*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tymi wrote:Dziewczyny jakie ciśnienie za niebezpieczne i puls w ciazy uważają wasi lekarze ? W sensie czy wspominali Wam o tym kiedy zwrócić baczna uwagę i na jakie parametry
-
Hej, jakos tak ciężko mi tu wchodzić w wolnych dniach tym bardziej, że jesteśmy u moich rodziców.
gonek GRATULUJĘ urodzenia synka !
Na mnie dzisiaj czeka ostatnia partia prasowania ciuszków i stale to odwlekam. Jakoś dzisiaj nic mi się nie chce robić, byliśmy tylko w kościele i na małych zakupach i siedzimy w domu. Generalnie po świętach obwód brzucha zwiększył się do 104cm na wysokości pępka a z wagą nie wiem jak bo boję się wchodzić ;p
W chwili obecnej bardzo chciałabym wytrzymać do sylwestra bo mamy zamiar iść do znajomych, ale bez szału po prostu wspólne siedzenie przed tv. Tylko potrzebuję pomocy męża do zrobienia jedzenia no i zakupy na to jedzenie...znowu....
Jutro mam spotkanie z moją położną środowiskową, sama dzwoniła i się opominała. -
nick nieaktualnyMnie strach obleciał.
Jutro rano między 7 a 8 mam się stawić do szpitala i we wtorek (jeżeli się załapię na grafik) cesarka.
Tyle miałam jeszcze dziś zrobić, a nie mogę nic bo mnie jakoś sparaliżowało
Wiem że tyle mam leży/leżało tyle czasu w szpitalu i aż mi głupio pisać ale normalnie się boję bo ja nigdy w szpitalu nie byłam
Ale co by nie smęcić wstawię próbę mojego artystycznego zdjęcia spod choinki które nie wyszło mi tak jakbym chciała ale co tamWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 17:25
bluegirl89, jonka91, Malenq, Agus89, MonikaDM, MartaKD, Ag..., Krysti, ania_29, szpilka, kamilaaa_88, M4DZI4, agnesik lubią tę wiadomość
-
Gonek...gratulacje
A my dziś po sesji brzuszkowej...do pt mamy dostać fotki...juz się nie mogę doczekać. Jutro wrzucę Wam fotki pokoiku Zosi bo przez święta udało nam się go wykończyć
A we wtorek wizyta u gin...zobaczymy czy przypadkiem nie ostatnia...
Buziaki dla wszystkich :*Malenq, Goosiaczek2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzielarka wrote:Kasiu, wrócę do tego pytania, bo chyba utonęło...
jakie masz zdanie na temat tego lekarza?
Po prostu słyszałam dużo więcej pozytywnych opinii o nim niż negatywnych. Nawet zastanawiałam się nad tym czy nie prowadzić ciąży u niego ale trochę daleko jeździć do Jawora no może nie strasznie daleko bo 20 km ale pod nosem mam też dobrego na NFZ więc a poza tym kuzynka co mieszka nade mną chodzi do niego i jej mama też i bardzo sobie go chwalą.zielarka lubi tę wiadomość
-
zapisałam sie na tę akcje rmf,a nóż widelec sie uda.jeden z terminów porodu to jest własnie 15stycznia,wedlug kosci ramiennej i udowej bodajże.ale by było:) mąż sie podjarał
a że troche chory lezy w wyrku,to może majaczy:)Maud11, Gosiak, Ag..., agnesik lubią tę wiadomość
-
Kawa, co do depresji,ja wczoraj miałam dzień płaczu, wszystko mnie smuciło,a jak mąz wieczorem powiedział,że sie źle czuje,to mi się tak zrobiło przykro,że się popłakałam.ach te hormony...
Selene i Wiki, po dwa razy czytałam wasze rady szpitalne, musze je zapamietac:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2014, 17:09
Wiki81, Selene lubią tę wiadomość
-
Dziekuje Wam za odpowiedzi kiepsko dzis ze mną , ciśnienie skacze
wogole jestem niespokojna bardzo , płacze cały dzien , noe wiem o co chodzi , jutro wizyta u gin tez m nadzieje ze ostatnia bo na serio nie daje juz rady ....
Ciśnienie 145/ 95 puls 100 i puchne , jak sie sytuacja do jutra rana nie poprawi to jadę na IP a tak będę sprawdzać co 3 godz jak sytuacja , normalnie mam 120/60/70 lub 80 a tu dzis takie skoki sa , jurde sama nie wiem moze taki dzien -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Ag... a czego faktycznie nie wolno????????????????
a po drugie Ty masz fajny suwaczek............to już ponad 2tyg. jak Kostek jest z Wami:)
hmmm w sumie moze nie to ze nie wolno ale nie jem tych wzdymających rzeczy, nie pije nic gazowanego, mleko raczej chude, max 2%, ale nie umiem się oprzeć słodyczom. MImo ze staram się wcinac tylko biszkopty:)Malenq lubi tę wiadomość