X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    Kurde ojciec mnie opierdzielił ze do Tesco chce jechać z małą w zbiorowisko bakterii.i juz sama nie wiem...

Nie żartuj sobie :) My w równy miesiąc byliśmy już w kfc, wszędzie zabieram małą bo wolę ją mieć na oku niż zostawić z kimś :P
    Wczoraj media markt, galeria, obiad na mieście i na koniec biedronka :)

MartaKD, Ewelina88, Chanela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polaola, Szpilka dacie radę, ja od samego porodu jestem sama z dzieckiem i daję radę, M wraca ok 21-22 jak już mała śpi, sam śpi w innym pokoju, jeszcze nigdy nie wstał do małej w nocy, nie karmił, nie przewijał, nic totalnie. Można powiedzieć że "widzimy" się tylko w sobotę od 18 i niedziele całą.
    A mała jest nakarmiona i pachnąca a dom i obiad ogarnięty :)

MartaKD, Malenq, Ewelina88, M4DZI4, renia83 lubią tę wiadomość

• Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wielkie cyce, a mleka malo. Od zeszlej soboty maly pije 3 razy moje 120 i 3 razy mm 120 na dobe. Daje jemu Nan Pro 1. I chociaz nagonka jest na karmienie piersia mam takie opinie w pompie. Kazdy robi jak uwaza za sluszne. Z pierwszym mialam male cycki i co 3 h sciagalam flache. Teraz mam giganty. A potrafie po 8 lub 10 h sciagnac flache 120.
    Starszy kaszle tydzien, maz od dwoch dni chory a ja wczoraj drapanie w gardle, fzis mega kaszel. Maz kupil mi prenalen syrop i pastylki. Do malego podchodze w chuscie.
    W dzien usypia w wozku a w nocy bez problemu w lozeczku

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro chrzciny Delki, o dziwo sukienki zdążyły przyjść na czas, doradzicie którą ubrać? bo już sama nie wiem, a odnoszę wrażenie że mąż to najchętniej by mnie ubrał w strój zakonnicy!
    edit
    mam też taki zestaw, ale w realu spódnica jest bardzo krótka, wręcz mini:
    http://allegro.pl/ambigante-czarna-spodnica-dwustronny-suwak-roz-38-i5053308198.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 12:44

Ewelina88 lubi tę wiadomość

• Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow! Gdzie je kupiłaś?
    Ja ubrałabym do Kościoła ciemną a pierwsza na sale.
    Bardzo mi się podobają! A Ty to już w ogóle nie komentuje! :)

Co do męża to mój tylko bawi się z mała i ją kąpie. Wszystko inne na mojej głowie bo też go nie ma ale na szczęście tylko do 18.00.
    I też od porodu jestem sama i obiad zawsze jest a talerze nie stoją w zlewie. Na początku ciężko było ale dacie radę dziewczyny. Szybko się przyzwyczaicie. :)

Kawa lubi tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina zamówiłam ze sklepu internetowego Fasardi :) Właśnie chciałabym jedną z nich wybrać żeby się nie przebierać..

• Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę zobaczyć ten sklep.
    Ta pierwsza mi się bardzo podoba tylko nie wiem czy odważyłabym się przed księdzem tak wyjść ale jak miałabym tyle odwagi to zdecydowanie pierwsza! I mój kolor! Ale to oczywiście moje zdanie.

zplX18SyZp.gif
  • Selene Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    h

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 11:05

Ewelina88, Ag..., jonka91 lubią tę wiadomość

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina88 wrote:
    Muszę zobaczyć ten sklep.
    Ta pierwsza mi się bardzo podoba tylko nie wiem czy odważyłabym się przed księdzem tak wyjść ale jak miałabym tyle odwagi to zdecydowanie pierwsza! I mój kolor! Ale to oczywiście moje zdanie.

Wiesz ja odwagę mam, tym bardziej że te buty mają 12cm i na górę ubrałabym futro :P Ale chodzi o to by mnie nie zlinczowały i obgadały baby we wsi :)

• Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To akurat to miałabym gdzieś. :):) A niech gadaja stare dewoty! A jak jakościowo ubrania w tym sklepie? Bo wpadło mi w oko parę rzeczy.

zplX18SyZp.gif
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Figa z makiem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 13:52

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina - ja mam ochraniacz na całe łóżeczko z Ikei. :)

Kawa - wow ale figura :D Po co Ci ten Skalpel? :P Ja bym ubrała tą czarną do kościoła. :)

Ewelina88 lubi tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Jutro chrzciny Delki, o dziwo sukienki zdążyły przyjść na czas, doradzicie którą ubrać? bo już sama nie wiem, a odnoszę wrażenie że mąż to najchętniej by mnie ubrał w strój zakonnicy!
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/be8218463724.jpg
    mam też taki zestaw, ale w realu spódnica jest bardzo krótka, wręcz mini:
    http://allegro.pl/ambigante-czarna-spodnica-dwustronny-suwak-roz-38-i5053308198.html

Kawa wyglądasz super!
    Napisz właśnie jak jakościowo sukienki bo fajny ten sklep :P

Ja bym założyła granatową bo Kościół to jednak Kościół ale to moje zdanie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś w nocy była pierwsza próba przestawienia Tomka na dłuższe spanie przesunięte w czasie :)
    1:0 dla Tomka :D

Nakarmiliśmy na śpiocha o 23, więc do 5-6 powinien spać. Obudził się standardowo w środku nocy o 3:30. Późnej 6:30. Czyli po prostu dostał jedno karmienie gratis :)
    Ale nie poddajemy się, może brzuszek mu się przestawi :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta czerwona jest taka rozciągliwa, a czarna ma materiał bardziej zbity/cięższy. Wykonanie bardzo fajne, nie ma żadnych nitek, dobry szew :) Zresztą za tą cene rewelka :) Napewno będę z tego sklepu zamawiać kolejne ciuszki :D

Ewelina88, Chanela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Ta czerwona jest taka rozciągliwa, a czarna ma materiał bardziej zbity/cięższy. Wykonanie bardzo fajne, nie ma żadnych nitek, dobry szew :) Zresztą za tą cene rewelka :) Napewno będę z tego sklepu zamawiać kolejne ciuszki :D

Ja też sobie zamówię :P
    W końcu wiosna blisko, jakoś na spacerach trzeba wyglądać :D

Kawa, Ag... lubią tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz na wiosne kkupilam kilka kiecek i bluzek:) teraz tylko zekam na pogodę zeby je ubrać:D
    Kawa! Jaka laska!

Ja czekam na moich mężczyzn i jedziemy z mlodym:)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weź Kawa daj se spokój z tym skalpelem.jak dla mnie ta granatowa:)

ug37df9hvpghw3yg.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktoras pisała o mace ziemniaczanej z woda i tę papkę nakładamy na krosteczki? Nie wiem czy to alergia,czy rumień.ma na skroniach nad uszkami i z tylu główki.a może to potówki? Cholera wie.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta ona jest czarna :P

spróbuj pudrem z babydrema te krosteczki potraktować ;)

‹‹ 2128 2129 2130 2131 2132 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ