*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki ja tylko na chwilke
jutro zajrzeć na dłużej
Wyszlysmy dzis w końcu do domku !!!!
Ale moja rana sie chrzani , w ndz będę dopiero miec ściągane szwy
Jutro Was podczytam bo zaraz idę spać z tych emocjo No i moja księżniczka obudzi sie na karmienie
Gratuluje wszystkim nowym mamusiom ;€szpilka, belldandy, Chanela, kejti91, lwuska55592, Maud11, jonka91, bluegirl89 lubią tę wiadomość
-
Pytanko na szybko: ) przy cc jest się całkiem nago? Na twarzy jest maska?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 21:19
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Selene, nie martw się, z malutką jest wszystko dobrze, więc nie masz powodu do zmartwień. Widzę, że bardzo zabolało Cię to, że lekarz odradził przystawianie małej do piersi... Nie rozumiem takiego podejścia, bo przecież skoro mała je chętnie z piersi, nie przesypia karmień i przybiera na wadze to nie powinno to być przeciwwskazaniem do przystawiania jej - przecież to ma kolosalny wpływ na twoją laktację, no i pewnie na czas, bo odciąganie mleka, sterylizowanie co chwila laktatora i butelek to nie takie hop siup.
Selene lubi tę wiadomość
-
Selene zwróć się raczej w stronę nie kontrolowania ilości zjadanych przez małą, a radości z naturalnego karmienia. Bierzesz pod uwagę taką opcję? Wiesz jak wielu lekarzy ma pogląd, że kp to niepotrzebny kłopot?
Ważna jest też świadomość, że dzieci na piersi mogą przybierać mniej bo mm po prostu tuczy. Wyluzuj.Selene, isabelle lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczęta.
"Malenq jest na poródowce! 5 cm rozwarcia napisała sms ale nie wiem kiedy bo nie miałam zasięgu teraz doszedł"
To wiadomość od Malenki do koleżanki z innego wątku. Pomyślałam, że chciałybyście wiedziećPowodzenia dla Wszystkich Styczniówek
Chanela, szpilka, Ewelina88, Gwiazdeczka27, nix, Maud11, jonka91, rastafanka, bluegirl89, M4DZI4, lwuska55592 lubią tę wiadomość
-
Malenq trzymam kciuki! A mi odeszła kolejna cześć czopu podbarwionego krwią tym razem. Mam nadzieję że zacznie się do poniedziałku i nie będę mieć wywoływanego.
Chanela, szpilka, jonka91, bluegirl89 lubią tę wiadomość
-
Na łóżku obok też babka ma skurcze. Razem sobie stękamy
Nie wiem kiedy do męża dzwpnić,
Miałam badanie, rozwarcie na 2cm w ciągu 4 godz, zaczyna odchodzić czop. Lekarz fajnyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 01:17
nix, Ewelina88, MartaKD, bluegirl89, kejti91, Chanela lubią tę wiadomość