X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Patrycha Ekspertka

Wysłany: 20 czerwca 2014, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki ja tez mam usg w czwartek, boje sie strasznie ale mam nadzieje ze obie bedziemy szczesliwe jak dzis jest Agus

Agus gratuluje! Oby nam wszystkim tak wesolo bylo.
    Trzeba juz fasoli dac spac, tak wiec Dobranoc

Aniołki 24.07.2013

relgio4pvwnm6mxt.png

• Chanela Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 14:34

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • agnb6 Ekspertka

Wysłany: 20 czerwca 2014, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja siostra przy obu ciążach na gentyczne usg zabierała męża i nikt się nie przyczepiał, wchodził normalnie z nią. Ja swojego też chcę zabrać.

M4DZI4, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 5tc - 15/08/2012
    Aniołek [*] 9tc - 22/10/2013 (pusty pęcherzyk)
    Aniołek Karolek [*] 21tc - 11/09/2014
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki masz w ten czwartek genetyczne?? ja tez:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 23:52

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)

Miłej soboty:)

• Wiki81 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie,

Ag, Patrycha to będzie ciekawy czwartek. Ja mam o 11. Ale zanim wróce do domu to będzie 14

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki81 wrote:
    Witam serdecznie,

Ag, Patrycha to będzie ciekawy czwartek. Ja mam o 11. Ale zanim wróce do domu to będzie 14

Ja mam 17.10 Niestety idę sama bo moj mąż wyjezdza w poniedzialek:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 09:26

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • gonek Przyjaciółka

Wysłany: 21 czerwca 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Ja to jestem tak przeziebiona,ze szok...prawie nie choruje,a teraz gardlo boli,katar,glowa peka...jeszcze u mojego malego w przedszkolu ospa panuje,juz od trzech tygodni dzieci ubywa,a mojego jakos nie bierze...z jednej strony dobrze,bo mimo,ze ja mialam ospe to moge dostac polpasca,a z drugiej gorzej jak za rok zalapie gdy malenstwo bedzie i go zarazi...

gratuluje dziewczyny pieknych slubow,zawsze sie wzruszam jak ogladam wesela...ja wczoraj mialam rocznice,ale przez chorobe przypomnialam sobie dopiero jak poslaniec przyniosl ogromny bukiet roz i torta...:) nie przyznalam sie oczywiscie mezowi tylko polecialam do sklepu po prezent :)

ciesze sie dziewczyny,ze wasze dzieciaczki maja sie dobrze i zdrowo rosna,oby tak do konca...
    ja w poniedzialek jade na badanie prenatalne z testami papa wiec tez bardzo sie stresuje,ale wierze,ze wszystko bedzie dobrze...

f2w3rjjguyawgot1.png
  • Anielle Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chanela wrote:
    super Agus zazdroszczę takiego widoku :) czyli rozumiem że na USG genetyczne można spokojnie zabrać męża i nikt się nie przyczepi? Bo mimo że będę je mieć za miesiąc to już zaczynam się nad tym zastanawiać.

Ja mojego meza zabralam juz na pierwsze badanie w 6 tygodniu. Najpierw bylam sama jak mnie lekarka badala, potem mowi ze przejdziemy do gabinetu obok i zobaczymy na usg co tam widac to ja jej na to ze czy moge meza zawolac bo siedzi w poczekalni a bardzo chcial zobaczyc. Lekarka mi na to ze pewnie, ze myslala ze sama przyszlam i ze mogl maz odrazu wejsc ze mna a nie sie czaic. Usg genetyczne mam w srode i juz sobie maz z szefem dawno zalatwil ze sie z pracy zwolni zeby przyjsc specjalnie :)

Widze ze na ten tydzien wiele z nas bedzie na genetycznym, ciesze sie ze nie jestem sama co sie stresuje :) trzymam za wszystkie kciuki i nie moge sie doczekac srody :)

A tak na marginesie to ja juz w tym 6 tygodniu mialam przez brzuch robione, chyba jestem wyjatkiem. Lekarka mi powiedziala ze najpierw zobaczymy czy cos bedzie widac a jak nie to wtedy zrobimy dopochwowo. Ale piekna kropeczke bylo widac bez problemu z migajacym serduszkiem.

relgjw4z78qot2nk.png
    8p3ogzu3ye28ntmj.png
  • Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej witam się z rana i życzę udanego weekendu:)

M4DZI4 lubi tę wiadomość

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam usg genetyczne dopiero 30, ale mam pewną pociechę.... :)

FITop1.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 23:42

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • gonek Przyjaciółka

Wysłany: 21 czerwca 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wspolczuje Ci olka 25,ja teraz czuje sie zle a co Ty przechodzisz to moge sobie tylko wyobrazic...nie bylam bo zaczelo sie wczoraj,a dzis to juz masakra,no ale sobota wiec nie pojde...poczekam do poniedzialku,pojade rano na genetyczne i jakby nie bylo lepiej to jak wroce to pojde do lekarza...
    tylko co mi lekarka pomorze na katar,gardlo i bol ciala...domowe sposoby i albo przejdzie albo skonczy sie jak u Ciebie antybiotykiem...oby nie,choc lepiej wziac antybiotyk niz w naszym organizmie ma buszowac bakteria...szybkiego powrotu do zdrowia zycze :)

f2w3rjjguyawgot1.png
  • M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego weekendu mamuśki :)!!!! <3

Malenq lubi tę wiadomość

relgh371ssmqv4f3.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muli, muli, muli....po wszystkim....już nie rzygam, ale wciąż mdło, od rana do wieczora.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 12:44

FITop1.png
  • M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle no u mnie to leje teraz jak z cebra :( wkurzyc się można bo w tygodniu to jest ładnie i słoneczko a tylko jak przyjdzie weekend to dupa blada.Jak zawsze zaplanuję coś z małżem na powietrzu a tu taka pogoda że nie ma nawet jak na spacer iśc ehh!!!A w tygodniu wiadomo nie ma jak bo małż pracuje i tylko weekendy zostają :-/ Mam nadzieję że potem się jakoś wypogodzi chociaż na trochę żeby wyjśc i świeżego powietrza zaczerpnąc :)

relgh371ssmqv4f3.png
  • M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zielarka wrote:
    Muli, muli, muli....po wszystkim....już nie rzygam, ale wciąż mdło, od rana do wieczora.
    Współczuję Ci kochana, wiem co czujesz.Ja w pierwszej ciąży miałam mdłości i wymioty codziennie przez trzy miesiące.Na tą ciążę też już się szykowałam na codzienne obejmowanie kibelka ale jakoś ( odpukac) na razie zaliczyłam tylko ze trzy pawiki z rana jak nie zdążyłam śniadania w porę zjeśc.Jak widac każda ciąża inna.Mam nadzieję że ta moja druga będzie inna też pod względem przybrania na wadze :p Bo w pierwszej 20kg przytyłam, teraz planuję niezbędne minimum ale jak to wyjdzie to się okaże :) Zwłaszcza że ostatnie miesiące to jesień/zima a to sprzyja nabieraniu ciałka hihi

relgh371ssmqv4f3.png
  • Cynamonek30 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki prześlijcie ten deszcz do mnie przyjmne każda ilośc :) u mnie tak sucho, że tragedia......modle sie wrecz o deszcz a nas omija szerokim łukiem :( :(

zi13skjo0ong6u20.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Dziękuję za miłe słowa. U mnie dziś smutny dzień, bo Mąż wyjechał do pracy. Rano zawiozłam go na lotnisko. Całą drogę powrotną słuchałam nowej piosenki Perfectu i ryczałam. Strasznie jestem uczuciowa ostatnio.

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus89 ja też tak mam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 23:42

Agus89 lubi tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
‹‹ 182 183 184 185 186 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ