*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
A oto ja! Filip
Tutaj w pierwszej dobie życia, jeszcze ze szpitala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 21:25
MartaKD, Becia81, renia83, Nuskaw, Agus89, Welina, Emca, kamilaaa_88, szpilka, waszka88, Selene, Wiki81, Ewelina88, Kawa, rastafanka, Paula44, Chanela, marrtka, lwuska55592, MigoTtTka, babeczka, OliOla, Goosiaczek2, bluegirl89, Maud11, isabelle, Malenq, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się Dziewczyny! Jestem załamana. Pojechałam dzisiaj na ktg do szpitala, w którym chce rodzić, badanie ok, ale na konsultacji lekarka nawet mnie nie badając powiedziała ze mnie nie przyjmą z cukrzycą i mam rodzic w Klinice gdzie chodzę do poradni patologii ciazy. Chciałam wybrać szpital nastawiony na rodzenie naturalne z certyfikatem rodzic po ludzku, a tu będę musiała rodzic między studentami.
Maud, Ty rodziłaś na Kopernika, tylko przez CC? Jak tam jest po porodzie z warunkami.
Śliczne te Wasze dzieciaczki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 13:28
-
a tak w ogóle Jonka i pozostałe dziewczynki które urodziły ostatnio - GRATULACJE WIELKIE
dzieciaczki są przesłodkie i przekochane
Mistrzyni dziewczynki są cudnepodziwiam cię z całego serca i życzę SIŁY
MistrzyniWKochamCieMisiu, Malenq lubią tę wiadomość
-
Nuskaw wrote:Witam się Dziewczyny! Jestem załamana. Pojechałam dzisiaj na ktg do szpitala, w którym chce rodzić, badanie ok, ale na konsultacji lekarka nawet mnie nie badając powiedziała ze mnie nie przyjmą z cukrzycą i mam rodzic w Klinice gdzie chodzę do poradni patologii ciazy. Chciałam wybrać szpital nastawiony na rodzenie naturalne z certyfikatem rodzic po ludzku, a tu będę musiała rodzic między studentami.
Maud, Ty rodziłaś na Kopernika, tylko przez CC? Jak tam jest po porodzie z warunkami.
Śliczne te Wasze dzieciaczki.
a to dziwne. a czemu? maja jakies powody szczegolne? -
Hej Dziewczyny,
Ja jestem już 10dni po cc i mam dość słabe krwawienie jakby powoli już się kończyło.
Co do Małej to mam podobnie jak Wy Ag i Wiki. Na początku jadła po 20 min a teraz wystarczy jej 5-10 min i mam wrażenie że nie nadąża polykać pokarmu bo on tak szybko leci. No i po jedzeniu czasami ma czkawke. Też mamam tryskajace piersiśmieszne to zjawisko.
Serdeczne gratulacje dla kolejnych Mamusiek.
Ag... lubi tę wiadomość
-
jonka91 wrote:A długo czekałyście od niego na przesyłkę/ki?
generalnie placąc przy pomocy pay u tego samego dnia system mi pisał, że oni dostali kasę, nastepnego dostawaam info od sprzedawcy, ze otrzymal kase, kolejnego dnia roboczego wysyłał wieczorem i rano mialam
czyli zamawiając np w pn w czwartek było
za to ostatnio to trwało i trwalo, ale tu akurat to pocztex jakoś się ślamazarzył z ta paczką chyba 4 dni robocze zamist 48 godzinjonka91 lubi tę wiadomość
-
Agus89 wrote:Dziewczyny jakie macie nawilżacze powietrza?
Chyba mamy za suche powietrze, bo Ala zaczęła dziwnie charczeć..
Głośno oddycha, szczególnie podczas karmienia.
ja mam parowy fleux hippo deluxe. Fajnie nawilza.
Na mierniku dobija mi wilgotnosc do 60%, bez nawilzacza mialam ok 30% -
Agus89 wrote:Dziewczyny jakie macie nawilżacze powietrza?
Chyba mamy za suche powietrze, bo Ala zaczęła dziwnie charczeć..
Głośno oddycha, szczególnie podczas karmienia.
My jeszcze nie mamy ale chcemy kupić firmy eldom. Też zauważyłam suche powietrze Mała ma sucha skórę gdzie na początku nie miała i oddycha czasem charczac
-
nick nieaktualnyAg... wrote:a to dziwne. a czemu? maja jakies powody szczegolne?
Jakby któraś z Was cierpiała na nadmiar czasu, albo dalej nie mogła doczekać się porodu polecam serial The Affair. Jestem w połowie bardzo fajny