*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Agus ano brakuje:) mi z dnia na dzien niespodziewanie brakło. Ale jak jelita wracają na swoje miejsce to chwile jeszzcze tak bulgocze jak niby ruchy:D
A ja mam dzis baby blues ciag dalszy- ryczę na reklamach, jak karmie, jak caluje te maluchne lapki. wszystko mnie wzrusza.
mąż sie smieje ze to dlatego, ze mam termin na jutro i hormony mi szaleją.Selene, Agus89, MonikaDM, bluegirl89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Selene Kostek urodzil się 2950, wychodzil ze szpitala 16.12 z 2750, 23.12 mial 3080 a w niedziele 28.12 3300. My kupilismy na OLX wage za 50 zl i waze raz na tydzien w domu.
ja tez sie balam ze nie przybieral bo malo jadl a tu okazalo sie ze rosnie jak na drozdzach:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 18:11
Selene, bluegirl89 lubią tę wiadomość
-
Zielarka wygladasz zarabiscie i rozumiem, ze znajac sama siebie sprzed ciazy widzisz u siebie cos odbiegajacego od normy, ale dla kogos obcego jak my to wygladasz jak chodzaca reklama ciazy, szczupla na twarzy i pieknie wystajacy brzuszek
Magdalenka mi dzisiaj tez mowili o 15 dla mnie wszystkie daty po 14 sa ok do 31 choc poza tym, ze chce dziecko zdrowe i w terminie to chcialabym jeszcze kota jakos z gipsu uwolnic przed porodem, ale na to wplywu nie mam zadnego
TYmi jak tam? jak bedziesz miec chwile to pisz, w ktora strone sie pomylili z waga Helenki urodzila sie mniejsza czy wieksza? -
Dziewczyny ja miałam teraz noworocznych gości, posiedzieli, wypili kawę i poszli.
A ja nadal głowię się co zrobić z porodem, czy ryzykować i iść i niech w szpitalu decydują czy sn czy cc, czy jednak pogadać jeszcze raz z lekarzem, żeby dał skierowanie na cc z powodu wysokiej wagi małego, bo to chyba tak wygląda, że lekarz wpisuje to w zaleceniach (proszę o podpowiedź od dziewczyn, które mają mieć cesarkę, bo do tej pory się tym nie interesowałam) - na razie trochę mu brakuje waży +/- 4104g, a zalecenia do cc są od +/-4250g. Jedno jest pewne, że jeśli przez tydzień nie urodzę to 8 stycznia będzie cc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 20:14
-
U mnie nic ciekawego... Moooooze jutro wyjde do domku.. Ale to moze.. Wszystkie dziewczyny opuscily moja sale. Jedna miala wywolywany porod, po 4 godzinach tulila juz syncia w ramionach☺ druga wypisali, a trzecia nabawila sie jakiejs choroby i ptzeszla do izolatki. Teraz dokoptowali mi kolejna na indulcje na jutro i nawet sie nie przywitala.. Mam nadzieje, ze weekend spedze w domu.. Bo moje zatoki dlugo w szpitalu nie wytrzymaja.. Nadal brak skurczy, bole wszelakie wyciszone.
A jezeli chodzi o moje przeczucia co do daty porodu to mysle, ze 5 albo 13..
Zielarko wygladasz przepieknie!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 20:36
zielarka lubi tę wiadomość
-
My właśnie wróciliśmy z kolacji i teraz zapowiada się romantyczny wieczór we dwoje.
Pewnie jeden z ostatnich przed porodem.
Poprzytulamy się z Mężem, może dostanę skurczy i jutro będę już rozpakowana.
Miłego wieczoru Mamusie.jonka91 lubi tę wiadomość
-
jeju a mnie tak boli miednica i rwie dół brzucha, że masakra. No chodzić nie mogę.
Psa już oddałam Lucjan w łóżku spokojnie śpi. Ja też mam nadzieję że dzisiejsza noc będzie przespana.
Też miałam w planach dorwać męża ale ten ból jest nie do opanowania wiec nici z moich planów.
Jutro jadę na KTG -
Przed wigilia trafilam do szpitala z zagrozeniem przedwczesnym porodem. Skurcze okropnie silne do tego wymioty... lekarze brali pod uwage wczesniejsze rozwiazanie ciazy mielismy juz dostawac sterydy na szczescie udalo sie sytuacje opanowac i po tygodniu wyszlismy do domu. Wtedy tez okazalo sie ze mam wielowodzie afi 25 i zastoj w prawej nerce... dostalam skierowanie do szpitala na badania kontrolne i wczoraj wyszlismy znow na pare dni do domku
afi 26,6 i zastoj w prawej nerce wiekszy plus powiekszony moczowod. Na szczescie cholestaza jest dobrze leczona bo przez odpowiednie leki i diete proby watrobowe sa idealne
lekarze mowia ze super byloby gdybym urodzila wczesniej... przez zastoje wielowodzie i cholestaze... ale odpada zupelnie cesarka bo jestem po ppwaznej operacji i kolejne ciecie zagraza mojemu zdrowiu... wiec czekamy na rozwoj sytuacji
12 spowrotem na oddzial i juz zostajemy tam do rozwiazania chyba ze pojawi sie bol skurcze regilarne lub odejscie wod to wiadomo w kazdej chwili mam wracac. Kubus wazy juz 3 kg
nie moge doczekac sie jak juz bedzie po wszystkim i bedziemy wszyscy razem w domku...