X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no zobacz jak wszystko sprawdzają:) ja w szpitalu dostałam tę książeczkę, teczki na dokumenty dziecka i witaminke k i d.Kiedyś to chyba lepsze rzeczy dawali:)

ug37df9hvpghw3yg.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 21:51

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mialam gazete twoje dziecko ( za maila dostalam internetowa prenumerate) wode mineralna mama i ja, teczke, pieluche huggies i butelke hipp.

bell pochwal sie wyprawką z rmfu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 17:13

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania ale to że ja mam zapalenie nie znaczy że Ty będziesz mieć. Okłady z kapusty rób i trzeba dużo pić i Natalie często na cyc lub Laktatorem.

Isabelle od kiedy jestem z mała w domu też coś mi ciągle śmierdzi więc pewnie to te Dady. Ciągle chodzę i patrzę gdzie tak a to może one właśnie. No masakra.
    Dzwoniłam do położnej i mam ściągać jednak pokarm. A przy okazji we wtorek ma przyjść.

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina88 wrote:
    Isabelle od kiedy jestem z mała w domu też coś mi ciągle śmierdzi więc pewnie to te Dady. Ciągle chodzę i patrzę gdzie tak a to może one właśnie. No masakra.
    Dzwoniłam do położnej i mam ściągać jednak pokarm. A przy okazji we wtorek ma przyjść.

Uff, już myślałam, że może coś ze mną jest nie tak, bo wszyscy dosłownie te dady wychwalają pod niebiosa, a mi śmierdzą :(

Ewelina88 lubi tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zobacze jak otworze. Tymczasem w moich ikeowskich pojemnikach na lozeczku mam przyklejoną saszetkę " pachnąca szafa" i wogole nie czuc pampersow:)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nic nie mam, żadnych woreczków do pieluch, olejków eterycznych czy odświeżaczy i też nie czuję. Może już się przyzwyczaiłam. Pewnie czuje ktoś, kto wchodzi do mieszkania z zewnątrz, ale to nie mój problem :D Pomyślę o tym, jak mała zacznie dostawać stały pokarm, wtedy może być zapachowo... inaczej :)

A te białe ikeowskie pojemniki na łóżeczko to super wynalazek. Nie mając komody do przewijania nie wyobrażam sobie bez nich życia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 17:24

Ag... lubi tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachowe woreczki kupilam ale mam na wyjscia bo są za male na ten kosz.
    mi tez nie smierdzialo, teraz poprostu przyjemniej pachnie jak otwieram kosz:)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zjadlam wlasnie najlepsza w moim zyciu lasagne:) pękam...

MartaKD, Anutka, Rybka1 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 21:52

Ag..., Maud11, renia83 lubią tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • loki-koki Ekspertka

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny mam pytanie: czy po porodzie bierzecie nadal witaminy? Mam też pytanie do dziewczyn, ktore rodziły po terminie: czy miałyście wywoływany poród czy może jest ktoraś z Was która nie zgodziła się na wywołanie i czekała az sam dzidziuś zdecyduje? Ja jestem narazie 2 dni po terminie i wogóle nic nie zapowiada zebym w najbliższych dniach rodziła. Mam skierowanie do szpitala na 2.02 i trochę czytałam na ten temat że polecają aby się nie zgdzac na wywołanie jeżeli nie ma wskazań medycznych tylko czekać az dzidzia sama zdecyduje.

dqpranli4dnq2fwj.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam z takiej knajpki kolo pracy męża- wlosi tam gotują i się stolują nawet. sami robią makarony, pycha.
    co 2 dzien mam obiad z dostawą. Malz chodzi na lunch i dzwoni " co chcesz na jutro?" :)
    taka ze mnie " chodząca perfekcyjna":D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 17:31

Maud11, renia83, isabelle lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loki-koki wrote:
    dziewczyny mam pytanie: czy po porodzie bierzecie nadal witaminy? Mam też pytanie do dziewczyn, ktore rodziły po terminie: czy miałyście wywoływany poród czy może jest ktoraś z Was która nie zgodziła się na wywołanie i czekała az sam dzidziuś zdecyduje? Ja jestem narazie 2 dni po terminie i wogóle nic nie zapowiada zebym w najbliższych dniach rodziła. Mam skierowanie do szpitala na 2.02 i trochę czytałam na ten temat że polecają aby się nie zgdzac na wywołanie jeżeli nie ma wskazań medycznych tylko czekać az dzidzia sama zdecyduje.

ja biore witaminy nadal- pisze na nich "prenatalne i dla kobiet karmiących"

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • loki-koki Ekspertka

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki za odpowiedz Ag...

dqpranli4dnq2fwj.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do wywolywania to nie wiem bo urodzilam przed terminem 3 tyg, ale tak bym obstawiala ze są granice tego czekania.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • loki-koki Ekspertka

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    co do wywolywania to nie wiem bo urodzilam przed terminem 3 tyg, ale tak bym obstawiala ze są granice tego czekania.

tak wiem ze sa granice:) ja sama to juz nie mogesie doczekac wiec najchetniej juz bym poszla do szpitala i niech wywoluja bo ile mozna czekac

dqpranli4dnq2fwj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jak miło usłyszeć że nie tylko ja nie gotuję :P

Mi też mąż przywozi po pracy gotowe jedzonko :D
    Lasagne jadłam wczoraj!
    A dziś gotowe krockieciki z Auchan :P

Może się kiedyś ogarnę na tyle że zacznę coś pichcić..... Może.... :D

Ag..., Kawa, isabelle lubią tę wiadomość

• ania_29 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina88 wrote:
    Ania ale to że ja mam zapalenie nie znaczy że Ty będziesz mieć. Okłady z kapusty rób i trzeba dużo pić i Natalie często na cyc lub Laktatorem.
    Tak, wiem :) Właśnie z obawy przed zapaleniem zdecydowałam się wczoraj na gmeranie w piersi.
    Była u mnie położna i jakby u którejś zrobiło się to co u mnie, czyli przytkał się miejscowo sutek, to trzeba sobie przebić igiełką.

Oglądacie mecz piłki ręcznej? :)

201501145565.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja się przyznam że nie gotuję-ale to taki mój mały protest że chcę nową kuchnię :P

Witaminy i olej wiesiołka nadal biorę :)

co do zapachu ja nic nie czuję, nawet po wejściu do domu. Czasem używam pachnących woreczków z Babyono które śmierdzą odświeżaczem samochodowym :P

a jeśli chodzi o pieluchy zielone z Pampersa są wg mnie badziewne po zasiusianiu robią się takie miękkie, dziwne te białe były o niebo lepsze.. no ale za tą cene szkoda je kupić skoro i tak się wyrzuci..

• ania_29 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    a jeśli chodzi o pieluchy zielone z Pampersa są wg mnie badziewne po zasiusianiu robią się takie miękkie, dziwne te białe były o niebo lepsze.. no ale za tą cene szkoda je kupić skoro i tak się wyrzuci..

No nie mów. Mam 2 duże paczki tych zielonych...

201501145565.png
‹‹ 2003 2004 2005 2006 2007 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ