś zmienimyDoszły tylko lampki zewnętrzne, no i renifer
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 22:37
-
Ach, wiecie co, tak sobie myślę, że mnie poród to weźmie z zaskoczenia, bez uprzedzenia. Mam tak zmienne nastroje: weekend męcząco-leżący, boląca głowa, ciężki brzuch i bóle krzyża. Dziś rano średnio, ale po 13 mega power. Ala spokojna, ale ma coraz mniej miejsca.
Tylko te napady gorąco-zimno mnie miażdżą
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czy wasze brzuchy są teraz prawie cały czas takie "nadęte". Nie jest twardy jak kamień, tylko taki jak balon na mega napompowany... Jak młoda dupkę wypnie to mam wrażenie, jakby z mojego brzucha chciała zrobić takiego balonowego pieska
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4d2b73c9e656.jpg
Może to normalne na finiszu ciąży
Wydaje mi się, że ciut mi opad brzuchnix lubi tę wiadomość
Marianna [*] 08.11.2013 8tc
Kamilka 7.01.2015
Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
Weronika 11.08.2017 -
nick nieaktualnyhej.......
w końcu po wielu tygodniach się wyspałam, malutka nie budziła, dłonie tak nie spuchły i nie bolały.....obciążenie psychiczne wizytami już za Nami....
tylko ten deszcz i wiatr.........
ja dzisiaj keks i wafle i leniuchuję resztę dnia:)
miłego wtorku brzuchatki:)M4DZI4 lubi tę wiadomość
-
Hej, hej.
Dziewczyny śliczne macie dzieciaczki!
Ja oczywiście jak zwykle na pełnych obrotach.
Jestem 100 km od domu. Niewyspana, bez torby szpitalnej.Siedzę w macu i piję kawkę.
Wczoraj obleciałam galerię i kupiłam dwupak koszulek do karmienia w h&m za 50 zł, a więc połowę taniej.
Dzisiaj idę jeszcze na "zwiedzanie" Ikei.
Po południu czeka mnie robota w kuchni.Muszę barszcz czerwony zrobić i biały może z kiełbaską.
Potem sałatkę i rybę.
O kurde dopiero sobie uświadomiam ile pracy jeszcze przede mną.
Zauważyłam że troszkę obniżył mi się brzuch, ale wiadomo że już chyba na to czas.
Także póki co spokojnie i na luzie kulamy się dalej.
Miłego dnia.
Chanela, bluegirl89 lubią tę wiadomość