*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, kiedyś pisalyscie o fajnych torbach do wózka.przypomnicie PLS jakie to były?
Może macie jakiegoś sprawdzone go sprzedawcę?
Mała po porannych cyrkach spokojnie śpi.obudziła się na przewijanie,karmienie,przytulanie i znowu śpi.nie poznaje dziecka,a może powinnam zacząć juz się martwić o to jak minie noc?
Byłam dzisiaj na pobraniu krwi,ciekawe jak wyjdzie,nie spodziewam się niczego książkowego,bo ledwo żyje.wpadam tam dzisiaj rano a w kolejce kilkanascie osób i nic się nie rusza.ale wyblagalam pobranie krwi w innym gabinecie i poszło szybko.cudowny PAN z tribalami na rekach się ulitowal (pobierał nam tez krew w ciąży).
Pączków Wam zazdroszcze,ja się nie odwaze.
Bounia,strasznie mi przykro ze masz tak ciężko z tymi alergiami.trzymaj się.
Ps aha,juz się budzi. -
Mój szkodnik już ponad 2h śpi w łóżeczku
Jest dzisiaj wyjątkowo grzeczna
Chyba coś mlaszcze, ale to dobrze, bo cyc nabrzmiały, czeka na opróżnienie 
Możecie mi rzucić pączkiem
Zjadłam 2, ale jeszcze by jakiś wszedł
Niestety mamy braki w kuchni i ani pączków, ani faworków nie zrobimy
-
Bo moja jest i tak taka maruda ze boje się ze jak do tego mi dojdzie marudzenie w związku z jakąś ew. kolka to wyskocze przez okno balonowe

Serio, mam nerwy na granicy.
Ale chyba muszę zmienić nastawienie bo mnie odwioza do wariatkowa, wszystkiego sobie odmawiam, wszystko mnie przerasta,błędne kolo.
Tylko rycze (bo ona ryczy i wygląda na to ze przede wszystkim tak na mnie reaguje bo do tatusia nawet się usmiecha )a miało minąć po ok 2 tygodniach. -
nick nieaktualnyViv g..no prawda u mnie nie minęło.....czekam dalej...aż wrócą kolorowe dni...
Ps. Ja nakarmiłam małą, następnie odczekałam 30min, odciągnęłam 110ml mleka, zjadłam kilka faworków i pół pączka:-D
Kolejne karmienie będzie butla z moim mlekiem, wieczorkiem mm, a w nocy dostanie cyca,.... Może jej za dużo nie zaszkodzę.... Wiem, ze to co jemu trawimy kilka godzin i u malej może dopiero jutro, albo pojutrze być reakcja...ale nie mogłam się oprzeć....Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 17:12
-
Viv nie jesteś sama
u mnie też było bardzo żle teraz jest troche lepiej, płakało i dziecko i ja a jeszcze czasem mąż który jest cudownym tatusiem dowalił mi niechcący takim tekstem że nic tylko oddac mu cycki i lepiej by sobie poradzili beze mnie
dodatkowo po bolacym brzuszku 3 dni po wyjsciu ze szpitala dieta uboga
teraz zaczyna byc lepiej, jem juz wiecej dzis zaryzykowałam 1 paczkiem, w ogole od kiedy jem po 2 kostki czekolady jest troche lepiej, nie idealnie, bo wczoraj znow byl moj placz, ale lepiej
w koncu CIEBIE I MALENQ tez to lepiej czeka
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przetestowalam moje dziecko.
Jadł w tych swoich humorkach 3 do 5 minut z cyca i dostawał furii,ale ciagle był glodny do tego wypijał 60ml mm. chciałam wiedzieć ile wypije samego mm i wypił 130! Czyli jeśli je tyle to niezły mam wypływ z cycka ale w sumie zawsze przez pierwsze 5 minut sika jak z wozu strażackiego.
-
Moja dzisiaj zjadała po ok. 70ml, ale ona w dzień je częściej a mniej intensywnierastafanka wrote:Hej mamuśki
Pytanie do tych karmiących cycuchem. Jak ściągacie pokarm i podajecie dzieciom z butli, to jaką porcję maluszki zjadają? 
Pozdrawiam
W poniedziałek wsunęła od razu 100ml. Trudno przewidzieć