*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj nie narysuje, w pracy ma teraz do przyszlego piatku delegacje z hiszpanii i chodzi jak zombie bo konczy projekt, nawet nie ma czasu nic puscic na drukarke.
Wraca do domu nieprzytomny, az mi go szkoda bo nie ma sily sie nawet z kostkeim pobawic, ehhh no ale juz koncowka.
Mowi ze urlopu w wisle to sie tak nie moze doczekac jakby conajmniej do Aspen się wybieral:)
tydzien odłączenia od komputera mu sie przyda:)
pudelka fajne;) -
nick nieaktualnyisabelle wrote:Jeśli tylko macie dobrą drukarkę to nie ma się nad czym zastanawiać. Trochę wysoka cena jak na kilka kart z pojedynczymi obrazkami
Dlatego JA SAMA narysowałam, mąż pokolorował
tylko zamiast mazaków, farby by mi się przydały...kolory byłyby wyraźniejsze heheheWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 11:46
MartaKD lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny pomóżcie. Mój synio skończył juz miesiąc,karmie go tylko piersią i mam pytanie do Was,jakie Wasze maluszki maja kupki bo mój ma strasznie wodnista,czasami jak rozpinam pieluchę to plywa(choc to może siki zrobione w trakcie).W każdym razie czy wasze pociechy będące na piersi tez maja takie wodniste kupki? Zaczynam się denerwowac
-
Ja też nigdy nie miałam prawdziwej Barbie, nie miałam w ogóle drogich zabawek, pomimo,że tata pracował za granicą-w Algerii i Libii, nie miałam wyczesanych przyborów szkolnych ani zajebistego plecaka.Dopiero pod koniec podstawówki mama zaczęła mi kupować oryginalne ciuchy.Może i trochę się buntowałam,że nie mam najlepszych gadzetów,ubrań,ale rodzice woleli wysłać mnie na fajne kolonie (np. w 97 roku byłam w Tunezji, a niektórzy moi rówieśnicy nie wiedzieli gdzie to jest) i teraz bardzo to doceniam.Wiadomo fajne są oryginalne zabawki powiedzmy Fisher price,ale ja często kupuje tańsze zamienniki:)
Ag..., Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
looliii wrote:Hej dziewczyny mam pytanie możecie mi napisać jak u was wyglądało odchodzenie czopa?
Ja mam od rana pełno śluzu podbarwionego jasno czerwoną krwią , nie wiem czy dzwonić do gin czy to coś groźnego czy po prostu odchodzi ten czop?
Według bell termin mam na dzisiaj.
Jesteś w 41 tygodniu ciąży
(40 tyg. i 0 dni)
Miesiąc: 9
Trymestr: 3
Wiek płodu: 38 tydzień
Data porodu:
29 stycznia 2015
(to już teraz!) -
Kawa wrote:Selene zazdroszczę Ci, u mnie od czasu urodzenia się małej mam wrażenie że małżeństwo nam się rozpada...
Może po prostu potrzebujecie czasu, żeby się oswoić z nową rolą mamy i taty? Ja nawet nie zdawałam sobie sprawy, jak bardzo odmienne będzie życie z małą do tego, jak żyliśmy przed. -
nick nieaktualnyJa się zajebiście odnalazłam w roli mamy, rozumię się z Adelką bez słów, a M mimo 30tki na karku chyba nie dorósł do bycia ojcem. Jak mamy się nauczyć jak mój M jest od rana do wieczora w pracy, następnie ogląda TV i nic kompletnie nie zrobi ani w domu ani przy małej, albo idzie na siłownię lub jedzie po zakupy. Wszelkie próby rozmowy to rzucanie grochem w ścianę. Nigdzie nie mogę się ruszyć z domu bo on nie zmieni pampersa bo to jest fuj, a jak mała cokolwiek się odezwie to na siłę ciśnie jej smoka. Próbowałam go zaangażować w kąpiele by to była jego działka to jak słyszę jak przeklina to stwerdziłam że wolę to sama zrobić. Jeszcze na dodatek usłyszałam że "to przecież ja chciałam dziecko"