*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
ostatnio z jednego cyca odciagnelam 60 po nocy, niestety ksieciunio obudzil sie przed czasem i drugi cyc poszedl na biezaca konsumpcje
zostal wtedy z tata i bylo mu troche malo, ale glodny nie byl jakos bardzo bo potem zasnal na prawie 3 h czyli jak po normalnym karmieniu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
/.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 22:01
Chanela, Ewelina88, ania_29, Viv78, szpilka, Wiki81, Ag..., zielarka, Kawa, Agus89, Selene, Gwiazdeczka27, Paula44, renia83, jonka91, lwuska55592, Malenq, Pinia108, kamilaaa_88, Becia81, MartaKD, rastafanka, Maud11 lubią tę wiadomość
-
Isabelle to cudowna wiadomość. Wyobrażam sobie teraz Twoja radość. Super!!!
Ja jutro mam u Hani USG bioderek na 9:10. Liczę, że będzie dobrze.
Kawa a można kakao? Mi położna zabroniła cytrusów, kakao i czekolady. Wczęsniej dużo piłam kakao. Wolę to niż samo mleko.www.styczniowki2015.phorum.pl -
Chanela nie wiem czy Ci pisalam, ze Pawelek tez tak ma, ze go karmie on sam sie odstawia zasypia i powtorka z rozrywki, teraz staramy sie go przetrzymac zeby dojadl z tego samego cyca i dopiero spac ewentualnie odrobinke z drugiego i wtedy ladnie nam spi (o ile ma ochote a nie akurat chec aby 1,5 h wisiec na cyckach)
-
Wyszłyśmy dziś na pierwszy spacer po tygodniu mojego przeziębienia. Kurna, wiosna! Ptactwo śpiewa, trawa świeża idzie, pąki jadą z koksem!
Już za 11 dni nasza rocznica ślubu a potem marzec!
Już nie mogę doczekać się lata i wałkonienia się z córkami w ogrodzie pod czereśnią
MartaKD lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiki jem i pije wszystkoboprocz cytrsow malej nic nie dolega. Moze to dlatego ze wierze w zasade ze np w indiach je sie byle co i mega ostre a dzieci sa zdrowe i nic im nie dolega. Jadlam juz ostry box w kfc, pije goroce czekolady, pizze z fasola brokulami i innymi rzeczami uchodzacymi za wzdymajsce...
Wiki81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nasza Ala już dzisiaj spokojniejsza niż ostatnio.

Teraz leżymy w łóżku. Młoda zasypia przy cycu także zaraz ją przerzucę do łóżeczka.
A mój mąż szuka mi nowej fryzury w internecie.
Postanowiłam ściąć włosy!
Choć nie wiem czy nie będę żałować tej decyzji.
Magdas lubi tę wiadomość
-
Heloł, położyłam Alę do łóżeczka, aby tam zasnęła. Poszłam pod prysznic, wchodzę po 15 minutach do pokoju, a Ala leży w naszym łóżku, obok tatusia. I bądź tu konsekwentna...
Ala ma dziś miesiąc. Waży 4220g. Tyle mamy szczęścia
Dobrej nocy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 22:50
Chanela, renia83, Malenq, zielarka, Ewelina88, Maud11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny