*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Szybki skrot, wieczorem bede nadrabiac, szyjki juz wlasciwie nie mam, maly ok 2700, moze dotrzymam do nowego roku, moge tez chodzic jeszcze 3 tyg z taka szyjka i sie nie zacznie, mlody juz bezpieczny w skonczonym 36, no ale wiadomo kazdy dzien w brzuszku na plus dla niego i dostalam recepte na engerix
Chanela, kamilaaa_88, Agus89, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
Rybka1 wrote:Ania_29 narobiłas mi checi na karpatkę
jakis fajny przepis?
Kupić gotowy krem w proszku i robić według zaleceń na opakowaniu
A ja czekam, i czekam, i czekam na to ciasto.... Mniej czasu zajęło mi zrobienie obiadu niż mojemu upieczenie półgotowca
Rybka1, Malenq lubią tę wiadomość
-
Rybka myślałam ostatnio o Tobie bo nasze corcie będą mieć tak samo na imię. Dobrze że się odezwałas.
Ania naleśniki pyszne!
Ag Kostus do Schrupania!
A ja wiem od czego się tak źle czułam. Otóż banany z biedronki tak na mnie działają. Zjem kawałek i zaraz żołądek boli. Masakra.. A ja uwielbiam banany.ania_29, Rybka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyszpilka wrote:Szybki skrot, wieczorem bede nadrabiac, szyjki juz wlasciwie nie mam, maly ok 2700, moze dotrzymam do nowego roku, moge tez chodzic jeszcze 3 tyg z taka szyjka i sie nie zacznie, mlody juz bezpieczny w skonczonym 36, no ale wiadomo kazdy dzien w brzuszku na plus dla niego i dostalam recepte na engerix
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My już po wizycie. Szyjka się skrócila, ale trzyma. Rozwarcie wewnętrzne na cm, główka nisko. Mały wazy 2900 gram, podobno jak na moje gabaryty jest spory
ciekawe ile będzie miał po porodxie, o ile gram usg się pomyli:)do szpitala mam się zgłosić 12 stycznia,a cc będzie 13 lub 15 jeśli się uda dotrwać
mogłam mieć w przyszłym tygodniu, ale lekarz chce abym spróbowała wytrzymać jak najdłużej,A jeśli coś będzie się działo to 9 mam się zgłosić do niego na dyżur lub wcześniej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 19:32
ania_29, Malenq, Chanela, kamilaaa_88, szpilka, Paula44, Ewelina88, Agus89, M4DZI4 lubią tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Magda współczuję ... Mam wrażenie, ze jednak u Ciebie się zaczyna...chyba lepsze to, niż jelitówka.....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 19:52
-
Ja dziewczyny jestem po wizycie mala wazy ok. 2500 g szyjka taka jak byla 28 mm, glowka juz nisko, w srode do szpitala na ktg i usg, 5 tego do gina a 7 go ciecie
podobno nie chce juz czekac mala juz coraz b. dojrzala wiec cc. byloby przed 37 tc.
Gbs a nie mam, bakterii tez nie, mocz b. Dobry nawet ketonow nie ma i crp spadlo do 1,33
Paula mysle o WasWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 20:14
Chanela, Gwiazdeczka27, Paula44, szpilka, Agus89 lubią tę wiadomość
-
Bry wieczór
Ag Kostek jest cudny, nic tylko schrupać
Tymi zaciskamy kciuki i czekamy na wieści
Witaj magda-lena309 w gronie Styczniówek.
My już po wizycie. GBS pobrany i jutro muszę zawieźć do laboratorium. Hania ma adhd - cytując lekarza i przepływów nie udało się zmierzyć, głowica od usg skakała i cudem ją pomierzył. Waży ok. 2700 i na ktg tak szalała, że tętno 150 - 180. Szyjki niemal brak, ale jeszcze zamknięta. Skurcze na ktg wysokie i w miarę regularne, lekarz ogląda zapis i do mnie "czy skurcze są mocno bolesne?", na co ja "ale ja nie czuję żadnych skurczy"i zabiłam go tym tekstem buhahahaha - jego mina była bezcenna. No to tylko spytał czy napinania brzucha tez nie czuję, ale to już czuję baaardzo. Tak więc kochane my się jeszcze powinniśmy trochę pokulać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 20:18