*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnutka Ty karmisz tylko MM, jak u Ciebie z kupkami? I przed każdym jedzeniem dajesz wodę?
U mnie mała maksymalnie 1 minute poleżę na brzuszku, potem jest wrzask...
A.loth już USG bioderek??? Wow szybko...
Wiem, ze muszę przetrwać jakoś...... Boże daj mi siłę....
U mnie położnej nie było....Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 11:07
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Chanela gratualacje:)
ja wlasnie turlam sie z malym po macie:)wlasciwie on sie turla a ja mu kibicuje:D
i zbieram sie na USG bioderek. Polozna miala byc dzis ale dotrze jutro.
Kostek spal dzis od 22.30 do 7 rano- az go musialam sama zbudzic.
a ja zobaczylam grę tajemnic- polecam:)
a pierwsza wizyte mialam zaraz po przyjsicu do domu, dzwonila jak jeszcze w szpitalu bylam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 11:26
Chanela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pinia108 wrote:U mnie dokładnie tak samo. Czasem przerwa miedzy karmieniami nawet 4-5 godzin sie zdarza. Nie odbja sie po jedzeniu, do tej pory dwa razy sie ulało. Niekiedy jak malutka ciagnie cyca to sie zachłyśnie i odkasluje - ja na ten odglos prawie zawału dostaje -mam wrażenie ze mała się dusi !!! Ona odkaszle i robi taką słodką minkę, po tym zachłysnieciu zazwyczaj już nie chce cyca. Wydaje mi sie ze ona ciągnie i zapomina połykać.
-
Pinia108 wrote:U mnie była 7 dni po powrocie ze szpitala. Zadzwonilam na drugi dzien jak byłam w domu i sie umówilysmy. Pediatra przyszła kilka dni po połoznej. Ja o sporo rzeczy pytałam, ale głownie chodzilo zeby zobaczyła maluszka. Kilka rzeczy miałam do poprawy: kikutek zbyt delikatnie traktowałam, polożna zaleciła spirytus. Dupcie kazała mocniej smarować, pokazala jak pielęgnować i myc wargi sromowe, tu pokazala tez jak rozchylac wargi mniejsze i przemywac. Zwróciła mi uwagę aby dokładniej myc rózne faldki np. pod pachą. Aaa i oczy masaz-uciski 3x3 bo unas nadal ropka i czeka nas wizyta u okulisty.
-
nick nieaktualnyAguś może spróbuj gorącą pieluszkę (zaprasowaną) przyłożyć? Ja nawet po karmieniu jak czuję że są puste a idę pod gorący prysznic to tak jakby je pobudziło i z nich leci. Albo cały czas przykładaj do piersi żeby pobudzić i dużo pić- u mnie działa. No ewentualnie spróbuj ją oszukać herbatką zwykłą w kolorze słomki (żeby nie była za mocna) piersi zyskają troszkę czasu na produkcję.
Agus89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny