*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKawa wrote:Rzućcie mi pomysł na obiad ?? Albo co Wy dziś gotujecie?
Ja dziś mam zupę warzywną z wczoraj. Do tego na patelni grillowej zrobie indyka i bakłażana, do tego jakas surówka albo ogórasy konserwowe. A ogólnie to chodza za mną kotlety ziemniaczane z sosem pieczarkowym...aż mi ślinka cieknie jak o nich pomyślę -
ja poszłam na łatwiznę i nawpierdzielałam się BOBU (nawpierdzielałam to idealne w moim przypadku określenie, bo zjadłam go sporo) Bób ma dużo kw. foliowego więc mam nadzieję, że dla mojej "fasolki" dobrze zrobi
Z tymi wózkami można by było podpytać się dziewczyn na forach, które już mają dzieci, może wówczas swoje opinie przedstawią? Ja jeszcze się nad wózkiem nie zastanawiam , jeszcze I trymestr się nie skończył, zostawię to do momentu jak będzie pewność, że wszystko jest ok.isabelle lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOLKA25 podoba mi się ten wózek, to jest taki typ tego co ja wybrałam
AGATTEE - gratuluje II trymestru Czyli masz wizytę 8 lipca? Ja 10 i lekarz ppowiedział, ze przy odrobinie szczęscia też może uda sie zobaczyć kto tam w brzuszku siedzi
ANGELCIA kiedyś o Bebetto Luca czytałam bardzo pochlebne opinie i nawet się nad im zastanawiałam. jednak póki co obstaję przy ABC Design Turbo 6s lub Hartan Racer S, a ostatecznie decyzję podejmiemy jak wybierzemy się do sklepu zeby pooglądać na żywo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 15:22
olka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monika, wizyte mam 9 lipca czy dzien przed Toba No i zycze sobie i Tobie, zeby cos tam udalo sie lekarzowi podejrzec jesli chodzi o plec. Wiem, ze nie jest to najwazniejsze ale ciekawosc wygrywa
Ja dzis zjadlam 2 bulki, drozdzowke i wypilam 2 herbaty z cytryna. Mimo wszystko jestem tak pelna i tak mi brzuch wywalilo, jakbym juz byla w 5-6 miesiacu... Obiad a raczej obiado-kolacja bedzie pozna, bo pozno wracam z kursu. Wymyslilam kotlety rybne ktore oczywiscie sama zrobie
I zaczelo mnie ciagnac do slodkiego, niedobrzeee bo moga byc tego zle skutki (wagowe)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 16:19
MonikaDM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kawa wspaniałe ciacho.
Ja ostatnio piekłam tort szwarcwaldzki na Dzień Ojca. Mój tatuś uwielbia go. Oczywiście nie jadłam go, bo biszkopt jest nasączony likierem i ma w sobie pełno wiśni ze spirytusu.
Ja właśnie przez dwie godziny leżałam w wannie. Odrobina relaksu się przyda. Teraz wskoczyłam w piżamkę i będę oglądać mecz.Kawa, M4DZI4, kejti91, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
a ja rano czulam sie dobrze i myslalam ze mi przeszlo ale ide jutro znow do inernisty o jestem mega oslabiona dalej. jak mi da antybiotyk to wieczorem mam gina i skonsultuje z nim jeszcze:/
no okropna jakas ta infekcja:(
moze mi chociaz da zwolnienei na dluzej -
MonikaDM - ale mi też zrobiłaś smaka tymi kotletami ziemniaczanymi z pieczarkami! Kiedyś moja mama często je robiła! Zjadłabym sobie!Aniołek [*] 5tc - 15/08/2012
Aniołek [*] 9tc - 22/10/2013 (pusty pęcherzyk)
Aniołek Karolek [*] 21tc - 11/09/2014 -
Ostatnio pisałyście o książkach, jakie czytacie.
Ja jestem obecnie na "Zwodniczy punkt" D.Browna, nie jest zła. Sporo już jego książek czytałam, ostatnio było "Inferno" i jednak dużo lepsze (więcej akcji) niż ten "punkt".
Bardzo fajne są książki z serii tzw Babylon: "Hotel Babylon", "Air Babylon", "Ślubny Babylon", "Plaża Babylon" czy "Szpital Babylon". Każda z tych książek to jest jakby opowieścią osoby anonimowej, która pracuje w danym sektorze - np zajmuje się organizacją wesel, albo pracuje na lotnisku w obsłudze klienta, albo w hotelu, albo w luksusowym centrum na Seszelach itp- i opowiada o tym, jak ta praca naprawdę wygląda od tzw podszewki. Można się nieźle pośmiać! Czyta się bardzo szybko do tego.
Ja przeczytałam już wszystkie te części, oprócz tej o szpitalu. Były jeszcze jakieś dwie o pokazach mody i o świecie rockmenów czy coś takiego, ale nie bardzo mnie interesowałyjonka91 lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 5tc - 15/08/2012
Aniołek [*] 9tc - 22/10/2013 (pusty pęcherzyk)
Aniołek Karolek [*] 21tc - 11/09/2014 -
nick nieaktualnyJa ogólnie mam niepohamowany apetyt. Zjadłam 6 pierogów, nie poczułam nawet uczucia sytości.. jadłabym dalej (ale nie było - szczęście w nieszczęściu).
W piątek mam wizytę u ginekologa, mam nadzieję, że nie powie mi np. 'jajo puste, serce nie bije' ... umarłabym, tak kocham moją Skubi Chrupkę, że poszłabym z nią nawet... nawet nie wiem gdzie! Po prostu wszędzie.
Przepisywali Wam ginekolodzy badania na NFZ czy płaciłyście z własnej kieszeni? Mnie jedna Pani ginekolog powiedziała, że jej się limit wyczerpał i mam sobie zrobić badania za 260zł sama, ale ogólnie nie wzbudziła we mnie zaufania. Poszłam do swojej osiedlowej przychodni i lekarz (mężczyzna) o niebo lepszy, zobaczymy czy jemu tez się skończył limit.
Tak poza tym, przepraszam, że wcinam się Wam w wątek, bo defacto jestem z lutego (10dokładnie), ale zawsze może mi się przytrafić styczeń, a jak tak do Was zaglądam i podczytuje to mniej więcej zawsze wiem co dalej może mnie czekać Takie jesteście wspaniale informatorki ;*!