*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Rybka1 wrote:Hej Dziewczyny,
Ja jestem już 10dni po cc i mam dość słabe krwawienie jakby powoli już się kończyło.
Co do Małej to mam podobnie jak Wy Ag i Wiki. Na początku jadła po 20 min a teraz wystarczy jej 5-10 min i mam wrażenie że nie nadąża polykać pokarmu bo on tak szybko leci. No i po jedzeniu czasami ma czkawke. Też mamam tryskajace piersiśmieszne to zjawisko.
Serdeczne gratulacje dla kolejnych Mamusiek.www.styczniowki2015.phorum.pl -
Cześć dziewczyny. U mnie nadal rozwarcie na 1cm i cisza. Moja ginka postanowiła to zmienić. Zabrała mnie na masaż szyjki. Boże co za ból i skurcze od razu. Będę pewnie jeszcze mieć. Jutro zaczynamy rodzic bo jest moja ginka a jak jutro nie na rady to czwartek mam już mieć córkę. Obiecała moja lekarka. Bardzo jestem zadowolona z niej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kawa wrote:Ja dziś jestem z siebie dumna
Ogarnęłam obiad, 3x prania i odkurzanie
i powoli znowu zaczynam wyglądać jak człowiek!
Jak nawał pójdzie na bok i praestanie doskwierać krocze to i ja będę perfekcyjna!Ag..., Agus89, Wiki81 lubią tę wiadomość
-
Nuskaw wrote:Powiedziała, że nie ma u nich takiej opieki dla noworodków jak tam i ze odsyłają ciążę niefizjologiczne do tego szpitala. I najlepsze, że jakbym nie była na insulinie to może jeszcze mogłaby rodzic. Aaa co za baba. Ściema jakich mało, po prostu przebierają sobie w pacjentach, bo mają tyle chętnych. Trudno musze przestawić teraz swoje myślenie i będę do Was pisać jak mi będzie źle w tej Klinice
Jakby któraś z Was cierpiała na nadmiar czasu, albo dalej nie mogła doczekać się porodu polecam serial The Affair. Jestem w połowie bardzo fajny
Nuskaw gdzie chciałaś rodzić? Nie słuchaj ściem i nie przejmuj się. -
dziewczyny jakbyscie sie jeszcze zastanawialy nad bazą Isofix to po wczoraj polecam jeszcze bardziej. Wiatr, deszcz ze sniegiem, zimno jak cholera a tu tylko klik i zamontowane. nie chce myslec jakbym go musiala w pasy montowac kilka minut w takiej pogodzie:/
Wiki81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPerfekcyjna? Nie, poprostu dla mnie to wyczyn bo jestem sama z noworodkiem. M od 6 rano do ok 18 w pracy, jak wróci pomaga trzymać małą przy kąpieli i jedzie albo na zakupy albo na siłownie. Myślałam że po porodzie coś się zmieni, zacznie pomagać w domu by było czysto czy choćby zajmie się małą, a go cały czas nie ma. Czuję się cholernie samotna
jonka91 wrote:Kawus napisz mi w wolnej chwilce, bo teraz nawet nie znajde, jesli juz pisals, czy jestes zadowolona z laktatora canpola.
Polecam jak najbardziej, gdybym go w czasie nawału nie miała to bym zginęłajonka91 lubi tę wiadomość
-
jonka91 wrote:Podziwiam!
Jak nawał pójdzie na bok i praestanie doskwierać krocze to i ja będę perfekcyjna!
ja przez ponad 2 tyg snulam sie w pizamach po domu i moim jedynym zajeciem bylo karmienie. -
Ag... wrote:Jonka! kobito dopiero urodziłaś. Daj sobie czas do perfekcyjnosci:)
ja przez ponad 2 tyg snulam sie w pizamach po domu i moim jedynym zajeciem bylo karmienie.
Marttka trzymaj sie dzielnie !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 15:52
Ag..., szpilka, Kawa, blador lubią tę wiadomość