*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja szczepilam juz. Przeszłam to z synkiem jak miał 3 mies i nie chce powtórki!!! To bylo straszne.isabelle wrote:Czy ktoś szczepi na rotawirusy? My mamy miesiąc na podjęcie decyzji, pediatra nie namawia nas jakoś szczególnie. Powiedziała, że przechodzenie rota to w najgorszym wypadku szpital i nawadnianie kroplówkami, no ale że mamy wcześniaka to mamy się zastanowić.
www.styczniowki2015.phorum.pl -
weszlam na marcówki,już też się rozpakowują.ach, troche mi teskno za tym dreszczykiem jak sie wchodziło na forum,a tu kolejny bobasek:) ja to nawet miło wspominam pobyt w szpitalu i samo cięcie,często wracam myslami do tego i oglądam zdjęcia Klary zaraz po wyjęciu.
Goosiaczek2 lubi tę wiadomość
-
Ja również miło wspominam te wpisy z nowo narodzonymi dzieciaczkami, szczególnie jak urodziła isabelle i renia bo to były pierwsze styczniowe dzieciaczki.MartaKD wrote:weszlam na marcówki,już też się rozpakowują.ach, troche mi teskno za tym dreszczykiem jak sie wchodziło na forum,a tu kolejny bobasek:) ja to nawet miło wspominam pobyt w szpitalu i samo cięcie,często wracam myslami do tego i oglądam zdjęcia Klary zaraz po wyjęciu.
Jeeej Jaś dał popis ryku masakra, mąż pognał po inne mleko (nie wiemy czy to jego wina) mamy Bebiko i w sumie nic mu nie było po nim, ale mąż się uparł i pojechał po nan...zobaczymy czy to coś zmieni...
renia83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyblador wrote:Magdalenka przy zmianie mleka trzeba mieszac nowe i stare, my wlasnie jestesmy w trakcie zmiany hippa na bebiko comfort na kolki i zaparcia, oby pomoglo
Czemu zmieniasz hippa?? Jaki miałaś ten Bio Combiotyk czy Comfort?? bo ja właśnie mam w szafce ten Comfort na kolki wzdęcia i zaparcia w razie "W" jeszcze nie odpakowany, więc go nie przetestowałam.