*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Dałs córeczce imię Konstancja? - bardzo ładnie. Czy masz jakies zdrobnienie do tego imienia?Malenq wrote:Szpilka a Ty przypadkiem dzisiaj nie opiekujesz się moją Konstancją??? Bo mamy tak samo....
Za wcześnie pochwaliłam, ze refluks się zmniejszył...dzisiaj mi znowu wodą (a nie mlekiem)ulewa......i oczywiście placz,...
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
isabelle wrote:My dzisiaj podaliśmy Ali drugie dawki WZW i 5w1. Za dwa tygodnie kolejna dawka pneumokoków.
My w pon idziemy na 5 w 1 plus rota.a pneumokoki później.tak nam doradzono.kurcze, boje się tych szczepień.mam nadzieje ze u Was wszystko gra. -
Czy ktoś szczepi na rotawirusy? My mamy miesiąc na podjęcie decyzji, pediatra nie namawia nas jakoś szczególnie. Powiedziała, że przechodzenie rota to w najgorszym wypadku szpital i nawadnianie kroplówkami, no ale że mamy wcześniaka to mamy się zastanowić.
-
Hejka dawno mnie tutaj nie było, a to dlatego że Jaś nie daje mi nawet dojść do komputera. Moje dziecko w ogóle nie śpi ! w ciągu dnia ucina sobie jedynie pół godzinne drzemki. W nocy śpi 3h i budzi się na jedzonko. Jest ciężko.
Wieczorami męczy go brzuszek więc kupiłam espumisan na pomoc, dzisiaj dałam pierwsze krople po południe kolejne na noc, mam nadzieje, że pomoże używa któraś ?
Pewnie Was nie nadrobię, choć spróbuję. -
Ag... wrote:OliOla jak wygooglujesz czarno biale obrazki dla niemowląt to w grafice masz pełno;)a mąż MartyKD z tego co pokazywala to moglby to z powodzeniem opublikowac;)
Tyle, że w google to raczej taka rozdzielczość, która do druku nijak się nadaje. My kupiliśmy dwie różnych firm i powiem wam, że ta książeczka z serii "Książeczki kontrastowe" jest fajniejsza od tej "Oczami maluszka", bo ma obrazki nie tylko czarne na białym tle, ale też białe na czarnym. Tymi zachwyca się Alicja w szczególności.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 18:36
OliOla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy szczepimy za tydzien Rotarixem i odrazu 5w1 Infanrixem.isabelle wrote:Czy ktoś szczepi na rotawirusy? My mamy miesiąc na podjęcie decyzji, pediatra nie namawia nas jakoś szczególnie. Powiedziała, że przechodzenie rota to w najgorszym wypadku szpital i nawadnianie kroplówkami, no ale że mamy wcześniaka to mamy się zastanowić.
-
nick nieaktualny
-
isabelle wrote:Tyle, że w google to raczej taka rozdzielczość, która do druku nijak się nadaje. My kupiliśmy dwie różnych firm i powiem wam, że ta książeczka z serii "Książeczki kontrastowe" jest fajniejsza od tej "Oczami maluszka", bo ma obrazki nie tylko czarne na białym tle, ale też czarne na białym. Tymi zachwyca się Alicja w szczególności.
Ja robię w pon to szczepienie
Koszt spory,ale ew szpital mi się nie uśmiecha
Oby to faktycznie chronilo -
nick nieaktualnyMoja mama właśnie mówi przez telefon mężowi że kupiła sobie Desmoxan

To był warunek jej przyjazdu na dłużej do nas
Zobaczymy co z tego będzie.
Dziewczyny a jak Wy pokazujecie dzieciom te obrazki kontrastowe. Jak leżą to wyciągacie przed nimi i pokazujecie czy jakoś inaczej...?

mam ta z okladka z sowa i motylkiem.