X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle wrote:
    Jeśli tylko macie dobrą drukarkę to nie ma się nad czym zastanawiać. Trochę wysoka cena jak na kilka kart z pojedynczymi obrazkami :/
    no właśnie:) a jeszcze się zastanawiam czy mąż sam nie narysuje:)

Ag... lubi tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oglądam te Porody,akurat wyciągają maluszka przez cc i aż mnie z radośći w cyckach zasczypało:)

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj nie narysuje, w pracy ma teraz do przyszlego piatku delegacje z hiszpanii i chodzi jak zombie bo konczy projekt, nawet nie ma czasu nic puscic na drukarke.
    Wraca do domu nieprzytomny, az mi go szkoda bo nie ma sily sie nawet z kostkeim pobawic, ehhh no ale juz koncowka.
    Mowi ze urlopu w wisle to sie tak nie moze doczekac jakby conajmniej do Aspen się wybieral:)
    tydzien odłączenia od komputera mu sie przyda:)

pudelka fajne;)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle wrote:
    Jeśli tylko macie dobrą drukarkę to nie ma się nad czym zastanawiać. Trochę wysoka cena jak na kilka kart z pojedynczymi obrazkami :/

Dlatego JA SAMA narysowałam, mąż pokolorował:)
    tylko zamiast mazaków, farby by mi się przydały...kolory byłyby wyraźniejsze hehehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 11:46

MartaKD lubi tę wiadomość

• gonek Przyjaciółka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomóżcie. Mój synio skończył juz miesiąc,karmie go tylko piersią i mam pytanie do Was,jakie Wasze maluszki maja kupki bo mój ma strasznie wodnista,czasami jak rozpinam pieluchę to plywa(choc to może siki zrobione w trakcie).W każdym razie czy wasze pociechy będące na piersi tez maja takie wodniste kupki? Zaczynam się denerwowac

f2w3rjjguyawgot1.png
  • MartaKD Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nigdy nie miałam prawdziwej Barbie, nie miałam w ogóle drogich zabawek, pomimo,że tata pracował za granicą-w Algerii i Libii, nie miałam wyczesanych przyborów szkolnych ani zajebistego plecaka.Dopiero pod koniec podstawówki mama zaczęła mi kupować oryginalne ciuchy.Może i trochę się buntowałam,że nie mam najlepszych gadzetów,ubrań,ale rodzice woleli wysłać mnie na fajne kolonie (np. w 97 roku byłam w Tunezji, a niektórzy moi rówieśnicy nie wiedzieli gdzie to jest) i teraz bardzo to doceniam.Wiadomo fajne są oryginalne zabawki powiedzmy Fisher price,ale ja często kupuje tańsze zamienniki:)

Ag..., Malenq lubią tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Orientujecie się może, czy w tym roku przewidziana jest jakaś zima? Za oknem u mnie zero śniegu, słońce jak w kwietniu :)

Anutka lubi tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapraszamy na śląsk;) za oknami biało.

Selene, renia83 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle wrote:
    Orientujecie się może, czy w tym roku przewidziana jest jakaś zima? Za oknem u mnie zero śniegu, słońce jak w kwietniu :)

oj jak fajnie......ja to się cieszę...oby do mnie żadna zima nie dotarła...:)

• isabelle Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    oj jak fajnie......ja to się cieszę...oby do mnie żadna zima nie dotarła...:)

Ja też, aż żal, że nie idziemy dzisiaj na spacer :)

Malenq lubi tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta ja na bliznę póki co stosuję tylko Bliznasil-żel silikonowy. Mam jeszcze Noscar i Cepan ale efektów narazie nie widać.

MartaKD lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AG... no i masz...teraz Kosia zaczęła "rżeć jak koń" przez sen...siedzę i cała się trzęsę ze śmiechu....bo te odgłosy heheheheheh

Ag... lubi tę wiadomość

• Selene Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 10:50

Malenq, Kawa, Ag..., isabelle, renia83, Rybka1 lubią tę wiadomość

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene zazdroszczę Ci, u mnie od czasu urodzenia się małej mam wrażenie że małżeństwo nam się rozpada...

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Była mowa o kartach maluszka. Polecam jak najbardziej!! Moja mała cały czas się w nie wpatruje. Kupiliśmy Oczami Maluszka Harmonijka-20zł w Empiku, ale warto kupić w Hebe bo tam podobne kosztują 10 zł :D

Malenq lubi tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Selene zazdroszczę Ci, u mnie od czasu urodzenia się małej mam wrażenie że małżeństwo nam się rozpada...
    co ty mowisz Kawa. Adela ma 3 tyg, dajcie sobie czas na nauke zycia w powiekszonym skladzie.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    looliii wrote:
    Hej dziewczyny mam pytanie możecie mi napisać jak u was wyglądało odchodzenie czopa?
    Ja mam od rana pełno śluzu podbarwionego jasno czerwoną krwią , nie wiem czy dzwonić do gin czy to coś groźnego czy po prostu odchodzi ten czop?
    Według bell termin mam na dzisiaj.

Jesteś w 41 tygodniu ciąży
    (40 tyg. i 0 dni)
    Miesiąc: 9
    Trymestr: 3
    Wiek płodu: 38 tydzień
    Data porodu:
    29 stycznia 2015
    (to już teraz!)
    U mnie galatetka zqbarwiona krwia

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    Oglądam Porody i sobie wszystko przypominam:) piękne wspomnienia:)
    Te programy duzo mi pomogly przy wlasnym :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:

Może po prostu potrzebujecie czasu, żeby się oswoić z nową rolą mamy i taty? Ja nawet nie zdawałam sobie sprawy, jak bardzo odmienne będzie życie z małą do tego, jak żyliśmy przed.

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się zajebiście odnalazłam w roli mamy, rozumię się z Adelką bez słów, a M mimo 30tki na karku chyba nie dorósł do bycia ojcem. Jak mamy się nauczyć jak mój M jest od rana do wieczora w pracy, następnie ogląda TV i nic kompletnie nie zrobi ani w domu ani przy małej, albo idzie na siłownię lub jedzie po zakupy. Wszelkie próby rozmowy to rzucanie grochem w ścianę. Nigdzie nie mogę się ruszyć z domu bo on nie zmieni pampersa bo to jest fuj, a jak mała cokolwiek się odezwie to na siłę ciśnie jej smoka. Próbowałam go zaangażować w kąpiele by to była jego działka to jak słyszę jak przeklina to stwerdziłam że wolę to sama zrobić. Jeszcze na dodatek usłyszałam że "to przecież ja chciałam dziecko"

‹‹ 1991 1992 1993 1994 1995 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ