*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się tak przejęłam tym Nowym rokiem i tym że styczeń = poród że tak zaczęły mnie plecy boleć jakbym miała zaraz urodzić i do tego ból okresowy. Mam nadzieję że mi przejdzie bo mąż wypił parę piw.
zielarka, Selene lubią tę wiadomość
-
Agus89 wrote:U mnie Mąż zasnąć. Jutro rano jedzie do pracy więc mu wybaczam. Ja siedzę w cieplutkim szlafroku i piję mleko, bo mam straszną zgagę.
Teraz to się posypią porody coś czuję.Agus89, Malenq lubią tę wiadomość
-
Nie urodziłam w 2014 hura: )
renia83, Ewelina88, Selene, Agus89, Malenq, szpilka, jonka91, olka25, M4DZI4 lubią tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Córa u dziadków
mężu śpi
Filip też
i mnie też oczy lecą, nie odczułam klimatu świąt a tym bardziej tego wieczoru, za dużo się działo pod koniec tego roku i szczerze mówiąc mam ochotę na Nowy Rok, niech już wszystko wróci do normy, niech nasze życie przestanie wywracac się do góry nogami jak w pralce
marzę o starej dobrej rutynie
buziolki styczniowki
doczekalysmy się tego magicznego Stycznia 2015
odliczanie dobiega końca - ale ten czas zleciał
troszkę zbyt szybko
zielarka, Ewelina88, Wiki81, jonka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJest! 2015!
Wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze!
Styczniówki górą!
Zdrowia dla maluszków - tych, które są już z nami i tych, na które tak bardzo czekamy!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥Malenq, jonka91, renia83, MartaKD lubią tę wiadomość
-
No to styczniówki dajecie na porodówy:D
A grudniowym styczniowkom najlepszego- nasze dzieciaki maja juz roczek:D
Buziaki i usciski ode mnie i Kostolina- walnął toast z cyca przed północą i spi dalej:)
ja tez ide w kimono!Selene, Malenq, jonka91, renia83, MartaKD lubią tę wiadomość
-
dziewczyny spełnienia marzeń!
mi się już oczy kleją, córcia padła 5 minut po północy, zobaczyła trochę fajerwerków, zaczęła marudzić że już dosyć, poszła na kanapę przed tv, parę sekund i spała;) ja szybko do piżamki i do łózka, mężu się jeszcze kąpie i zaczynamy czekać na Sebulka;)
lekkich porodów i duuużo miłości!szpilka, jonka91, renia83, MartaKD, Chanela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny