*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Szpilka tego się nie da przegapić
na pewno będziesz wiedziała że to te bo boli strasznie;)ja za pierwszym razem jak mi wody odeszły i miałam lekkie skurcze nieregularne jechałam spanikowana jak to boli, dopiero po podpięciu kroplówki wiedziałam że to nie były skurcze tylko lekkie łaskotanie w brzuchu;)
Isabelle super, że już wychodzicie, długi weekend przed Wami:)
i dzięki za aplikację, właśnie zainstalowałam w razie czego:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 22:31
szpilka lubi tę wiadomość
-
isabelle wrote:Nie wiem, to typowa smartfonowa aplikacja. Myślę, że sprawdzić się może zwykły stoper i mąż z długopisem i kartką
damy rade -
mi się już chce spać, mąż ogarnia na dole bałagan a na łóżku obok skacze moja córcia wspaniała i nie ma zamiaru spać....
z brzuchem jakby lepiej pfu pfu ale nie chcę zapeszaćwypiłam dwie szklanki mięty i cisza;) więc jest sukces.... najbardziej się boję że weźmie mnie w nocy, wtedy musiałaby do nas przyjść teściowa, a córeczka przychodzi jeszcze w nocy do nas do łóżka i nie wyobrażam sobie jej reakcji jak zobaczy że nas nie ma, tylko babcia:( staram się jej tłumaczyć że może tak być ale nie wiem na ile ona to rozumie:) modle się, żeby zaczęło się w dzień
Chanela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPedzicie jak strzała. Mam przeczucie, że jak rano wstanę czyt. o 10:00 to któraś juz będzie rozpakowana!
Trzymam jednak kciuki żeby bobasy wytrzymały jeszcze 49h.
A I kolejne tipy z wiedzy użytecznej: W trakcie laktacji korzystne jest picie melisy i herbatki rooibosJa juz kupiłam zapas i sobie siorbie.
Dobranoc Stycznioweczki!
jonka91 lubi tę wiadomość
-
Włączył mi się motorek w tyłku, piorę, sprzątam, układam rzeczy małej, przekładam z szuflady do szuflady, porządkuję... a mąż ze stoickim spokojem siedzi przy komputerze i daje w jakąś grę strategiczną od dobrych kilku godzin
Nuskaw, OliOla, MonikaDM, jonka91 lubią tę wiadomość
-
A mnie mąż zabrał do Maca na kolację
Obżarłam się na zapas, bo przy karmieniu piersią będę starała się unikać fast foodów.
Specjalnie 50 km jechaliśmy do tego Maca.
Miałam taką ochotę na frytki, że mąż wymiękł i ze mną pojechał.
Teraz idę spać.
Dobranoc.Ewelina88, bluegirl89, Chanela, Bounia lubią tę wiadomość
-
Ale miałam sen. Śniło mi się że Aguś dostałaś skurczy i wsiadłas w samochód i pojechałas na porodowke. Na miejscu stwierdziłas że musisz kupić nowy samochód jeszcze. I Jonka która też tam była bardzo żałowała że wcześniej nie mowilas bo właśnie taki sam sprzedał jej mąż. W ogóle to tam w poczekalni było pełno rodzących z położnymi i stalyśmy z nim na przeciwko siebie i jakieś dziwne ćwiczenia były. Jak dla psów. Jej jakie mi się głupoty ostatnio śnią. A teraz siedzę wystraszyona bo Ktoras z was pisała że tylko ja plecy bolały przed porodem i właśnie mnie zaczęły okropnie boleć. Jejku chciałabym do nowego roku wytrzymać chociaż. Więc zaczynam wizualizację.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 04:40
ania_29, Nuskaw, Agus89, jonka91 lubią tę wiadomość
-
A ja spać nie mogę,obudził mnie silny ból w krzyżu ale przeszło. Na 8 mam ktg.
Moja mama tak przejmuje się moją ciążą że ma sny że sama jest w ciąży ☺
Czekamy słuchajcie na ten styczeń że się wydaje jakbyśmy wszystkie tego 01.01.2015 zaczęły rodzić heheNuskaw, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
No to i ja dziś już wstałam...mam nadzieję, że to tylko chwilowe...
Mąż do pracy wyszedł a mnie chwycił wilczy głód i musiałam sobie mleko z płatkami zrobić...
Też zauważyłam, że termin styczniowy jest wielce wyczekiwany...to po prostu jak dla mnie bezpieczna data bo dokładnie 1.01 mam ciążę donoszoną, aczkolwiek gin daje nam zielone światło po Trzech Królach
Z resztą nawet mężowi powiedziałam, żeby wytrzymał do Nowego Roku, a potem spróbujemy jeszcze coś z sexem pokombinować ;p Bo ostatnio mnie te twardnienia wystraszyły, a nie chciałam niepotrzebnie macicy spinać ;p
Dziś po południu wizyta u gina, aż jestem ciekawa co tam dziś ciekawego powie, mam też mieć pobranego GBSa, tylko nie do końca jestem pewna czy sama mam kupić tą próbkę (pojemniczek) czy on ma i da od siebie... (?)
Wracam do łóżka, może uda mi się jeszcze trochę pospać...