X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renia ale kiedy ja nie wiem czemu on tak:)
    Spioch po mamie:P

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    l

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 10:48

Malenq lubi tę wiadomość

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wychodzę na spacerki praktycznie codziennie. Tak do 30 min.

Herbatki Humana są w promocji w Kauflandzie za 9,99 zł.

Malenq lubi tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to się cieszę że mi mała śpi po 3h w nocy. Na dłuższe nocki jeszcze przyjdzie pora :)

Mam pechowy dzień. Zrobiłam makaron, przelałam do metalowego durlszaka i wtedy rączka odpadła a zawartość wpadła do zlewu :/ Z kolei jak piekłam ciastka to wyłączyli mi prąd. Myślałam że wyjdę z siebie 036.gif Chyba lepiej nic nie robić i siedzieć na pupie ;)

201501145565.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_29 ja to z dystansem patrze na te moje nocki bo kumpela miala tak samo- aniołka i w momencie o 180st i ma malego terroryste ktory wogole nie chce spac:)

A ty juz gotowanie odpusc na dzis:) jutro pogotujesz. moze to sygnal ze pora usiasc na kanape z nogami na stole;)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene wrote:
    Malenq ona nie jest nerwowa tylko po prostu wrażliwa :) daj sobie i jej troszkę czasu a jestem pewna, że szybko załapiesz "jej język" :) a może właśnie im więcej bodźców tym bardziej ona się stresuje? Moja zasypia jak jest głośno, im więcej bodźców to ona ucieka w sen, a może u ciebie właśnie na odwrót, spróbuj zasunąć zasłony, dać ją w jakieś ciemne miejsce, nie szumieć, nie lulać tylko delikatnie głaskać i jak nawięcej wyciszać otoczenie i odsuwać bodźce.. To tylko taki pomysł, może już próbowałaś to się nie wymądrzam :)

nie wymądrzasz....:) każda rada jest na wagę złota:) zobaczymy dzisiaj poleżymy sobie w przyciemnionym pokoju:)

Selene lubi tę wiadomość

• ania_29 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie się delektuję widokiem swojej królewny na moim brzuchu, która usnęła z policzkiem na swojej rączce i przez sen się uśmiecha zakochany-drzewo.gif

Malenq, Selene, Ag..., Agus89, Kawa, jonka91, renia83 lubią tę wiadomość

201501145565.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    l

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene na pewno będą zatwardzenia u małej....lepiej zapytaj się lekarza....
    ja również czuję się "wypompowana".......

ja natomiast nie mam apetytu....:-/ szczególnie z rana nie ciągnie mnie do jedzenia..... dopiero około 15stej czuję, że muszę coś przegryźć....

w ramach że przez ten tydzień nie karmię...gołąbków się najadałam i czekolady dzisiaj ..........a teraz mi niedobrze:-/

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene na pewno będą zatwardzenia u małej....lepiej zapytaj się lekarza....
    ja również czuję się "wypompowana".......

ja natomiast nie mam apetytu....:-/ szczególnie z rana nie ciągnie mnie do jedzenia..... dopiero około 15stej czuję, że muszę coś przegryźć....

w ramach że przez ten tydzień nie karmię...gołąbków się najadałam i czekolady dzisiaj ..........a teraz mi niedobrze:-/

• Anielle Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle wrote:
    Anielle, moja Ala robi tak samo. Dokarmiam butelką (moim mlekiem) raz Calmą, ale też innymi i mam ogromne obawy jak to będzie na dłuższą metę z kp. Z piersi ssie, ale leniwie i nie najada się choćby ssała godzinę.

O jekjku, malo to pocieszajace, mialam nadzieje ze w ciagu paru dni sie jakos przestawi moja Malenka a to moze jeszcze potrwac albo wogole sie nie poprawic...

relgjw4z78qot2nk.png
    8p3ogzu3ye28ntmj.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene może faktycznie masz anemię?
    Ja mam z kolei czasami okropne dreszcze. W domu 22 stopnie a mi w bluzce i swetrze zimno. Obawiałam się z początku że łapie mnie jakieś choróbsko, ale od koleżanki wiem, że to efekt połogu :)

201501145565.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene a bierzesz witaminy prenatalne??
    ja ciagle biore- pisze na nich prenatalne i dla kobiet karmiacych no i jem. nie wiem jak moje wyniki ale czuje sie w miare OK.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecko w końcu zasnęło!! :D

Ag..., jonka91, Anutka, renia83 lubią tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moje sie obudziło:)

Anutka, Agus89, renia83 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja na farcie się dziś wykąpałam. Ledwo co wyszłam z prysznica i słyszę przeraźliwy ryk.. Kąpiel trwała dokładnie 5,5 minuty z myciem włosów! :D Młody narobił w pieluchę po pachy i się obudził. Zasnął przy cycu po 20 minutach.

Dziś z synem miałam umowę. W nocy dokazywał, więc poprosiłam, żeby chociaż w dzień był grzeczny, żebym mogła wszystko ogarnąć. I jest! Budzi się o swoich godzinach, ja go przebieram, karmie i on idzie dalej spać.. Zero kwękania! :D
    Ot zrobił mi taki prezent! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 17:00

Ag..., Agus89 lubią tę wiadomość

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• Selene Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    l

• Anutka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Nie próbowałaś nakładek? Takich np z Mendeli czy Tommy tippe- przeznaczonych na pałskie brodawki? Albo wyciągać brodawki strzykawką czy laktatorem?? Płaskie brodawki to nie problem przecież.
    Laktator ciagnal, ale pokarm nie lecial a stan zapalny zrobil mi sie juz w szpitalu a tam naklasek nie mialam

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle wrote:
    Wychodzicie z maluchami na spacer codziennie?
    My poki co na balkon na 20 minut :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • kejti91 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was jeszcze 2 w 1 :)
    widze ze styczniowe forum pochlona temat kupek, karmienia itd :) w wolnych chwilach podczytuja bo pewnie juz niedlugo przydadza mi sie te wszystkie informacje :)
    A jak narazie czekam z niecierpliwoscia :) na ktg skurcze wychodza tak do 60. mam nadzieje ze do konca tygodnia nasze malenstwo bedzie juz z Nami bo strasznie stersuje mnie to czekanie...

Chanela ogromne gratulacje! :)

Buziaki <3

Selene, renia83, Chanela lubią tę wiadomość

f2w33e3ks3h3a3i8.png
    img-2013040601801830.png
‹‹ 1978 1979 1980 1981 1982 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ