*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
ja tez jestem na pampersach premium, teraz mam dade jak skoncze pake w kolejce to zobacze.
zamowilam pampki w smyku z lozeczkiem wczoraj bo byly w promocji.
nie wiem jaka jest roznica w cenie. opakowanie wygląda bardzo podobnie do pamppkow.
ja mam chusteczek ddada chyba z 2000 sztuk bo wykupilam cala biedrone, są dobre i tanie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 15:07
-
Gwiazdeczka27 wrote:a w jakiej cenie są te pieluchy Dada, bo my na razie cały czas jedziemy na pampersach premium care . Dobre są te Dada pieluchy?
Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
Heloł, no godzinę temu zjadłam śniadanie, a tu już czas na obiad. Dzisiaj, po wczorajszej akcji z jedzeniem, Ala jest bardzo spokojna. Leniuchujemy się dziś na potęgę.
Rano wstałam zrobić morfologię i niespodzianka: założyłam jeansy ciążowe i spadły mi na biodra. Wyciągnęłam więc spodnie sprzed ciąży, z nadzieją, że wejdę w niej chociaż na ścisk i... spadły mi na biodra. Dreptałam na dół do labka niemalże ze spodniami pod pachą, a w sumie w ręku, aż ochrona się śmiała, że idę jak gejsza, zaciśnięte nogi, aby spodnie nie zleciały, he he he... I tak oto mam spodnie za duże w pasie o jakieś 10cm, a brzuch po ciąży został, więc sama nie rozumiem. Jedyne co widzę to chude łydki i kostki, takich jeszcze nie miałam. A apetyt mi dopisuje, ciągle bym coś jadła, choć niewiele mogę wciągnąć, a na tyle rzeczy mam ochotę, aż się dziwię, że nie przytyłam jeszcze. Ważne, koniecznie muszę się gdzieś zważyć... -
Ania miałam chyba wcześniej zastój bo cyce twarde i mąż kupił mi Laktator i nagle dziś zapalenie. I właśnie ściągam też nim bo mała zje trochę co 1.5godz i nie chce więcej. Mam nadzieję że szybko minie.
Gwiazdeczko ja używam Dada ocenie 2ale chyba wypróbuje innych bo jak Milusia zrobi siku to za chwilę płacz bo ma mokro. Słabo się moim zdaniem wchłania. I dużo nam idzie ich. Ale to może też kwestia tego że ona troszkę ma mokro i już się kreci. Co do kupek raz tylko mi pobru dzila ga cie. -
Trzeba będzie się w nie zaopatrzyć . Dzięki dziewczyny
o, a teraz doczytałam Twoją Ewelina wypowiedź i już sama nie wiem. Najlepiej chyba będzie jak kupię jedną pakę na przetestowanie i wówczas zobaczymy, czy będą Matiemu i mi odpowiadały te DadaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 15:11
-
Gwiazdeczka27 wrote:Trzeba będzie się w nie zaopatrzyć . Dzięki dziewczyny
o, a teraz doczytałam Twoją Ewelina wypowiedź i już sama nie wiem. Najlepiej chyba będzie jak kupię jedną pakę na przetestowanie i wówczas zobaczymy, czy będą Matiemu i mi odpowiadały te Dada -
nick nieaktualnyMoje Drogie w końcu mamy kupe w pampersie a nie na przewijaku!! Przypomnę iż dotychczas robiła tylko maleńkie kleksiki w pampy a na przewijaku wręcz strzelała kupką że osrane było wsystko łącznie ze mną.
I oto posrała się do pampka tak że nie wiedziałam od czego zacząć, wyciekło wszędzie aż po pachy! haha w końcu wzięłam ją pod prysznic...Anutka, isabelle, jonka91, MartaKD, Ewelina88, szpilka, Rybka1 lubią tę wiadomość
-
A ja chętnie bym odstąpiła chusteczki do pupy. Kupiliśmy w biedronce dady, wcześniej huggies i dostałam jeszcze 2 paczki z pampersa a ja w domu myję małą zwilżonym wacikiem
Ewelinko zmartwiłaś mnie, bo u mnie twarde piersi co jakiś czas się zdarzają -
ania_29 wrote:gwiazdeczko my do kąpieli i smarowania mamy Emolium. Natka miała strasznie łuszczącą się skórkę i same kąpiele nic nie dawały, więc kupiłam emulsję do smarowania i natłuszczam ją codziennie. Dzisiaj pediatra stwierdziła że ma bardzo ładną skórę
Ta emulsja z Emolium faktycznie jest super. Moja używała już w szpitalu, jak jeszcze była w inkubatorze. Balsam z Hippa nie daje takiego efektu gładkie i nawilżonej skóry jak Emolium. Ja staram się stosować na zmianę.