X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 21:49

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle wrote:
    O właśnie ten oglądałam ostatnio. Wygląda bardzo estetycznie, nie jest napakowany dziwnymi wzorami i kolorami. Daj znać, jak wygląda w realu i czy jesteś z niego zadowolona, ile miejsca zajmuje itp.

już w niedzielę będzie u Nas, więc na pewno zdam relację:)

isabelle lubi tę wiadomość

• isabelle Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D

nick nieaktualny, Selene, szpilka, nick nieaktualny, renia83 lubią tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... najfajniejsze to "sasasasasasasas"..................

a ja "skopiowałam" pomysł i porobiłam takie oto karty:
    http://sierramadre.pl/sklep/sklep/masz-juz-maluszka/oczami-maluszka-karty/

mała ma na ściankach łóżeczka i jak leży z nami to jej pokazujemy...:) wpatruje się dość długo....

ale mam chętkę na całą serię:
    http://sierramadre.pl/sklep/sklep/masz-juz-maluszka/seria-oczami-maluszka/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 11:14

• MartaKD Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odpadł dziś pępuszek:) w 9 dniu :) a śniło mi się to dzis w nocy,rano patrze-nie ma:)
    Dziewczyny po cc-czym smarujecie bliznę? któraś używa bio-oil?
    Co do lezaczków, karuzeli.itp to włączę je do naszego zycia po miesiącu. Noworodek moim zdaniem nie potrzebuje aż tylu stymulantów. Nie chowam dziecka w ciszy ani ciemni,ale na bajery poczekamy:)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle wrote:
    Masz rację, ale nie sądzę, żeby takiemu maluchowi było potrzebne siedzisko leżaczka we wszystkich kolorach tęczy i wzorach tego świata ;) Przestymulowanie też nie jest dobre (zwłaszcza wcześniaka), dlatego ja stawiam na kolorowe i kontrastowe zabawki, które na początek będę pojedynczo wieszać, a gdy będę chciała małą wyciszyć to zawsze mogę zdjąć. Natomiast zgadzam się całkowicie z tym, że np. pastelowa karuzela do łóżeczka nie ma żadnego sensu, bo dziecko zwyczajnie nie będzie nią zainteresowane. To prawda, teraz my decydujemy, ale mam wielką nadzieję, że uda mi się w małej utrwalić pewne wzorce i nie będzie tupała nogami i kładła się z wrzaskiem w sklepie, że chce różowe ściany, różowy dywan, zasłonki i zestaw lalek Monster High :D

haha pamiętam jak moja sis wzięla maskotke kota w 5-10-15 i wyszla ze sklepu poprostu. Na próżno było tłumaczyc ze ardzo drogi byl:)
    ja juz wiem ze mlody bedzie pewnie mial cały pokoj Lego bo mąż ma hopla. a pozatym nie znam się na " męskich" zabawkach:) wiem ze jest Tomek i Przyjaciele, autka i ninjaGo:) chyba na poczatek starczy:)
    co do karuzeli ja mam wlasnie pastelową- z misiami fisher price i o dziwo kostka usypia. patrzy na te durne misie i oczy mu się zamykają:)
    a co do ilosci bodzcow na macie czy lezaczku, jak jest zmeczony to tez poprostu zasypia i kicha na to co mu wisi nad głową.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajne te karty,muszę mężowi pokazać to stworzy:)

ug37df9hvpghw3yg.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj księżniczek pewnie nie unikniesz:) chyba ze mloda bedzie wolała byc strazakiem np:)

ja wlasnie zamowilam lozeczko i dorzucilam te karty do koszyka tez:)

co do reklam TV- mojego brata przyrodniego ( ma 8 lat) tak rozpieszczali ze mial wszystko co w tv bylo- efekt zero zainteresowania, caly dom zabawek i nie ma juz mu co kupowac bo ma wszystko ( nawet kom tableta i xboxa)a wymogi gwiazdkowe np byly spore, konkrenie to i to model taki nr taki- gdzie glupia figurka kosztowala 100zl.
    mysmy mu zawsze kupili cos innego ( a to namiot do ogrodu albo jakies paletki) i bawil sie duzo wiecej niz tymi durnymi zabawkami, ktore są " na czasie"

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 11:24

gonek lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 10:50

Ag..., nick nieaktualny lubią tę wiadomość

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oglądam Porody i sobie wszystko przypominam:) piękne wspomnienia:)

Ag..., Selene, Anutka, jonka91 lubią tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene, fajna ta huśtawka. Szkoda, że te wszystkie dzieciowe gadżety zajmują tyle miejsca. Jak kupimy matę i leżaczek to obawiam się, że będziemy mieć problemy z poruszaniem się po domu :(

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas póki co to: szumiś, ulubiony kocyk i pielucha flanelowa pod główką - RZĄDZĄ.....

Selene, renia83 lubią tę wiadomość

• isabelle Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    fajne te karty,muszę mężowi pokazać to stworzy:)

Jeśli tylko macie dobrą drukarkę to nie ma się nad czym zastanawiać. Trochę wysoka cena jak na kilka kart z pojedynczymi obrazkami :/

MartaKD lubi tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Ag... Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isabelle pewnie jesli mala bedzie unikala tv to i ten szal ją nie dotknie.
    Nam lekarz powiedzial ze radio ma leciec w domu a nie tv bo kazda reklama jest robiona pod dzieci...ale jesli chce sie dziecka " pozbyc" i wlacza mu tv i mowi siedz i patrz to pozniej dziecko chce wszystko co zobaczyło.
    Mój mąż mowi ze sam nie mial zabawek za wiele ( wredna ta jego matka:P) on uwielbial puzzle i klocki i tylko tym sie bawil i wyrosl na calkiem zdolnego inzyniera więc mysle ze to jednak rola rodzicow zainteresowac dziecko tym czym warto sie bawic a nie tym co akurat sie sprzedaje w tv.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle wrote:
    Selene, fajna ta huśtawka. Szkoda, że te wszystkie dzieciowe gadżety zajmują tyle miejsca. Jak kupimy matę i leżaczek to obawiam się, że będziemy mieć problemy z poruszaniem się po domu :(
    ja juz mam labirynt:) szukamy domu coraz intensywniej:)
    jak dojdzie krzeselko do karmienia, jakies klocki to obawiam sie ze zostaną sciany do poruszania się.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 11:35

MartaKD, Selene lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 21:50

Ag... lubi tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku,jak ja się boję takiego rozpuszczenia dziecka, tyle razy w Smyku widziałam akcje jak z horroru:) Chciałabym dawać dziecku wszystko,co potrzebuje- no własnie-to co potrzebuje.Wiadomo,że czasami się człowiek przełamie i kupi dziecku,co będzie chciało,ale mam zamiar twardo się trzymać,ciekawe co z tego wyjdzie:))))))
    Ag, u nas też Lego mąż uwielbia.A widzialas to:https://www.littleroom.pl/produkty/przechowywanie/pude%C5%82ka-lego

Ag..., isabelle lubią tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
‹‹ 1990 1991 1992 1993 1994 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ