*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrastafanka wrote:Już po wizycie. Dziękuję za kciuki, ale nie pomogły
Szyjka nadal długaśna, ponad 3 cm i rozwarcia brak... Co 2 dni mam mieć ktg i w niedzielę zgłosić się do szpitala... Będę ostatnią lutową styczniówką
chyba będziemy rywalizować o tytuł ostatniej:))))))rastafanka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak poważnie, to ja też chciałabym już urodzić, codziennie telefony pt" jeszcze nie urodziłas??"
wiesz u mnie lekarz prorokował,że z powodu rozwarcia nie dotrwam do terminu, a tu niespodzianka:)
ja mam w lutym urodziny, więc mała może chce mi zrobić prezent.
Jutro mam gina, to pogadam z nim- jakie ma plany. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja już telefonami przestałam się interesować, to napastują moją mamę
Gdyby nie to, że muszę co 2 dni dojeżdżać prawie 40km na ktg i płacić za nie 40zł, to nie stresowałabym się tak tym, że już po terminieMąż twierdzi, że młoda nas zrujnuje finansowo zanim się urodzi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Selene ano żaden, ale przeczytalam jakis art ze jesli zaobserwujesz u swojego dziecka np piskliwy krzyk to zglos sie do lekarza, no i tak tylko mi przeszlo przez mysl:/
U nas na poziomie 6,2 ale narazie nie chce odstawiac na 24h-48h od piersi, dopytam jeszcze poloznej jutro bo wpada a mam do niej zaufanie.
MonikaDM- pewnie ze planuje:) juz mam nawet imiona wybrane ( Fryderyk albo ostatnio wpadło mi Jeremi) ale mąż mnie opiepsza ze mam sie nie wkręcac:)
Generalnie myslimy i pogadam z lekarzem na najblizszej wizycie jak on to widzi, kiedy co i jak.
MonikaDM lubi tę wiadomość
-
rastafanka wrote:Już po wizycie. Dziękuję za kciuki, ale nie pomogły
Szyjka nadal długaśna, ponad 3 cm i rozwarcia brak... Co 2 dni mam mieć ktg i w niedzielę zgłosić się do szpitala... Będę ostatnią lutową styczniówką
-
MonikaDM wrote:A ta wir. K podajecie codziennie ? U Nas dzieciom podaja w szpitalu 2 dawki jakos w 2 i 4 sobie (musialabym sprawdzic dokladnie) i trzecia dawka na pierwszym badaniu u lekarza w 4-6 tygodniu.
Jak japiecie maluchy to przed czy po karmieniu? -
nick nieaktualny