*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
No to kurcze z tymi odparzeniami to robie wszystko jak Wy.
A to wietrzenie dupki to długo się robi?tj to kwestia b. 5 min czy pol godziny?
Jutro rano jade na morfologię,juz się boje jak zdolam się ogarnąć ze wszystkim rano i to na czczo.juz jestem głodna...
-
Viv mój mały dostał odparzen aż do krwi mimo iż dbam o pupę jak nie wiem kto od samego początk. Nie uużywałam chusteczek tyko myjemy pupę woda przegotowaną, suszymy kremujemy, wietrzymy i tu kwestia 30 min zmiany, zmiana pieluchy co godzinę lub 2 jeśli mały śpi - i było tylko gorzej. Pediatra przepisał a pimafucort 2 razy dziennie przez 7 dni. Pomogło, a teraz kupuje pieluszki wielorazowe na allegro, bo pampersy nie dla nas. Ale mój mały to alergii do potęgi, ma uczulenie na wszystko juz brak mi siły. Jem tylko kasze jaglana i kurczaka gotowanego, zero nabiału, glutenu, nawet marchewki czy buraków. Zastanawiamy się z lekarzem czy nie odpuścić kp i przejść na nutramigen. Małemu płonie skóra, nawet maść ze sterydów i nic nie daje, chyba drób go jeszcze uczula ale jakieś białko musze jeść. Ja juz ledwie zipie ciągle na głodzie.
-
nick nieaktualny
-
Bounia współczuję tak wrażliwego dziecka.
Ja jem wszystko. Sporo masła czekoladowego, ostatnio również masło orzechowe. Tak więc nad pączkami nie będę się nawet zastanawiać - na pewno zjem ze 2
Coś się przyssało do mojej ręki o 3 w nocy
Nawet nie jęknęła, tylko zaczęła memlać moje ramię 
A ja właśnie kończę śniadanie. O 5 jeszcze odciągnę mleko i jadę
-
nick nieaktualny
-
my wychodzimy miedzy 13 a 15
nosimy sie na ramieniu jak do odbijania i przodem do swiata czyli trzymam za klate i pod tylkiem a glowa i kregoslup podparte o mnie (glowa to nawet miedzy piersiami znalazla swietne miejsce) czasem tak po noworodkowemu, ale moje dziecko te pozycje toleruje tylko do karmienia, jakies inne bezpieczne sa w tej ksiazeczce co wrzucilam na maila, ale nie mam czasu poczytac
za to mlody spal dzis od przed 22 do przed 4 i to ja go wybudzilam, bo az sie zmartwilam co on tak dlugo spi, ze moj organizm po 3,5 godziny sam sie obudzil
jonka91 lubi tę wiadomość