*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Dałs córeczce imię Konstancja? - bardzo ładnie. Czy masz jakies zdrobnienie do tego imienia?Malenq wrote:Szpilka a Ty przypadkiem dzisiaj nie opiekujesz się moją Konstancją??? Bo mamy tak samo....
Za wcześnie pochwaliłam, ze refluks się zmniejszył...dzisiaj mi znowu wodą (a nie mlekiem)ulewa......i oczywiście placz,...
Malenq lubi tę wiadomość
-
isabelle wrote:My dzisiaj podaliśmy Ali drugie dawki WZW i 5w1. Za dwa tygodnie kolejna dawka pneumokoków.
My w pon idziemy na 5 w 1 plus rota.a pneumokoki później.tak nam doradzono.kurcze, boje się tych szczepień.mam nadzieje ze u Was wszystko gra. -
Czy ktoś szczepi na rotawirusy? My mamy miesiąc na podjęcie decyzji, pediatra nie namawia nas jakoś szczególnie. Powiedziała, że przechodzenie rota to w najgorszym wypadku szpital i nawadnianie kroplówkami, no ale że mamy wcześniaka to mamy się zastanowić.
-
Hejka dawno mnie tutaj nie było, a to dlatego że Jaś nie daje mi nawet dojść do komputera. Moje dziecko w ogóle nie śpi ! w ciągu dnia ucina sobie jedynie pół godzinne drzemki. W nocy śpi 3h i budzi się na jedzonko. Jest ciężko.
Wieczorami męczy go brzuszek więc kupiłam espumisan na pomoc, dzisiaj dałam pierwsze krople po południe kolejne na noc, mam nadzieje, że pomoże używa któraś ?
Pewnie Was nie nadrobię, choć spróbuję. -
Ag... wrote:OliOla jak wygooglujesz czarno biale obrazki dla niemowląt to w grafice masz pełno;)a mąż MartyKD z tego co pokazywala to moglby to z powodzeniem opublikowac;)
Tyle, że w google to raczej taka rozdzielczość, która do druku nijak się nadaje. My kupiliśmy dwie różnych firm i powiem wam, że ta książeczka z serii "Książeczki kontrastowe" jest fajniejsza od tej "Oczami maluszka", bo ma obrazki nie tylko czarne na białym tle, ale też białe na czarnym. Tymi zachwyca się Alicja w szczególności.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 18:36
OliOla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy szczepimy za tydzien Rotarixem i odrazu 5w1 Infanrixem.isabelle wrote:Czy ktoś szczepi na rotawirusy? My mamy miesiąc na podjęcie decyzji, pediatra nie namawia nas jakoś szczególnie. Powiedziała, że przechodzenie rota to w najgorszym wypadku szpital i nawadnianie kroplówkami, no ale że mamy wcześniaka to mamy się zastanowić.
-
nick nieaktualny
-
isabelle wrote:Tyle, że w google to raczej taka rozdzielczość, która do druku nijak się nadaje. My kupiliśmy dwie różnych firm i powiem wam, że ta książeczka z serii "Książeczki kontrastowe" jest fajniejsza od tej "Oczami maluszka", bo ma obrazki nie tylko czarne na białym tle, ale też czarne na białym. Tymi zachwyca się Alicja w szczególności.
Ja robię w pon to szczepienie
Koszt spory,ale ew szpital mi się nie uśmiecha
Oby to faktycznie chronilo -
nick nieaktualnyMoja mama właśnie mówi przez telefon mężowi że kupiła sobie Desmoxan

To był warunek jej przyjazdu na dłużej do nas
Zobaczymy co z tego będzie.
Dziewczyny a jak Wy pokazujecie dzieciom te obrazki kontrastowe. Jak leżą to wyciągacie przed nimi i pokazujecie czy jakoś inaczej...?

mam ta z okladka z sowa i motylkiem.