*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny nam kibicujące i podczytujące, cieszcie się ze sprawności i ostatnich bezbolesnych tygodni, bo u nas to już tylko bóle, marudzenie, nerwy i stres. Korzystajcie i relaksujcie się
Anutka szkoda, że Cie trzymają, ale chociaż wiesz jakie mają plany i co Cię czeka, oby się samo szybciej rozkręciło.KasiaKwiatek, Sista, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość
-
Jonka - dobra robota z tą listą - proszę przepisz mnie na 21go..zmienil mi sie termin porodu.
Gratulacje dla naszych mamus!
idziemy jak burza!!!
Nocne karmienia to szczegolnie na poczatku bardzo ciezka praca...ale powoli nasze aniołki sie uloza i beda jesc bardziej regularnie;)teraz sie zastanawiam jak wrocę do tego schematu-karmienia co 2h ... ah...szybko sie to zapomina..
Ja po kolejnej wizycie...dr obwiescil, ze szyjka juz bardzo krotka i male rozwacie ciągle sie utrzymuje...wiec moge rodzic w kazdej chwili..zobaczymy
Tez macie tak duzo śluzu?
pozdr.
jonka91, Malenq lubią tę wiadomość
-
kamilaaa_88 wrote:Dziewczyny nam kibicujące i podczytujące, cieszcie się ze sprawności i ostatnich bezbolesnych tygodni, bo u nas to już tylko bóle, marudzenie, nerwy i stres. Korzystajcie i relaksujcie się
Anutka szkoda, że Cie trzymają, ale chociaż wiesz jakie mają plany i co Cię czeka, oby się samo szybciej rozkręciło. -
Witajcie porannie KOchane
GOsiaczek, Agus gratulacje
Malenq bylam pewna, ze to juz czytajac TWoj opis skurczy i te opisy co reszta dziewczyn zamiescila, a jeszcze przy wadzie serduszka i tak duzej odleglosci od szpitala troche mnie dziwi, ze Cie nie zostawili, no ale moze rzeczywiscie za jakis tydzien lub dwa urodzisz dopiero
Paula jak tam? -
Malenq wrote:a dzisiaj z rana po pobycie w toalecie na papierze toaletowym...WIELKIE GLUTOWATE (jak żelatyna) przezroczyste o barwie lekko żółtej COŚ heheh..............
Mi to wyglada na czop sluzowy...jezeli bylo cos a'la korek;)...
czyli porod blisko kochana!!
a tej siostrze ktora Ci taki tekst wywalila z tym siedzeniem cichutko to bym serio przywalila....eh
3maj sie Malenq cieplo w tych -20. eh!
Izabelka88 - u mnie pierwszy porod sie zaczal lekkim krwawieniem...oraz bolem brzucha jak przy menstruacji. To konkretny znak.
Gwiazdeczko27 - tez miewam koszmary i nie jest to przyjemne...ale pociesz sie,ze Twoj syneczek na pewno ma sie dobrze skoro jeszcze tam sobie grzecznie siedzi. Licz ruchy a uspokoisz sie. Na pewno wszystko jest dobrze.
Kejti91 - idziemy łeb w łeb...jak widze bo ten sam czas ciazy;) u mnie tez kilka dni tylko do donoszonej ciazy - uff wreszcie
Anutka - 3maj sie...bedzie wszystko dobrze!!! jestes pod opieka lekarzy i to najwazniejsze ze juz na miejscu
pozdrawiam Was wszystkie oczekujace
kejti91, Izabelka88, Malenq, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość
-
Anutka:) trzymaj sie w tym szpitalu, nast razem w swoim domku bedziesz juz z dzieciątkiem:)
info od Pauli, idzie dzis do domku, z małym wszystko OK:)
jonka91, Nuskaw, renia83, szpilka, kamilaaa_88, Malenq, rastafanka, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość
-
witamy kolejne styczniowe dzieciaczki
Adela i Tomuś śliczniutkie słodziaki
cały czas śledzę co się tutaj dzieje tylko coś mi się porobiło z forum na tel i nie mogę ani nic polubieć,ani się zalogować ani posta wpisać wrrrr - nienawidzę tej Lumiitakże dorwałam lapciai się melduję że żyjemy i wszystko u nas w porządeczku
a i Filip już jakiś czas temu przestał tylko spać i jeśćteraz śpi z raz w domu w dzień i drugi na spacerze i to tyle
kombinujemy zawsze wieczorem żeby przetrzymać go jak najdłużej żeby w nocy było spokojniej
wczoraj np nie spał od 17, o 21 zaczął już konkretnie marudzić a padł w końcu o 22 a wstał o 1 na karmionko
a w dzień jak nie śpi to je co ok 1,5h i nie ma zmiłuj
jonka91, kamilaaa_88, szpilka, Malenq, Bounia, Wiki81, Maud11, bluegirl89, isabelle lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIdziemy do domu - dzięki AG! Szpilka za pamięć!
Crp w normie. .
Przepływ ok - docent powiedział, że jakby był płodem, to chciałby mieć takie przepływy
Tętno 130-160
"Dzidziol " mi się podoba ♥ - jego słowa.
Waga ! - 3390!
Kontynuacja antybiotyku na wszelki wypadek przez 4 dni.
Ktg codziennie.
I..
Zalecenie rozwiązania 13 lub 15 stycznia♥♥♥♥♥♥♥♥
Ag..., Chanela, jonka91, M4DZI4, kamilaaa_88, Malenq, szpilka, Wiki81, Gwiazdeczka27, rastafanka, Becia81, renia83, bluegirl89 lubią tę wiadomość
-
aaaa jeszcze 4 dni i powinnam urodzić
, ale coś czuje że poczekam trochę dłużej. Nie mam żadnych objawów o których piszecie. Ciąża jest wyjątkowo dla mnie łaskawa, śpię dobrze, nic mnie nie boli,żadnych mdłości, zgagi, wzdęć, jestem tak samo sprawna jak przed ciążą - tylko się cieszyć. Ciekawa jestem jak przeżyje poród, ogarnia mnie dziwna panika jak o tym pomyślę, w końcu nie wiem co mnie czeka
. Gratuluje wszystkim mamusią, zazdroszczę wam, że macie to już za sobą.
-
Paula44 w domq troszkę odpoczniesz szczególnie psychicznie;)
Rozpakowanym gratuluje:)
Ja tez miałam straszne sny dotyczącej jednej stycznióweczki i mnie samej.
O złych rzeczach pisać nie będę a z dobrych śniło mi się że urodziłam bliźniaki bo w czasie badań jeden chował się za drugim i nie było to jakimś mega zaskoczeniem hehe
Ja dziś idę na poszukiwania fury dla dzidka bo to już ostatni dzwonek. -
Hej kochane
Wczoraj nie zaglądałam cały dzionek bo mnie nie było w domku a tu dziś czytam te wszystkie rewelacje !
Kawa,Maud,A.loth - śliczne wasze kruszynki, do schrupania !!!
Agus89,Gosiaczek2 - Gratulacje , dużo siły i zdrówka dla Was i maleństw !!!
Paula44- no super wieści!!! W końcu odpoczniesz w swoim domku
Malenqu - ale Ci Kosia funduje przeboje przed wyjściem na światWspółczuję bidulko co i rusz coś cię boli itp i nie wiadomo czy to już to czy nie, można zwariowac !!!
U nas nocka całkiem przyzwoita.Delikatne bóle @ ale nic się nie dzieje, twardo trwam w dwupaku do terminu CC. Przecież czwarty dzień torbę pakuję i spakowac nie mogę heh...
MIŁEGO DZIONKA !!!!Malenq lubi tę wiadomość
-
Heloł, Aguś, Gosiaczek - wielkie gratulacje. Moje drogie Alicje, życzymy wam zdrówka i wiele miłości, czułości i bliskości rodziców. Oby i moja Ala poszła waszymi śladami i się wreszcie zebrała na tą drugą stronę brzucha.
U nas dziś -12. Zimno... ale przynajmniej mniej ludzi będzie chorować.
Moja "stara" ginka wypisała mi zwolnienie do 10.01 z myślą, że pewnie urodzę do tego czasu. Też miałam taką nadzieję, niestety muszę teraz szukać lekarza, który wypisze mi dalsze L4, bo ten nowy przyjmuje tylko we wtorki, a to już będzie po czasie. Muszę jutro znów jechać na Starynkiewicza i prosić jakiegokolwiek lekarza, co by wypisał L4. Masakra! -
nick nieaktualnyHej:)
Paula JAK FAJNIE, że w końcu opuszczasz ten HORROR:)
i cieszę się bardzo, że z malutkim wszystko ok:)
Ja po drzemce, skurcze co 20-15min, więc nadal nieregularne, trwające 40-50sek., znwou w toalecie zauważyłam kawałek czopu....
Mała rusza się trochę mniej, ale wczoraj gin uprzedził, że im częstsze będą skurcze, tym mniej mogę ją czuć....dobrze że mam w domku monitor do tętna....
a tak to: bujam biodrami i 3mam kciuki za resztę styczniówek...
Ewelinko, Goosiaczek nas zostawił...więc czekam na wieści od Ciebie:)
M4DZI4chociaż sobie spokojnie śpisz:) uhmmmm kolejne dziecko zaplanuję z myślą o cc:)
Ewelina88, M4DZI4 lubią tę wiadomość