X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina88 wrote:
    Marta no w końcu!!! :):) Oczywiście żartuje. Tylko się cieszyć tak super ciążą. :)
    Ja też już dawno na nogach. Spacer z psem i mężem zaliczony a teraz kawa. :)
    Oby i Cię dziś w nocy dopadła bezsennośc 1,5 godziny:) żartuję:) ale jak co,to juz na następną noc przyniosę sobie lapka do łóżka albo ksiązke:)

Ewelina88 lubi tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta dla mnie na bezsenne noce najlepszy jest laptop bo się szybko oczy przy nim męczą i jest to taki usypiacz, patrzę patrzę wiadomo czasami minie godz. czasem półtora ale później śpię jak dziecko :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2014, 10:41

MartaKD lubi tę wiadomość

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż czesto gada przez sen, dziś odliczal tygodnie do porodu i tygodnie połogu,wyszło mu 11:) a później mówi,że nie moge zasnąc,bo za dużo śpię w dzień (co racja to racja:)), a rano oczywiście nie pamieta nic:) I sni mu się coraz częsciej poród albo już urodzona córka:)Przejmuje się strasznie:) Nawet ostatnio stwierdził,że jakbym miała rodzić naturalnie,to on jednak by ze mną był i mi pomógł:)Oprócz tego,że jest bałaganiarz,to złego słowa nie powiem:)

Goosiaczek2 lubi tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogóle to któraś tu miała schizy,że dziecku rączki przyrosną do twarzy,ja mam za to schize,że gdy zakładam buty i się schylę,to duszę,gniotę dziecko, albo,że jak spaceruję do sklepu na przykład,to się Małej to nie podoba,bo nie czuję ruchów.A jeszcze ostatnio pomyślałam,że jej się nudzi w brzuchu.No co za myśli:)

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie pytanie mam czy macie już ubrane łóżeczka? czy czekacie jak przyjdziecie ze szpitala. Kurcze tak mnie korci by już je ubrać. Wiem, że ubranie łóżeczka to chwila ale jakoś mnie tak korci, tylko wydaje mi się, ze to za wcześnie jednak.

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • Martaaa Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam ubrane i przykryte kocem :)

Goosiaczek2, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość

relgh371rphwpz6l.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam kołyske już skręconą i ubraną,bo jest nowa i chciałam,zeby materiał wywietrzał.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goosiaczek nie ubieram, po co ma się kurzyć.. A łóżeczko to w ogóle jest jeszcze na strychu. :) Jak się zaczną skurcze, to jeszcze zdążę wszystko przygotować :D

201501145565.png
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    A w ogóle to któraś tu miała schizy,że dziecku rączki przyrosną do twarzy,ja mam za to schize,że gdy zakładam buty i się schylę,to duszę,gniotę dziecko, albo,że jak spaceruję do sklepu na przykład,to się Małej to nie podoba,bo nie czuję ruchów.A jeszcze ostatnio pomyślałam,że jej się nudzi w brzuchu.No co za myśli:)

A no ja taka "mundra" byłam, oj puśćmy to w zapomnienie bo mi głupio :P

Cholera ale jestem pociągająca to znaczy zasmarkana, cały czas walcze z przeziębieniem, a wszystko przez męża on przeziębiony i w Wigilię wystarczyło, ze po opłatku był buziak w usteczka i sie załatwiłam...

ja łóżeczko mam już przygotowane i przykryte kocykiem aby sie nie kurzyło :-)

Aj święta święta i po świętach, dobrze że chociaż śnieg spadł.

Zielarko, czytobie już zdjęto pessar? Czy juz trochę lepiej sie czujesz?

Patrycja i jak u ciebie wygląda sytuacja?

Miłej i spokojnej soboty...zaciskamy nóżki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2014, 11:13

mhsvp07w3ex0n696.png
  • Tymi Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka uwielbiam Cie za Twoj luz :) serio !

Mojemu śniło sie dzis ze kupował pieluchy za 79 złotych , ciesze sie ze jemu tez sie udziela :d

Ahh i dołączam do opuchnietych stop , stopy mam jak słonica szerokie i bańki :p

l22nhdge0qqepa6e.png
  • Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki za odpowiedź to może i ja ubiorę już. Kurcze trochę się niepokoje bo od rana nie czuję żadnych ruchów. Może młodej też się dzisiaj dobrze spało. Bóle kręgosłupa i miesiączkowe odczuwam... też mam nadzieję, że wytrzymam do 1. Coraz więcej wylatuje ze mnie śluzu. w końcu nie jestem pewna czy ten czop wyleciał czy nie omg zaczynam znowu świrować :(

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tymi akurat sprawy dzieciowe to najmniejszy problem :D Gorzej z moją firmą. Mam remanent do zrobienia i w tym celu muszę wyleźć na strych, wypakować wszystko z pudeł i przeliczyć a później powprowadzać braki księgowe... We wtorek mam zamiar w końcu to zrobić :) Nie wynika to z luzu tylko z niechciejstwa ;) Na samą myśl mnie odpycha...

Coś mnie dzisiaj muli...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2014, 11:19

201501145565.png
  • Tymi Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka czyżbyś była jednak następna ??? :d:d

Ja dzis zalegam na kanapie mam dzis lenia na 102 !!!!

l22nhdge0qqepa6e.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane

najpierw ochrzan dla tych wszystkich, ktore chcialy snieg na swieta, fakt dzis jak sloneczko swieci to jest pieknie, ale ten wczorajszy horror na drogach chetnie bym sobie odpuscila, co rusz karetki, wypadki i stluczki, no i jazda w gestym sniegu oraz po przysypanym sniegiem lodzie, najwiekszym szczesciem jest to, ze ja nie musze sama kierowac, mezu nas dowiozl bezpiecznie, ale stresil lekki byl

ps bez ciazy jezdzilam zima autem do pracy, nawet w zawieje i zamiecie, no ale teraz bardzo mi sie podobalo chodzenie w adidasach

poza tym MArtaKD snilo mi sie ze urodzilas i to jakos tak sugestywnie, ze choc mialam problemy ze snem, to co zasypialam to temat wracal i pierwsze co jak oczy rano otworzylam to musialam na forum zajrzec

PAula bedzie dobrze i to sobie powtarzaj az choc troche uwierzysz

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • kamilaaa_88 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry poświątecznie :) my również w dwupaku.
    Gabikor nie ma słów,którymi można wyrazić smutek po twojej stracie. Ściskam mocno i modlę się za twojego Aniołka w niebie i o twoje zdrowie.

Mamusie szpitalne, trzymam kciuki abyście wytrwały jak najdłużej z dzidzią w brzuszku, ale pamiętajcie, że na tym etapie ciąży w przypadku porodu wasze maleństwa są już bezpieczne :)

Moja Hania dostała pierwszy prezent od Mikołaja :-D Baśnie tysiąca i jednej nocy i mężu co wieczór przed snem czyta naszej córeczce bajeczki.

Czuję się coraz gorzej, jestem mega spuchnięta (twarz, ręce i nogi), w święta jeździłam wszędzie autem, bo nie mogłam założyć żadnych butów i pozostały mi klapki :/ skurcze nieregularne, brzuszek już niziutko, przez co coraz częściej wstaję do toalety.
    W poniedziałek mam wizytę i jestem bardzo ciekawa co się tam, na dole dzieje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2014, 11:34

relg8iikn5mn7s8i.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiedzcie mi czy Was tez kłuje pęcherz przy siusianiu czy chodzeniu ??? ból podobny do zapalenia pęcherza...

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tymi wrote:
    Anka czyżbyś była jednak następna ??? :d:d

Ja? Nie... Przed 6.01 nie urodzę ;)

Chyba zetrę kurze i posprzątam podłogi - w końcu sobotę mamy ;) Nudzę się jak mops...

Martaaa lubi tę wiadomość

201501145565.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do ubierania łóżeczka to miałam to dzisiaj w planach, niestety ból mnie wykluczył z nornalnego funkcjonowania dzisiaj. Mężu stwierdził, że zaraz się tym zajmie, ja mam tylko wydawać polecenia. :D

Anutka - nigdy nie miałam zapalenia pęcherza, ale pęcherz mnie boli przy chodzeniu. Choć dzisiaj to mnie wszystko tam na dole boli. :P

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka na wszelki wypadek zrob w pn badanie moczu, u mnie tez sa takie klucia i nic nie wyszlo, ale lepiej sprawdzic

Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus89 wrote:
    Co do ubierania łóżeczka to miałam to dzisiaj w planach, niestety ból mnie wykluczył z nornalnego funkcjonowania dzisiaj. Mężu stwierdził, że zaraz się tym zajmie, ja mam tylko wydawać polecenia. :D

Anutka - nigdy nie miałam zapalenia pęcherza, ale pęcherz mnie boli przy chodzeniu. Choć dzisiaj to mnie wszystko tam na dole boli. :P
    tak jakby ktoś smyrał żyletką ??? i po dłuższym siedzeniu jak wstajesz ??

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
‹‹ 1682 1683 1684 1685 1686 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ