*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Melula w szpitalu mi polozne odkręcaly kran zebym się wysikala, pozniej w domu tez dlugo tak robilam bo nie moglam sama;)
no i przez moje krocze najwygodniej mi bylo na stojąco:D więc wiem jak to się chłopy mają;P
a tez mam takie co nie zalozylam nawet:/ ehhh, moze drugie zalozy;) -
Selene ale Kostek tez wlasnie nie ma jeszcze 56 i nie wiem czemu male juz, te z pinokio to juz wogole.
Melula wietrzyc mieszkanie trzeba.
A tak serio to wg mnie zadna roznica balkon czy podworko ale stopniowo 15, 20 min i tak coraz dłuzej.
ja mialam schemat okno, balkon pozniej spacer.
na spacerze lepiej dla dziecka bo trzęsie a na balkonie płakal. -
isabelle wrote:Co do ubranek to chyba ja i OliOla najdłużej nacieszymy się najmniejszymi rozmiaramy. U nas ciągle 56 za duże, 50-tki w ciągłym użyciu wszystkie i już nawet widać po niektórych ślady sprania. Wyeksploatujemy wyprawkę do cna!
i ja, ja jeszcze ja! Alek urodził się 52 cm, ale śpiochy 56 z pinokia muszę blokować skarpetamiwyrósł dopiero z jednego kaftanika!
isabelle lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Melula co do spacerów to dziś położna powiedziała, ze po 2 tyg zycia na spacer na pol godziny max o ile temp. bedzie ok 0 lub wyzej i nie bedzie akos paskudnie a werandowac nie musze, ale oczywiscie moge, kolejne spacery stopniowo wydłuza o 10-15 min i moga byc przez pierwsze kilka spacerów do -5 a pod koniec zimy jak bedzie wiekszy do -10
-
szpilka wrote:Melula co do spacerów to dziś położna powiedziała, ze po 2 tyg zycia na spacer na pol godziny max o ile temp. bedzie ok 0 lub wyzej i nie bedzie akos paskudnie a werandowac nie musze, ale oczywiscie moge, kolejne spacery stopniowo wydłuza o 10-15 min i moga byc przez pierwsze kilka spacerów do -5 a pod koniec zimy jak bedzie wiekszy do -10
Jutro, jak będzie w miarę ładnie to przejdziemy się po osiedlu, choć u nas wieczna budowa, ale naszej Ali odgłosy nie przeszkadzały, póki co. W sumie na tarasie nie lepiej, bo od strony ruchliwej ulicy.