*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Sprobujcie zjesc popoludniu budyn albo wypic kakao- ktos mi mowil ze po tym fajne mleczko i dzieci slodko śpia... u mnie dziala.
Kostek dzis tez jedzenie i kima i tak na okrągło...ciekawe co bedzie pozniej:/
siedzę sobie i jem fantasie i popijam zielona herbatkęWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 16:15
Selene lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Selene wrote:To pewnie te śląskie powietrze tak działa na nasze szkraby
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 16:22
Selene lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:ja miałam 60x90, ale nie musiałam, bo w szpitalu też dawali....
i kurier dostarczył lektury H. Karpa....biorę się za czytanie - przy szumisiu...heheh
milej lektury:)
daj znac jak skonczysz, ciekawe czy bedziesz miala podobną opinie o sposobie jej pisania -
Ag, u tej instruktorki zajęcia grupowe kosztują 70 zł za 1 osobę z dzieckiem, a indywidualne w domu z dojazdem 150 zł. Jak dla mnie warto, bo wiem, na co zwrócić uwagę, żeby dziecko było dobrze podtrzymane w fizjologicznej pozycji.
A co do sposobu pisania w książce Karpa to się z Tobą zgadzam. Wnerwiający jest
To mój grubas w ostatni tydzień przybrał 365 g! Chyba na sterydzie jest
U nas już widzę dobre odróżnianie dnia od nocy, bo w dzień trzymamy dziecko na parterze w salonie, a w nocy śpi na górze w naszej sypialni i tylko w nocy karmię na leżąco, a w dzień na siedząco. I on już się nauczył tego chyba.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 16:29
-
No to podobnie- ja place 100 plus dojazd, mowila ze ok 120 powinno wyjsc.
Sporo przytyl:) masz dobre mleko- moj ma system 250 na tydzien.
co do dnia i nocy tez ma podzial. w dzien jest w salonie w wozku, w nocy w otulaczu w lozeczku i jest przygaszone swiatlo, ciszaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 16:31
A.loth lubi tę wiadomość
-
Passiflora wrote:Kamilaa88 coś się rozkręca?
Czestsze skurcze mam, ale nadal nieregularne, co jakis czas plamie a czy rozwarcie wieksze to nie wiem bo popoludniu juz nie bylam badana. Wydaje mi sie ze dopiero po jutrzejszej oksytocynie.sie zacznieczekam cierpliwie
Nuskaw lubi tę wiadomość
-
Kamilaa, do boju! Pokaż im, jak się rodzi!
Myślę, że dzieci to mają różne okresy jeśli chodzi o przybieranie i raz tyją więcej, a raz mniej. I im starsze tym wolniej. Mój najlepiej jada w nocy - długo i treściwie, zresztą moje cyce też w nocy są dużo pełniejsze i tylko w nocy mi z nich kapie przed i przy karmieniu.kamilaaa_88 lubi tę wiadomość
-
Mój mały dziś tak dał podpalić że masakra od 2 cyc ręce kupa kilka minut snu, i znowu cyc ręce sen 5 min i kupa, tak sie prawie do 6 liczyliśmy. W dzień spał tylkona 2 h i teraz znowu poszedł na drzemkę. Nie wiem o co chodzi, wiem że w pewnym mmożecie nie mógł puścić baczla
Mój w 2 dobie z 4050 spadł do ,3840 wczoraj była położna i waży 4060 ( w książeczkę wpisała 4160! Ale chyba się pomyliła bo ją na wadze jedynki nie widziałam. W każdym bądź razie wydaje mi się że trochę dużo. A jak było z waszymi maluchami?
Ją narazie nie używam żadnego szamponu, tylko myje woda z żelem w której się kompie -
Selene wrote:
sugerowalabym drzemke dla ciebie, bo w nocy chyba nie pospisz:) -
o mamo Selene 9 godzin? chyba masz prawdziwego aniołka
a ja czekam aż mój królewicz za niedługo się obudzi, bo piersi dają o sobie znać (dzisiaj mam taki dzień po raz pierwszy od porodu, a po karmieniu pierś była twarda, odciągnęłam do uczucia ulgi aż 40 mililitrów co do tej pory było cudem, czyżby to był ten słynny nawał?) oby tylko młody współpracował i chciał ssać...
mam pytanko, kiedy waszym pociechom odpadły pępki? kurcze bo mi się nie podoba pępek Alka, psikamy oceniseptem i wszystko było ok, a od wczoraj brudzi nam ubrania, od góry jest ładny i suchy, a na dole mokry, położna przyjdzie dopiero w następnym tygodniu, z resztą wątpię żeby potrafiła mi coś poradzić