*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
M4DZI4 wrote:Hej kochane! Ja już chciałam złożyc wszystkim stycznióweczkom życzenia świąteczne! Spokojnych świąt bez porodów, spędzonych w rodzinnej atmosferze, suto zastawionego stołu i bogatego Mikołaja !!!
U mnie samopoczucie kiepskie i święta nie będą na bogato niestety.Z mężem się nie rozliczyli za ostatnie zlecenie i zostaliśmy bez grosza.A w piątek jeszcze miało byc ok i dogadane.Nie rozumiem jak ludzie mogą byc tacy podli i to w takim czasie.Smutno mi jakoś,dobrze że mogę liczyc na pomoc przyjaciół...
Chce mi się wyc...
Czuć smutek i żal z twojego wpisu, wiem że to trudne w tym okresie, ale postaraj się nie denerwować.M4DZI4 lubi tę wiadomość
-
Ja tez już Wam Kobietki Kochane życzę Wesołych, spokojnych Świąt, nie ważne prezenty, nie ważne potrawy, ważne,żeby Święta były pełne miłości! A w Nowym Roku życze jak najwięcej dobrych dni, błogosławieństwa Bożego, zdrowia i mało płaczu dzieciaczków:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 10:18
Malenq, bluegirl89, Paula44, szpilka, jonka91, Agus89, renia83 lubią tę wiadomość
-
M4DZI4, to wredne, fakt, ale nieważne czy święta przy suto zastawionym stole czy skromnie, ale ważne że razem
U mnie też ZUS zrobił mnie w ciulki. Byłam tam tydzień temu w pn i powiedzieli, że dostanę kasę do piątku, a tu mamy już wtorek i nic. U nas też szału nie będzie: 3-4 dania na Wigilijnym stole, na prezent kupiliśmy sobie pralkę... Kochana, trzymajcie się ciepło. I mimo wszystko, spokojnych i radosnych świąt!
M4DZI4 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMelula nie nie lukruję, dopiero jak zmiękną....
M4DZI4 skarbie najważniejsze, że będziecie razem, masz rodzinę, przyjaciół, synków:)
fakt, że ludzie potrafią być tacy a nie inni....czasem tak bywa....
najważniejsze jest zdrowie.....
również życzę spokojnych, pełnych miłości, przytulania sięi wspólnie spędzonych z rodziną świąt:)
M4DZI4 lubi tę wiadomość
-
My spędzamy w tym roku Wigilijny wieczór we dwoje - trochę smutno, bo zawsze spędzałam je z rodzicami, bratem i jego Maluchami. W tym roku dostaliśmy zaproszenie do szwagra, ale to nie to samo i wolę siedzieć w domu, bo tam zawsze mam nerwa, a to niewskazane. Ale za to w I dzień świąt przyjeżdżają moi rodzice <jupi>
Paula44 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny,kochane jesteście!! Macie racje, ważne że na święta będziemy razem wszyscy zdrowi. Dobrze że prezenty kupiłam wcześniej bo serce by mi teraz pękło jakbym musiała dla starszego syna tłumaczyc czemu w tym roku Mikołajanie będzie...Jakoś się pozbieram i postaram żeby ten czas mimo wszystko był wyjątkowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 10:30
-
Wiki po cichu Ci powiem ze tez mi kaktus wyrośnie jak dotrwam do 5 stycznia No ale nic nie wiadomo :d
Jest mi juz na prawdę cieżko
Ciesze sie ze wychodzcie do domku))
Madziu przepraszam wcisnęła mnie ten przycisk
Nie wazne jak dziewczyny piszą ze swieta skromne to najmniej wazne będziecie razem i Wasz cud pod Twoim sercem a zło które cżlowiek wyrządza drugiemu wraca z podwójna siła , fakt niektórzy nie maja serca !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 10:50
Wiki81, Paula44, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
No i ja się witam porządkowo.
Czas ogarnąć mieszkanie, a dziś ambitne plany: łazienka, kuchnia (ale tylko blaty i naczynia) no i na koniec podłogi...mam nadzieję, że nie zniechęcę się już na początku...a przyznam szczerze, że już mi się nie chce, bo noc ciężka była, co chwilkę na siku i jakoś brzuch ciążył
Ale na spokojnie powoli do przodu...
A wieczorem mam spotkanie świąteczne z ekipą z liceum...taka nasza coroczna tradycja -
Tymi wrote:Dzien dobry
Przyznać sie kto zamawial taka pogodę ?
Nocka - tylko 3 razy sikanie :p sukces za to moje więzadła , blizna po cesarce ta macicowa ciągnęły okropnie , bol nie do opisania , brzuch mam wrażenie ze lada moment mi pęknie nobi moj pępek wywinął sie juz ma zew hehe mam baaardzo głęboki wiec mam okazje zobaczyć jak wyglada z tej innej strony :d
No i najważniejsza wiadomość ;)39 tydzien sie zaczął !!!!
Podejrzewam ze jak dotrwam do terminu to 5 stycznia będę rodzicNo ale jak wytrwam co juz tylko Bog jeden wie
Powiedz mi Kochana:) wczesniej tez dokuczała Ci blizna po CC?Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Melula tez bym chciała chociaż do 1
juz tylko 8 dni :p
Bell tak teraz tylko przy ciazy , bo to sie tamzrosty robią wokół blizny tez No i to ciągnie w drugiej ciazy wiesz jakby nie patrzeć to mięsień jest przecięty i inaczej funkcjonujeale do wytrzymania , normalnie poza ciaza nic potem nie czuć spokojnie
-
nick nieaktualnyDobry
LAseczki ja Was podziwiam! Skąd macie tyle siły by wszystko ogarnąć? Ja mam wielki dom i oprócz pomytych okien i świeżych firanek (którymi zajęła się teściowa) mam mega bałagan, cały czas leżę.. Jedyny pokój wysprzątany to sypialnia przygotowana dla nas i małej czeka. Nie siedzimy tam wogóle więc wystarczy wytrzeć kurze, a reszta?! aż mi żal że wszystko tak zaniedbane.. męża mam z tych co wychowali go tylko na żywiciela rodziny i nic w domu nie porobi..
Robię listę i zbieram sie na zakupy, moim zadaniem na święta jest zrobić AŻ barszcz czerwony bo dłużej nie wystoje:/ Poobcinam gałązki z choinek i zrobię jakiś stroik co by odrobinę świątecznie było.
39 tydzień wybił w kalendarzu !Tymi, Paula44, szpilka, nix, bluegirl89, jonka91, Agus89 lubią tę wiadomość
-
Kawa, mój małż też niby z tych, co to uważają, że kobieta jest od robót domowych, ale wymiękł w tym roku...
Ja barszczyk kupiłam, ale za to zrobiłam krokiety. Ja to niby ogarniam swój bałagan, ale szczerze to nadal nie jest tak czysto, jakbym chciała, ale więcej nie dam rady. -
nick nieaktualnyMel mój mi pomaga.. obrócić się rano przed pracą, na drugi boczek kiedy słyszy jak stękam
bo ja śpię na kanapie w salonie a on w drugiej sypialni. Taki z niego pożytek w czasie świąt.
Właśnie zauważyłam, mam jakieś białe plamki na dłoniach i jakoś spuchły O_o -
nick nieaktualny
-
Witam się z rana i też Was podziwiam że macie siłę na porzadki i to takie generalne. Ja tylko troszeczkę pomagam teściowej to znaczy ścieram kurze, robie farsze, kleje pierogi, rozwieszam pranie.
Wczoraj Was podglądałam i jestem zazdrosna że OliOla i Isabella mają już swoje małe cuda przy sobie ! Mój Jasiek chyba jeszcze trochę posiedzi, chociaż wczoraj powiem Wam wybrałam się do galeri i cięzko mi było wrócić.
A i jeszcze napiszę Wam w sprawie tych felernych włokien że panie w Naturze nike robiły problemów i mogłam wymienić na coś w tej cenie, wię wzięłam tym razem tusz z Rimmela. Więc poszłam bojowo nastawiona z mężem przy boku a wyszłam miło zaskoczona.
Dzisiaj miałam taki realistyczny sen że podczas kąpieli zaczęłam konkretnie krwawić i nie wiedziałąm co robić ! Obudziłam się na szczęście.Chanela lubi tę wiadomość