*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde tyle osób nam kibicuje że aż mnie stres oblecial.

nick nieaktualny, Anutka, Ag..., Delia, renia83, nick nieaktualny, nick nieaktualny, jonka91, nick nieaktualny, Sista, Gwiazdeczka27, bluegirl89, Emca, MigoTtTka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny nam kibicujące i podczytujące, cieszcie się ze sprawności i ostatnich bezbolesnych tygodni, bo u nas to już tylko bóle, marudzenie, nerwy i stres. Korzystajcie i relaksujcie się

Anutka szkoda, że Cie trzymają, ale chociaż wiesz jakie mają plany i co Cię czeka, oby się samo szybciej rozkręciło.
nick nieaktualny, Sista, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość
-
Jonka - dobra robota z tą listą - proszę przepisz mnie na 21go..zmienil mi sie termin porodu.
Gratulacje dla naszych mamus!
idziemy jak burza!!!
Nocne karmienia to szczegolnie na poczatku bardzo ciezka praca...ale powoli nasze aniołki sie uloza i beda jesc bardziej regularnie;)teraz sie zastanawiam jak wrocę do tego schematu-karmienia co 2h ... ah...szybko sie to zapomina..
Ja po kolejnej wizycie...dr obwiescil, ze szyjka juz bardzo krotka i male rozwacie ciągle sie utrzymuje...wiec moge rodzic w kazdej chwili..zobaczymy
Tez macie tak duzo śluzu?
pozdr.

jonka91, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Wole bgc tutaj pod opieka niz sie stresowac sama w domukamilaaa_88 wrote:Dziewczyny nam kibicujące i podczytujące, cieszcie się ze sprawności i ostatnich bezbolesnych tygodni, bo u nas to już tylko bóle, marudzenie, nerwy i stres. Korzystajcie i relaksujcie się

Anutka szkoda, że Cie trzymają, ale chociaż wiesz jakie mają plany i co Cię czeka, oby się samo szybciej rozkręciło. -
Witajcie porannie KOchane
GOsiaczek, Agus gratulacje
Malenq bylam pewna, ze to juz czytajac TWoj opis skurczy i te opisy co reszta dziewczyn zamiescila, a jeszcze przy wadzie serduszka i tak duzej odleglosci od szpitala troche mnie dziwi, ze Cie nie zostawili, no ale moze rzeczywiscie za jakis tydzien lub dwa urodzisz dopiero
Paula jak tam? -
Malenq wrote:a dzisiaj z rana po pobycie w toalecie na papierze toaletowym...WIELKIE GLUTOWATE (jak żelatyna) przezroczyste o barwie lekko żółtej COŚ heheh..............
Mi to wyglada na czop sluzowy...jezeli bylo cos a'la korek;)...
czyli porod blisko kochana!!
a tej siostrze ktora Ci taki tekst wywalila z tym siedzeniem cichutko to bym serio przywalila....eh
3maj sie Malenq cieplo w tych -20. eh!
Izabelka88 - u mnie pierwszy porod sie zaczal lekkim krwawieniem...oraz bolem brzucha jak przy menstruacji. To konkretny znak.
Gwiazdeczko27 - tez miewam koszmary i nie jest to przyjemne...ale pociesz sie,ze Twoj syneczek na pewno ma sie dobrze skoro jeszcze tam sobie grzecznie siedzi. Licz ruchy a uspokoisz sie. Na pewno wszystko jest dobrze.
Kejti91 - idziemy łeb w łeb...jak widze bo ten sam czas ciazy;) u mnie tez kilka dni tylko do donoszonej ciazy - uff wreszcie
Anutka - 3maj sie...bedzie wszystko dobrze!!! jestes pod opieka lekarzy i to najwazniejsze ze juz na miejscu
pozdrawiam Was wszystkie oczekujace
kejti91, Izabelka88, nick nieaktualny, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość
-
Anutka:) trzymaj sie w tym szpitalu, nast razem w swoim domku bedziesz juz z dzieciątkiem:)
info od Pauli, idzie dzis do domku, z małym wszystko OK:)
jonka91, nick nieaktualny, renia83, szpilka, kamilaaa_88, nick nieaktualny, rastafanka, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość
-
witamy kolejne styczniowe dzieciaczki

Adela i Tomuś śliczniutkie słodziaki
cały czas śledzę co się tutaj dzieje tylko coś mi się porobiło z forum na tel i nie mogę ani nic polubieć,ani się zalogować ani posta wpisać wrrrr - nienawidzę tej Lumii
także dorwałam lapciai się melduję że żyjemy i wszystko u nas w porządeczku 
a i Filip już jakiś czas temu przestał tylko spać i jeść
teraz śpi z raz w domu w dzień i drugi na spacerze i to tyle
kombinujemy zawsze wieczorem żeby przetrzymać go jak najdłużej żeby w nocy było spokojniej
wczoraj np nie spał od 17, o 21 zaczął już konkretnie marudzić a padł w końcu o 22 a wstał o 1 na karmionko
a w dzień jak nie śpi to je co ok 1,5h i nie ma zmiłuj
jonka91, kamilaaa_88, szpilka, nick nieaktualny, Bounia, Wiki81, nick nieaktualny, bluegirl89, isabelle lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIdziemy do domu - dzięki AG! Szpilka za pamięć!
Crp w normie. .
Przepływ ok - docent powiedział, że jakby był płodem, to chciałby mieć takie przepływy
Tętno 130-160
"Dzidziol " mi się podoba ♥ - jego słowa.
Waga ! - 3390!
Kontynuacja antybiotyku na wszelki wypadek przez 4 dni.
Ktg codziennie.
I..
Zalecenie rozwiązania 13 lub 15 stycznia
♥♥♥♥♥♥♥♥
Ag..., Chanela, jonka91, M4DZI4, kamilaaa_88, nick nieaktualny, szpilka, Wiki81, Gwiazdeczka27, rastafanka, nick nieaktualny, renia83, bluegirl89 lubią tę wiadomość
-
aaaa jeszcze 4 dni i powinnam urodzić
, ale coś czuje że poczekam trochę dłużej. Nie mam żadnych objawów o których piszecie. Ciąża jest wyjątkowo dla mnie łaskawa, śpię dobrze, nic mnie nie boli,żadnych mdłości, zgagi, wzdęć, jestem tak samo sprawna jak przed ciążą - tylko się cieszyć. Ciekawa jestem jak przeżyje poród, ogarnia mnie dziwna panika jak o tym pomyślę, w końcu nie wiem co mnie czeka
. Gratuluje wszystkim mamusią, zazdroszczę wam, że macie to już za sobą.
-
Paula44 w domq troszkę odpoczniesz szczególnie psychicznie;)
Rozpakowanym gratuluje:)
Ja tez miałam straszne sny dotyczącej jednej stycznióweczki i mnie samej.
O złych rzeczach pisać nie będę a z dobrych śniło mi się że urodziłam bliźniaki bo w czasie badań jeden chował się za drugim i nie było to jakimś mega zaskoczeniem hehe

Ja dziś idę na poszukiwania fury dla dzidka bo to już ostatni dzwonek. -
Hej kochane

Wczoraj nie zaglądałam cały dzionek bo mnie nie było w domku a tu dziś czytam te wszystkie rewelacje !
Kawa,Maud,A.loth - śliczne wasze kruszynki, do schrupania !!!
Agus89,Gosiaczek2 - Gratulacje , dużo siły i zdrówka dla Was i maleństw !!!
Paula44- no super wieści!!! W końcu odpoczniesz w swoim domku
Malenqu - ale Ci Kosia funduje przeboje przed wyjściem na świat
Współczuję bidulko co i rusz coś cię boli itp i nie wiadomo czy to już to czy nie, można zwariowac !!!
U nas nocka całkiem przyzwoita.Delikatne bóle @ ale nic się nie dzieje, twardo trwam w dwupaku do terminu CC. Przecież czwarty dzień torbę pakuję i spakowac nie mogę heh...
MIŁEGO DZIONKA !!!!
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Heloł, Aguś, Gosiaczek - wielkie gratulacje. Moje drogie Alicje, życzymy wam zdrówka i wiele miłości, czułości i bliskości rodziców. Oby i moja Ala poszła waszymi śladami i się wreszcie zebrała na tą drugą stronę brzucha.
U nas dziś -12. Zimno... ale przynajmniej mniej ludzi będzie chorować.
Moja "stara" ginka wypisała mi zwolnienie do 10.01 z myślą, że pewnie urodzę do tego czasu. Też miałam taką nadzieję, niestety muszę teraz szukać lekarza, który wypisze mi dalsze L4, bo ten nowy przyjmuje tylko we wtorki, a to już będzie po czasie. Muszę jutro znów jechać na Starynkiewicza i prosić jakiegokolwiek lekarza, co by wypisał L4. Masakra! -
nick nieaktualnyHej:)
Paula JAK FAJNIE, że w końcu opuszczasz ten HORROR:)
i cieszę się bardzo, że z malutkim wszystko ok:)
Ja po drzemce, skurcze co 20-15min, więc nadal nieregularne, trwające 40-50sek., znwou w toalecie zauważyłam kawałek czopu....
Mała rusza się trochę mniej, ale wczoraj gin uprzedził, że im częstsze będą skurcze, tym mniej mogę ją czuć....dobrze że mam w domku monitor do tętna....
a tak to: bujam biodrami i 3mam kciuki za resztę styczniówek...
Ewelinko, Goosiaczek nas zostawił...więc czekam na wieści od Ciebie:)
M4DZI4
chociaż sobie spokojnie śpisz:) uhmmmm kolejne dziecko zaplanuję z myślą o cc:)
Ewelina88, M4DZI4 lubią tę wiadomość