*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Martaaa wrote:Hej! A my wczoraj zupełnym przypadkiem i całkiem spontanicznie kupiliśmy wózek!!! Emmaljunga Smart Duo Combi z nosidełkiem adapterem - full wypas
Miłego dnia!!!
Marta tez kupujemy emmaljunga ale mondial duo combi:) piekne sa te wozki
wklej linka do tego co kupilas:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 08:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja również dziś rozpoczynam II trymestr! Ale czas leci, dopiero co zamartwiałam się, czy ciąża się potwierdzi, czy nie będzie pustego jaja płodowego itp. a tu już jestem po badaniach prenatalnych
wczoraj weszłam na wagę i..3 kg. na plus.. nie czuję tego przyrostu oprócz już większego brzuszka ale jakoś tak mnie pdłamało, że nagle wchodzę na wagę a tu tyle przytyłam. Nigdy nie stosowałam diet, a po świętach najwyżej 1,5kg tyłam, co potem od razu schodziło. A tu trzeba zmienić myślenie, że teraz będę pobijać rekordy w tyciuMalenq, Ag..., jonka91, Kawa, M4DZI4, nix, kejti91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzuje się jak zdychlak. Wypuściłam psy do ogrodu i ledwo wróciłam do łóżka. Lotnika mam okropnego. Teraz się zastanowiam, jak je wpuścić. Chyba będę się czolgać do drzwi.
Widzę, że nie tylko mnie dopada w nocy - w sumie Pocieszajace - wybaczcie
Co do wagi to - 2kg. ....
Zielarka!
Skąd ja to znam! Budzę się o 4 i z zamlmietymi oczami łykam letrox. Jak otworzę, to koniec. .co się da rozpuścić w wodzie, to rozpuszczam, żeby się szybciej wchlonelo.
Jestem straszliwie słaba! Ręka mnie boli od pisania!
Pa. -
Paula44 wrote:Czuje się jak zdychlak. Wypuściłam psy do ogrodu i ledwo wróciłam do łóżka. Lotnika mam okropnego. Teraz się zastanowiam, jak je wpuścić. Chyba będę się czolgać do drzwi.
Widzę, że nie tylko mnie dopada w nocy - w sumie Pocieszajace - wybaczcie
Co do wagi to - 2kg. ....
Zielarka!
Skąd ja to znam! Budzę się o 4 i z zamlmietymi oczami łykam letrox. Jak otworzę, to koniec. .co się da rozpuścić w wodzie, to rozpuszczam, żeby się szybciej wchlonelo.
Jestem straszliwie słaba! Ręka mnie boli od pisania!
Pa. -
nick nieaktualnyMartaaa szybciutko z tym wózkiem Wam poszło ażne żeby rozłożyć sobie koszty a nie tak wszystko na raz
Ag.. ja wg usg też powinnam dziś zacząć II trymestr, a wg belly za 3 dni
Też nie mogłam się oprzeć drobnym zakupom, byłam w lumpku na wycenie a tu Pani wyciągała takie małe cudeńka i zaczęła wieszać. Czyste, jak nowe! To był chyba znak! Zaczynam akcję uświadamiania małża że zostanie tatą
jonka91, Melula, Cynamonek30, Malenq, Ag..., agnb6 lubią tę wiadomość
-
ja też nie mogłam się powstrzymać i wczoraj zakupiłam 4 bodziaki - były tanie, więc szkoda było zaprzepaścić okazję dziś chyba też tam skoczę, bo miałam wczoraj 5 minut na oglądanie (byłam z koleżanką i jej 7-miesięczną córką)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e24497e4f5ec.jpgKawa, Cynamonek30, Malenq, Ag..., kejti91, MonikaDM, agnb6 lubią tę wiadomość
-
Hej
U mnie -3kg w ciągu ostatnich 3 tygodni Niektóre spodnie lecą z tyłka, mogę ściągać bez rozpinania. Ale ja do szczupłych nie należę, więc się cieszę że figurka lepsza się zrobiła, tylko brzuszek został i pomału rośnie
Ja też nie mogę się oprzeć kupowaniu malutkich ciuszków, ale na te cuda poluję w szmateksach.