*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
isabelle wrote:U mnie minimalizm się nie sprawdza. Dzisiaj młoda ubrudziła cztery pajace i właśnie próbowała osikać piąty. Jak nie przestanie ulewać to nie będę robić nic innego tylko prać i prasować
Kostek sporo ulewa, czasem sliniak nie wyrobi i bodziaki do przebrania. mam system jeden dzien pranie, drugi prasowanie.Malenq lubi tę wiadomość
-
isabelle wrote:A na co należy zwrócić uwagę kupując leżaczek? W jakiej pozycji powinny leżeć w nim takie maluszki? Trochę się ostatnio rozglądałam po internecie i bardzo popularne są leżaczki Tiny Love takie z funkcją rozłożenia do spania. Ma ktoś taki model?
isabelle lubi tę wiadomość
-
My dzisiaj szczepionka.
No i ważny dzień dla mnie. Mam 10 rocznicę ślubu. Ze tyle wytrzymałam. Hehe... Tak na prawdę to jestem bardzo szczęśliwa.Ag..., Malenq, Selene, Kawa, isabelle, Maud11, Anutka, Ewelina88, renia83, Becia81 lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Ag... wrote:zobacz na ceneo. często smyk nawet w promocji jest drozszy niz inne sklepy
Na allegro w strefie marek znajdzieszhttp://skiphop.strefamarek.allegro.pl/skip-hop-mata-edukacyjna-farma.html Ja cały czas tam siedzę i przeglądam co się ciekawego dzieje
-
Hej dziewczyny mam pytanie możecie mi napisać jak u was wyglądało odchodzenie czopa?
Ja mam od rana pełno śluzu podbarwionego jasno czerwoną krwią , nie wiem czy dzwonić do gin czy to coś groźnego czy po prostu odchodzi ten czop?
Według bell termin mam na dzisiaj.
Jesteś w 41 tygodniu ciąży
(40 tyg. i 0 dni)
Miesiąc: 9
Trymestr: 3
Wiek płodu: 38 tydzień
Data porodu:
29 stycznia 2015
(to już teraz!)Becia81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyloolii odchodzi, odchodzi....ja miałam śluz, duużo śluzu......przysłowiowym czopem bym tego nie nazwała...DZWOŃ
A My dostaniemy taki:
http://www.smyk.com/tiny-love-wielofunkcyjny-lezaczek-bujaczek-lozeczko-3w1-18-kg,p1052151807,swiat-niemowlaka-pAg... lubi tę wiadomość
-
Witajcie
Looli ja bym wrecz sprawdzila czy torba w pelni spakowana i bym pojechala, ja od lekko krwawego sluzu do dziecka na swiecie czekalam mniej niz 7 godzin, wiec jesli boli Cie choc troche brzuch lub krzyz ( mnie bolalo, ale lekko i nie sadzilam, ze to juz) to dzwon do lekarza i raczej jedz, jesli poza krwia nic sie nie dzieje to tylko dzwon do lekarza, ale raczej kaze Ci jechac dla pewnosci
aaa i maly w brzuchu ruszal sie tego dnia nieco bardziej leniwie
nie mam na dzis zadnych planow wiec jak dziecko tylko pozwoli to wreszcoe opisze moj porod bardziej szczegolowo -
Dzięki dziewczyny za rade , brzuch tez mnie pobolewa , poczekam do 14 aż mąż wróci z pracy jak coś popołudniu pojadę na IP.
Szpilka mój mały dzisiaj tez spokojny ale takie hulał w brzuchu w nocy że chyba teraz odsypia, torba raczej spakowana cała -
Cześć
Gratuluje wszystkim rozpakowanym
Mam pytanie, dość dla mnie ważne, ponieważ mam dylemat.
Powiedzcie jaki miałyście śluz przed porodem?
22.01 odszedł mi czop brązowy, od 22-24.01 plamiłam, a czop zmienił kolor na bezbarwno-zółty, w niedziele nic. Od poniedziałku do wtorku śluz był mleczny, od wczoraj pojawił się taki wodnisty, kompletnie jak woda z malutkimi grudeczkami białymi. Czy któraś tak miała? Już sama nie wiem czy taki śluz to norma, czy może to wody się sączą. Dodam, że nie wypływają cały czas. A uczucie kiedy "to cos" wypływa, to jak w dni płodne, że aż się tak ciepło zrobi i wtedy wypływa. Przepraszam za dosłowność, ale najpierw chciałam Was zapytać zanim nasieję paniki.
Pozdrawiam Was. Dodam, że termin mam za 13 dniPola
Hania -
Polyanna wrote:Na allegro w strefie marek znajdziesz
http://skiphop.strefamarek.allegro.pl/skip-hop-mata-edukacyjna-farma.html Ja cały czas tam siedzę i przeglądam co się ciekawego dzieje
Widziałam, ale droga jest właśnie. W Smyku była tańsza w zeszłym tygodniu -
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:A My dostaniemy taki:
http://www.smyk.com/tiny-love-wielofunkcyjny-lezaczek-bujaczek-lozeczko-3w1-18-kg,p1052151807,swiat-niemowlaka-p
O właśnie ten oglądałam ostatnio. Wygląda bardzo estetycznie, nie jest napakowany dziwnymi wzorami i kolorami. Daj znać, jak wygląda w realu i czy jesteś z niego zadowolona, ile miejsca zajmuje itp.
-
nick nieaktualnyKochane ja również mogę się przyłączyć do PRZESPANEJ NOCY...
mała wczoraj zjadła o 20;30 "gadała" (boże nie płakała w końcu) z nami do 23.00 po czym zasnęła i spała do 2;30 - dostała butlę, chwilę pomarudziła i zasnęła i wstała przed 7dmą......
spięła się dzisiaj 2 razy i kupka wyszła:)
wczoraj dostała 2x bobotic i przed nocą 15ml herbatki na sen Humany....
mam nadzieję, że dzisiaj będzie podobna noc (nadzieja to mało, modlę się o taką noc)...
ostatni antybiotyk jutro rano, więc w sobotę rano mogę do cyca przystawić i mam nadzieję, że skończy się ten koszmar z mm - dla mnie to bardzo ciężko tak wstawać i przygotowywać mleko...łatwiej dać cyca jak mała śpi obok...