*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
na Usg bede w 12 tygodniu 0 dniu to mam nadzieję,że przez brzuch- chciałabym ,żeby był moj maż na wizycie- ale wolałabym zeby nie dopochwowo.. bo jednak czuł by sie nie zrecznie dla mnie to bez roznicy
jak samopoczucie kaarollaa u Ciebie? )kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalenq wrote:kaarolaa a jak się czujecie??
ogolnie od poczatku przechodze ta ciaze bezobjawowo co mnie cieszy, chociaz waga nieco mniej bo zaraz 2 kg na + a to dopiero poczatek II trymestru...
brzucho juz sie pokazuje, zwlaszcza wieczorem oj nie da sie go ukryc
na poczatku mialam pewne problemy, ale teraz probuje o tym zapomniec i cieszyc sie ciaza, kolejna wizyte mam 1 lipca wiec moze teraz maluszek pokaze nam płec...ostatnio byl bardzo leniwy i odwrocil sie plecami...
czekam sobie cieprliwie na pierwsze ruchy, moze juz za 2, 3, 4 tyg sie pojawia wtedy bede juz duzo, duzo spokojniejszaMalenq lubi tę wiadomość
-
Liliana - piękny klip, piękne chwile i piękna Panna Młoda
Ja uwielbiam oglądać takie teledyski... To taki wzruszający dzień...
Ja miałam stres nie przez bukiet a przez przyjaciela który wiózł nas do ślubu! Spóźnił się, potem na autostradzie był wypadek i tylko dzięki interwencji policji (dzięki jej za to ) przejechaliśmy ale Ksiądz już 2 razy pytał czy się oby nie rozmyśliliśmy hehe wpadliśmy do Kościoła dosłownie za 3liliana, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kobietki a jak u Was jest z jedzeniem warzyw? i surowych i gotowanych?
ja przed ciążą byłam "prawie" tylko warzywna, uwielbiałam je pod każdą postacią, od jakiś 4 tyg. patrzeć na nie nie mogę, tylko pomidora nie zwracam, a na myśl o zjedzeniu sałaty itp. to aż mam ciarki...
mam nadzieję, że to chwilowe i przejdzie, bo na mięsie i pszenicy to ja tylko nadprogramowych kg się dorobię....
ogólnie zdrowo się odżywiałam, a teraz z tym ciężko..... -
nick nieaktualnyWięc laski: Wizyta podsumowana przez lekarza: "oby tak dalej" - nic więcej mi do szczęścia nie trzeba Maluszek ma już 3,6 cm, serducho bije jak dzwon ponad 170 uderzeń na minutę; maluch ruszał rączkami, i nóżki mmiał rozłożone na za piętnaście trzecia Wszytskie badania super! Jesteśmy zdrowi jak ryby 10.07. badania prenatalne i moze poznamy już płeć naszego malucha jak się uda Jesteśmy lżejsi o 200e, ale na tych badaniach nam zależało Pytałam mojego lekarza o cesarkę, powiedziałąm, ze ja już od zawsze wiedziałam, ze zrobię wszystko zeby ją mieć bo tak sie boję, powiedział, ze w DE mogę mieć cesarkę na zyczenie więc tylko skontaktuje mnie z odpowiednim lekarzem, tak ze chyba przy okazji wybór szpitala wyjdzie naturalnie i nie będę sie głowić Dostałam już ulotki o możliwej rozmowie z położną i wybraniu już jej, o kursie o pielęgnacji maluszka i przygotowanie do porodu (oba jednodniowe, pierwszy 8 godz. drugi 5 godz.)
Aha, ciśnienie, wagę, siuśki i krew miałam i poprzednio i dziś i z tego co móiwli to tak będzie za każdym razem (moze oprócz krwi ) wreszcie znam swoją grupe krwi: ARHD+
Aha...fotki nie dostałam, a zpomniałam sie upomnieć Taka byłam przejęta tym biciem serducha i że widziałam jak maleństwo sie rusza Następnym razem się upomnęWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 16:00
jonka91, Malenq, M4DZI4, Cynamonek30, kejti91, agnb6, agattee, Maud11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
super MonikaDm:) rozumiem Twoje przejęcie niesamowite przeżycie bardzo sie ciesze ,że wszystko jest dobrze i oby tak dalej rosnijcie zdrowo :*
ps Monika ale ta grupa krwi to chyba AB Rh+? to tak jak jaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 16:31
-
ja dzis kupilam pierwsze spioszki, dam mężowi na dzien ojca bo bardzo chcial miec cos:) kupilam biale wiec neutralne:)
moja "angina" zatrzymana, dostalam jakies plukanki i leki ziolowe wiec bede dzialac zeby sie nie rozwinęło na dobre.
a w Hebe widzialam fajny zel pod prysznic dzidzius- dla kobiet w ciazy, relaksujący:) b. fajnie pachnie.
kupilam jeszcze krem do twarzy perfecta mama:)
MonikaDM- super:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny