X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Martaaa Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! A my wczoraj zupełnym przypadkiem i całkiem spontanicznie kupiliśmy wózek!!! :) Emmaljunga Smart Duo Combi z nosidełkiem adapterem - full wypas :)

Miłego dnia!!!

Malenq, Agus89, Ag..., jonka91, Kawa, M4DZI4, kejti91 lubią tę wiadomość

relgh371rphwpz6l.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do wagi: 4,5 kg na minusie :D :D

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martaaa wrote:
    Hej! A my wczoraj zupełnym przypadkiem i całkiem spontanicznie kupiliśmy wózek!!! :) Emmaljunga Smart Duo Combi z nosidełkiem adapterem - full wypas :)

Miłego dnia!!!

Marta tez kupujemy emmaljunga ale mondial duo combi:) piekne sa te wozki
    wklej linka do tego co kupilas:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 08:47

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus89 wrote:
    A co do wagi: 4,5 kg na minusie :D :D
    nie no ja żebym schudła 4-5kg to miałabym niedowagę...ale u mnie stopniowo pnie się do góry...

• Agus89 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    nie no ja żebym schudła 4-5kg to miałabym niedowagę...ale u mnie stopniowo pnie się do góry...

No ze mnie aż taka chudzinka nie jest. :D Dlatego każdy utracony kilogram tak cieszy. :P

Malenq lubi tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus więc i ja się cieszę:)

Agus89 lubi tę wiadomość

• Agus89 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cieszę się póki mogę. :) Niebawem waga będzie musiała wzrosnąć dla Maluszka. :)

Paula44 lubi tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam niedowagę:/ 160 zm i 47 kg od początku. ani garma w gore.
    a wazycie sie zawsze rano czy wieczorem?

Cynamonek30 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również dziś rozpoczynam II trymestr! Ale czas leci, dopiero co zamartwiałam się, czy ciąża się potwierdzi, czy nie będzie pustego jaja płodowego itp. a tu już jestem po badaniach prenatalnych :)

wczoraj weszłam na wagę i..3 kg. na plus.. nie czuję tego przyrostu oprócz już większego brzuszka ale jakoś tak mnie pdłamało, że nagle wchodzę na wagę a tu tyle przytyłam. Nigdy nie stosowałam diet, a po świętach najwyżej 1,5kg tyłam, co potem od razu schodziło. A tu trzeba zmienić myślenie, że teraz będę pobijać rekordy w tyciu ;)

Malenq, Ag..., jonka91, Kawa, M4DZI4, nix, kejti91 lubią tę wiadomość

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jak wchodzę na II trymestr to zazdroszczę dziewczynom, które w 19-22tyg piszą, że waga lekko wzrosła i że nie widzą różnic...
    ja mam nadzieję, że w którymś momencie przestanie tak szybko u mnie rosnąć...bo to dopiero 12tydz....

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene i ja z tą zmianą myślenia mam problem....

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuje się jak zdychlak. Wypuściłam psy do ogrodu i ledwo wróciłam do łóżka. Lotnika mam okropnego. Teraz się zastanowiam, jak je wpuścić. Chyba będę się czolgać do drzwi.
    Widzę, że nie tylko mnie dopada w nocy - w sumie Pocieszajace - wybaczcie ;)
    Co do wagi to - 2kg. ....
    Zielarka!
    Skąd ja to znam! Budzę się o 4 i z zamlmietymi oczami łykam letrox. Jak otworzę, to koniec. .co się da rozpuścić w wodzie, to rozpuszczam, żeby się szybciej wchlonelo.
    Jestem straszliwie słaba! Ręka mnie boli od pisania!
    Pa.

• Ag... Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula44 wrote:
    Czuje się jak zdychlak. Wypuściłam psy do ogrodu i ledwo wróciłam do łóżka. Lotnika mam okropnego. Teraz się zastanowiam, jak je wpuścić. Chyba będę się czolgać do drzwi.
    Widzę, że nie tylko mnie dopada w nocy - w sumie Pocieszajace - wybaczcie ;)
    Co do wagi to - 2kg. ....
    Zielarka!
    Skąd ja to znam! Budzę się o 4 i z zamlmietymi oczami łykam letrox. Jak otworzę, to koniec. .co się da rozpuścić w wodzie, to rozpuszczam, żeby się szybciej wchlonelo.
    Jestem straszliwie słaba! Ręka mnie boli od pisania!
    Pa.
    Bidulka:/

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Martaaa Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://archiwumallegro.pl/emmaljunga_smart_duo_combi_tylko_750zl-1151890716.html

Tylko koloru nie mogę znaleźć w necie... Ciemny fiolet - wiśnia. Ciężki do określenia :)

Malenq, Ag... lubią tę wiadomość

relgh371rphwpz6l.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się z wami w piąteczek!
    co tam u was?

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martaaa szybciutko z tym wózkiem Wam poszło :) ażne żeby rozłożyć sobie koszty a nie tak wszystko na raz :)

Ag.. ja wg usg też powinnam dziś zacząć II trymestr, a wg belly za 3 dni :)

Też nie mogłam się oprzeć drobnym zakupom, byłam w lumpku na wycenie a tu Pani wyciągała takie małe cudeńka i zaczęła wieszać. Czyste, jak nowe! To był chyba znak! :) Zaczynam akcję uświadamiania małża że zostanie tatą :)

fn7510.jpg

jonka91, Melula, Cynamonek30, Malenq, Ag..., agnb6 lubią tę wiadomość

• Melula Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też nie mogłam się powstrzymać i wczoraj zakupiłam 4 bodziaki - były tanie, więc szkoda było zaprzepaścić okazję :) dziś chyba też tam skoczę, bo miałam wczoraj 5 minut na oglądanie (byłam z koleżanką i jej 7-miesięczną córką)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e24497e4f5ec.jpg

Kawa, Cynamonek30, Malenq, Ag..., kejti91, MonikaDM, agnb6 lubią tę wiadomość

• Agus89 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja się pochwalę zdobyczami z lumpka. :)fubatc.jpg
    I jeszcze skarpetki:
    2hntdep.jpg

Kawa, Cynamonek30, agnb6 lubią tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    U mnie -3kg w ciągu ostatnich 3 tygodni ;) Niektóre spodnie lecą z tyłka, mogę ściągać bez rozpinania. :) Ale ja do szczupłych nie należę, więc się cieszę że figurka lepsza się zrobiła, tylko brzuszek został i pomału rośnie :)
    Ja też nie mogę się oprzeć kupowaniu malutkich ciuszków, ale na te cuda poluję w szmateksach.

201501145565.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wybieram się z sąsiadką na buszowanie po lumpkach w następnym tygodniu...

kejti91 lubi tę wiadomość

‹‹ 206 207 208 209 210 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ