*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak patrze to macie też takie cudne dzieciaczki, no wielkie gratulacje sie należą dla każdej z Was! Naprawde!
No odciągnęłam i pojawiło się mleko 20 ml łacznie z każdej piersi i faktycznie ulga niesamowita! Dziekuje z całego serducha za rady. Boże nawet nie wiecie jakie są cenne.
No i mam kolejne pytanie.
Mam zalecone aby co 3 h budzic synka na karmienie tj. Na 15 min na każdy cyc przystawiac na rozbudzenie laktacji (ale już widac mleko jest) potem mam dokarmiac mlekiem mm.
I teraz co mam zrobic . mam teraz po tym odciagnieciu pierwszy raz mojego mleka od razu je podac z butli i potem mleko mm, czy jak wypije to moje z butli przystawic go znowu do piersi i dopiero po niej dac mm. -
My też uzywamy lovi na początku nie chciała ssac ale przywykla.
Rano jak ja przebieralam po drzemce od 04 do 07 to Milka zrobiła kupę dopiero po otwarciu pieluszki praktycznie na mnie
Ps. W Pruszkowie dzisiaj sniezek spadłWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 11:00
-
Gwiazdeczka serdeczne gratulacje
Dużo zdrowka dla Was. Laktacja sie nie martw wszystko sie unormujeprzystawiaj synka jak najczęściej. Dopiero jak zobaczysz,ze głodny mimo karmienia piersią możesz dac mu mm. Ja tak miałam jeszcze w szpitalu Milcia ssala moja pierś ale byla glodna. Polozna dała mi mm,ale mimo to kazała ciągle przystawiac i uczyc ssania oraz pobudzać laktacje. Po powrocie do domu to je tylko pierś.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 11:09
Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Renia ja zamowilam w pon przed swietami ( mimo ze zamowienia były do niedzieli,ale pisalam maila z prosba o wysylke) udalo sie i dotarł na drugi dzien.
a pochwalę sięwłaśnie zapisałam się na kurs chustowania! Pani przyjedzie do mnie w poniedziałek i pokaże co i jak:D
najpierw cwicze na lalkach, pozniej na Kostku:D ma swoje chusty wiec pozniej dopiero kupie odpowiednią.
juz nie moge sie doczekac:DWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 11:39
renia83, isabelle, rastafanka, bluegirl89, Selene, Rybka1, Chanela lubią tę wiadomość
-
mój maluch odpukać dziś totalne przeciwieństwo siebie z wczoraj
chyba faktycznie załapał się na blue monday
zawijamy się zaraz na spacerekpogoda średnia ale nie pada, nie ma huraganu i nie jest poniżej -10 st C więc zawijamy rogala z domu
bo tu jakoś depresyjnie bez słońca za oknem
Wiki każdego dnia modlę się żeby mała mi ze szkoły paskudztwa nie przyniosła także trzymaj się kochana i oby "rozeszło się po kościach"Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 11:44
Wiki81, Chanela lubią tę wiadomość
-
Gwiazdeczka27 wrote:
I teraz co mam zrobic . mam teraz po tym odciagnieciu pierwszy raz mojego mleka od razu je podac z butli i potem mleko mm, czy jak wypije to moje z butli przystawic go znowu do piersi i dopiero po niej dac mm.
Gwiazdeczko, gratuluję! Moim zdaniem przystaw małego do pieri a jak się zmęczy albo będzie miał problem ze ssaniem - podaj w butli odciągnięte mleko. MM na szarym końcu!Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny