*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMartaKD wrote:Kurde ojciec mnie opierdzielił ze do Tesco chce jechać z małą w zbiorowisko bakterii.i juz sama nie wiem...
Nie żartuj sobieMy w równy miesiąc byliśmy już w kfc, wszędzie zabieram małą bo wolę ją mieć na oku niż zostawić z kimś
Wczoraj media markt, galeria, obiad na mieście i na koniec biedronkaMartaKD, Ewelina88, Chanela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPolaola, Szpilka dacie radę, ja od samego porodu jestem sama z dzieckiem i daję radę, M wraca ok 21-22 jak już mała śpi, sam śpi w innym pokoju, jeszcze nigdy nie wstał do małej w nocy, nie karmił, nie przewijał, nic totalnie. Można powiedzieć że "widzimy" się tylko w sobotę od 18 i niedziele całą.
A mała jest nakarmiona i pachnąca a dom i obiad ogarniętyMartaKD, Malenq, Ewelina88, M4DZI4, renia83 lubią tę wiadomość
-
Ja mam wielkie cyce, a mleka malo. Od zeszlej soboty maly pije 3 razy moje 120 i 3 razy mm 120 na dobe. Daje jemu Nan Pro 1. I chociaz nagonka jest na karmienie piersia mam takie opinie w pompie. Kazdy robi jak uwaza za sluszne. Z pierwszym mialam male cycki i co 3 h sciagalam flache. Teraz mam giganty. A potrafie po 8 lub 10 h sciagnac flache 120.
Starszy kaszle tydzien, maz od dwoch dni chory a ja wczoraj drapanie w gardle, fzis mega kaszel. Maz kupil mi prenalen syrop i pastylki. Do malego podchodze w chuscie.
W dzien usypia w wozku a w nocy bez problemu w lozeczku -
nick nieaktualnyJutro chrzciny Delki, o dziwo sukienki zdążyły przyjść na czas, doradzicie którą ubrać? bo już sama nie wiem, a odnoszę wrażenie że mąż to najchętniej by mnie ubrał w strój zakonnicy!
edit
mam też taki zestaw, ale w realu spódnica jest bardzo krótka, wręcz mini:
http://allegro.pl/ambigante-czarna-spodnica-dwustronny-suwak-roz-38-i5053308198.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 12:44
Ewelina88 lubi tę wiadomość
-
Wow! Gdzie je kupiłaś?
Ja ubrałabym do Kościoła ciemną a pierwsza na sale.
Bardzo mi się podobają! A Ty to już w ogóle nie komentuje!
Co do męża to mój tylko bawi się z mała i ją kąpie. Wszystko inne na mojej głowie bo też go nie ma ale na szczęście tylko do 18.00.
I też od porodu jestem sama i obiad zawsze jest a talerze nie stoją w zlewie. Na początku ciężko było ale dacie radę dziewczyny. Szybko się przyzwyczaicie.Kawa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Muszę zobaczyć ten sklep.
Ta pierwsza mi się bardzo podoba tylko nie wiem czy odważyłabym się przed księdzem tak wyjść ale jak miałabym tyle odwagi to zdecydowanie pierwsza! I mój kolor! Ale to oczywiście moje zdanie. -
nick nieaktualnyEwelina88 wrote:Muszę zobaczyć ten sklep.
Ta pierwsza mi się bardzo podoba tylko nie wiem czy odważyłabym się przed księdzem tak wyjść ale jak miałabym tyle odwagi to zdecydowanie pierwsza! I mój kolor! Ale to oczywiście moje zdanie.
Wiesz ja odwagę mam, tym bardziej że te buty mają 12cm i na górę ubrałabym futroAle chodzi o to by mnie nie zlinczowały i obgadały baby we wsi
-
nick nieaktualnyKawa wrote:Jutro chrzciny Delki, o dziwo sukienki zdążyły przyjść na czas, doradzicie którą ubrać? bo już sama nie wiem, a odnoszę wrażenie że mąż to najchętniej by mnie ubrał w strój zakonnicy!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/be8218463724.jpg
mam też taki zestaw, ale w realu spódnica jest bardzo krótka, wręcz mini:
http://allegro.pl/ambigante-czarna-spodnica-dwustronny-suwak-roz-38-i5053308198.html
Kawa wyglądasz super!
Napisz właśnie jak jakościowo sukienki bo fajny ten sklep
Ja bym założyła granatową bo Kościół to jednak Kościół ale to moje zdanie -
nick nieaktualnyDziś w nocy była pierwsza próba przestawienia Tomka na dłuższe spanie przesunięte w czasie
1:0 dla Tomka
Nakarmiliśmy na śpiocha o 23, więc do 5-6 powinien spać. Obudził się standardowo w środku nocy o 3:30. Późnej 6:30. Czyli po prostu dostał jedno karmienie gratis
Ale nie poddajemy się, może brzuszek mu się przestawi -
nick nieaktualnyTa czerwona jest taka rozciągliwa, a czarna ma materiał bardziej zbity/cięższy. Wykonanie bardzo fajne, nie ma żadnych nitek, dobry szew
Zresztą za tą cene rewelka
Napewno będę z tego sklepu zamawiać kolejne ciuszki
Ewelina88, Chanela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKawa wrote:Ta czerwona jest taka rozciągliwa, a czarna ma materiał bardziej zbity/cięższy. Wykonanie bardzo fajne, nie ma żadnych nitek, dobry szew
Zresztą za tą cene rewelka
Napewno będę z tego sklepu zamawiać kolejne ciuszki
Ja też sobie zamówię
W końcu wiosna blisko, jakoś na spacerach trzeba wyglądaćKawa, Ag... lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny