WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Martaaa Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! A my wczoraj zupełnym przypadkiem i całkiem spontanicznie kupiliśmy wózek!!! :) Emmaljunga Smart Duo Combi z nosidełkiem adapterem - full wypas :)

Miłego dnia!!!

Malenq, Agus89, Ag..., jonka91, Kawa, M4DZI4, kejti91 lubią tę wiadomość

relgh371rphwpz6l.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do wagi: 4,5 kg na minusie :D :D

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martaaa wrote:
    Hej! A my wczoraj zupełnym przypadkiem i całkiem spontanicznie kupiliśmy wózek!!! :) Emmaljunga Smart Duo Combi z nosidełkiem adapterem - full wypas :)

Miłego dnia!!!

Marta tez kupujemy emmaljunga ale mondial duo combi:) piekne sa te wozki
    wklej linka do tego co kupilas:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 08:47

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus89 wrote:
    A co do wagi: 4,5 kg na minusie :D :D
    nie no ja żebym schudła 4-5kg to miałabym niedowagę...ale u mnie stopniowo pnie się do góry...

• Agus89 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    nie no ja żebym schudła 4-5kg to miałabym niedowagę...ale u mnie stopniowo pnie się do góry...

No ze mnie aż taka chudzinka nie jest. :D Dlatego każdy utracony kilogram tak cieszy. :P

Malenq lubi tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus więc i ja się cieszę:)

Agus89 lubi tę wiadomość

• Agus89 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cieszę się póki mogę. :) Niebawem waga będzie musiała wzrosnąć dla Maluszka. :)

Paula44 lubi tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam niedowagę:/ 160 zm i 47 kg od początku. ani garma w gore.
    a wazycie sie zawsze rano czy wieczorem?

Cynamonek30 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również dziś rozpoczynam II trymestr! Ale czas leci, dopiero co zamartwiałam się, czy ciąża się potwierdzi, czy nie będzie pustego jaja płodowego itp. a tu już jestem po badaniach prenatalnych :)

wczoraj weszłam na wagę i..3 kg. na plus.. nie czuję tego przyrostu oprócz już większego brzuszka ale jakoś tak mnie pdłamało, że nagle wchodzę na wagę a tu tyle przytyłam. Nigdy nie stosowałam diet, a po świętach najwyżej 1,5kg tyłam, co potem od razu schodziło. A tu trzeba zmienić myślenie, że teraz będę pobijać rekordy w tyciu ;)

Malenq, Ag..., jonka91, Kawa, M4DZI4, nix, kejti91 lubią tę wiadomość

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jak wchodzę na II trymestr to zazdroszczę dziewczynom, które w 19-22tyg piszą, że waga lekko wzrosła i że nie widzą różnic...
    ja mam nadzieję, że w którymś momencie przestanie tak szybko u mnie rosnąć...bo to dopiero 12tydz....

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene i ja z tą zmianą myślenia mam problem....

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuje się jak zdychlak. Wypuściłam psy do ogrodu i ledwo wróciłam do łóżka. Lotnika mam okropnego. Teraz się zastanowiam, jak je wpuścić. Chyba będę się czolgać do drzwi.
    Widzę, że nie tylko mnie dopada w nocy - w sumie Pocieszajace - wybaczcie ;)
    Co do wagi to - 2kg. ....
    Zielarka!
    Skąd ja to znam! Budzę się o 4 i z zamlmietymi oczami łykam letrox. Jak otworzę, to koniec. .co się da rozpuścić w wodzie, to rozpuszczam, żeby się szybciej wchlonelo.
    Jestem straszliwie słaba! Ręka mnie boli od pisania!
    Pa.

• Ag... Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula44 wrote:
    Czuje się jak zdychlak. Wypuściłam psy do ogrodu i ledwo wróciłam do łóżka. Lotnika mam okropnego. Teraz się zastanowiam, jak je wpuścić. Chyba będę się czolgać do drzwi.
    Widzę, że nie tylko mnie dopada w nocy - w sumie Pocieszajace - wybaczcie ;)
    Co do wagi to - 2kg. ....
    Zielarka!
    Skąd ja to znam! Budzę się o 4 i z zamlmietymi oczami łykam letrox. Jak otworzę, to koniec. .co się da rozpuścić w wodzie, to rozpuszczam, żeby się szybciej wchlonelo.
    Jestem straszliwie słaba! Ręka mnie boli od pisania!
    Pa.
    Bidulka:/

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Martaaa Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://archiwumallegro.pl/emmaljunga_smart_duo_combi_tylko_750zl-1151890716.html

Tylko koloru nie mogę znaleźć w necie... Ciemny fiolet - wiśnia. Ciężki do określenia :)

Malenq, Ag... lubią tę wiadomość

relgh371rphwpz6l.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się z wami w piąteczek!
    co tam u was?

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martaaa szybciutko z tym wózkiem Wam poszło :) ażne żeby rozłożyć sobie koszty a nie tak wszystko na raz :)

Ag.. ja wg usg też powinnam dziś zacząć II trymestr, a wg belly za 3 dni :)

Też nie mogłam się oprzeć drobnym zakupom, byłam w lumpku na wycenie a tu Pani wyciągała takie małe cudeńka i zaczęła wieszać. Czyste, jak nowe! To był chyba znak! :) Zaczynam akcję uświadamiania małża że zostanie tatą :)

fn7510.jpg

jonka91, Melula, Cynamonek30, Malenq, Ag..., agnb6 lubią tę wiadomość

• Melula Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też nie mogłam się powstrzymać i wczoraj zakupiłam 4 bodziaki - były tanie, więc szkoda było zaprzepaścić okazję :) dziś chyba też tam skoczę, bo miałam wczoraj 5 minut na oglądanie (byłam z koleżanką i jej 7-miesięczną córką)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e24497e4f5ec.jpg

Kawa, Cynamonek30, Malenq, Ag..., kejti91, MonikaDM, agnb6 lubią tę wiadomość

• Agus89 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja się pochwalę zdobyczami z lumpka. :)fubatc.jpg
    I jeszcze skarpetki:
    2hntdep.jpg

Kawa, Cynamonek30, agnb6 lubią tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    U mnie -3kg w ciągu ostatnich 3 tygodni ;) Niektóre spodnie lecą z tyłka, mogę ściągać bez rozpinania. :) Ale ja do szczupłych nie należę, więc się cieszę że figurka lepsza się zrobiła, tylko brzuszek został i pomału rośnie :)
    Ja też nie mogę się oprzeć kupowaniu malutkich ciuszków, ale na te cuda poluję w szmateksach.

201501145565.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wybieram się z sąsiadką na buszowanie po lumpkach w następnym tygodniu...

kejti91 lubi tę wiadomość

‹‹ 206 207 208 209 210 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ