Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    Kurde ojciec mnie opierdzielił ze do Tesco chce jechać z małą w zbiorowisko bakterii.i juz sama nie wiem...

Nie żartuj sobie :) My w równy miesiąc byliśmy już w kfc, wszędzie zabieram małą bo wolę ją mieć na oku niż zostawić z kimś :P
    Wczoraj media markt, galeria, obiad na mieście i na koniec biedronka :)

MartaKD, Ewelina88, Chanela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polaola, Szpilka dacie radę, ja od samego porodu jestem sama z dzieckiem i daję radę, M wraca ok 21-22 jak już mała śpi, sam śpi w innym pokoju, jeszcze nigdy nie wstał do małej w nocy, nie karmił, nie przewijał, nic totalnie. Można powiedzieć że "widzimy" się tylko w sobotę od 18 i niedziele całą.
    A mała jest nakarmiona i pachnąca a dom i obiad ogarnięty :)

MartaKD, nick nieaktualny, Ewelina88, M4DZI4, renia83 lubią tę wiadomość

• Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wielkie cyce, a mleka malo. Od zeszlej soboty maly pije 3 razy moje 120 i 3 razy mm 120 na dobe. Daje jemu Nan Pro 1. I chociaz nagonka jest na karmienie piersia mam takie opinie w pompie. Kazdy robi jak uwaza za sluszne. Z pierwszym mialam male cycki i co 3 h sciagalam flache. Teraz mam giganty. A potrafie po 8 lub 10 h sciagnac flache 120.
    Starszy kaszle tydzien, maz od dwoch dni chory a ja wczoraj drapanie w gardle, fzis mega kaszel. Maz kupil mi prenalen syrop i pastylki. Do malego podchodze w chuscie.
    W dzien usypia w wozku a w nocy bez problemu w lozeczku

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro chrzciny Delki, o dziwo sukienki zdążyły przyjść na czas, doradzicie którą ubrać? bo już sama nie wiem, a odnoszę wrażenie że mąż to najchętniej by mnie ubrał w strój zakonnicy!
    edit
    mam też taki zestaw, ale w realu spódnica jest bardzo krótka, wręcz mini:
    http://allegro.pl/ambigante-czarna-spodnica-dwustronny-suwak-roz-38-i5053308198.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 12:44

Ewelina88 lubi tę wiadomość

• Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow! Gdzie je kupiłaś?
    Ja ubrałabym do Kościoła ciemną a pierwsza na sale.
    Bardzo mi się podobają! A Ty to już w ogóle nie komentuje! :)

Co do męża to mój tylko bawi się z mała i ją kąpie. Wszystko inne na mojej głowie bo też go nie ma ale na szczęście tylko do 18.00.
    I też od porodu jestem sama i obiad zawsze jest a talerze nie stoją w zlewie. Na początku ciężko było ale dacie radę dziewczyny. Szybko się przyzwyczaicie. :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina zamówiłam ze sklepu internetowego Fasardi :) Właśnie chciałabym jedną z nich wybrać żeby się nie przebierać..

• Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę zobaczyć ten sklep.
    Ta pierwsza mi się bardzo podoba tylko nie wiem czy odważyłabym się przed księdzem tak wyjść ale jak miałabym tyle odwagi to zdecydowanie pierwsza! I mój kolor! Ale to oczywiście moje zdanie.

zplX18SyZp.gif
  • Selene Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    h

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 11:05

Ewelina88, Ag..., jonka91 lubią tę wiadomość

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina88 wrote:
    Muszę zobaczyć ten sklep.
    Ta pierwsza mi się bardzo podoba tylko nie wiem czy odważyłabym się przed księdzem tak wyjść ale jak miałabym tyle odwagi to zdecydowanie pierwsza! I mój kolor! Ale to oczywiście moje zdanie.

Wiesz ja odwagę mam, tym bardziej że te buty mają 12cm i na górę ubrałabym futro :P Ale chodzi o to by mnie nie zlinczowały i obgadały baby we wsi :)

• Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To akurat to miałabym gdzieś. :):) A niech gadaja stare dewoty! A jak jakościowo ubrania w tym sklepie? Bo wpadło mi w oko parę rzeczy.

zplX18SyZp.gif
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Figa z makiem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 13:52

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina - ja mam ochraniacz na całe łóżeczko z Ikei. :)

Kawa - wow ale figura :D Po co Ci ten Skalpel? :P Ja bym ubrała tą czarną do kościoła. :)

Ewelina88 lubi tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Jutro chrzciny Delki, o dziwo sukienki zdążyły przyjść na czas, doradzicie którą ubrać? bo już sama nie wiem, a odnoszę wrażenie że mąż to najchętniej by mnie ubrał w strój zakonnicy!
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/be8218463724.jpg
    mam też taki zestaw, ale w realu spódnica jest bardzo krótka, wręcz mini:
    http://allegro.pl/ambigante-czarna-spodnica-dwustronny-suwak-roz-38-i5053308198.html

Kawa wyglądasz super!
    Napisz właśnie jak jakościowo sukienki bo fajny ten sklep :P

Ja bym założyła granatową bo Kościół to jednak Kościół ale to moje zdanie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś w nocy była pierwsza próba przestawienia Tomka na dłuższe spanie przesunięte w czasie :)
    1:0 dla Tomka :D

Nakarmiliśmy na śpiocha o 23, więc do 5-6 powinien spać. Obudził się standardowo w środku nocy o 3:30. Późnej 6:30. Czyli po prostu dostał jedno karmienie gratis :)
    Ale nie poddajemy się, może brzuszek mu się przestawi :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta czerwona jest taka rozciągliwa, a czarna ma materiał bardziej zbity/cięższy. Wykonanie bardzo fajne, nie ma żadnych nitek, dobry szew :) Zresztą za tą cene rewelka :) Napewno będę z tego sklepu zamawiać kolejne ciuszki :D

Ewelina88, Chanela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Ta czerwona jest taka rozciągliwa, a czarna ma materiał bardziej zbity/cięższy. Wykonanie bardzo fajne, nie ma żadnych nitek, dobry szew :) Zresztą za tą cene rewelka :) Napewno będę z tego sklepu zamawiać kolejne ciuszki :D

Ja też sobie zamówię :P
    W końcu wiosna blisko, jakoś na spacerach trzeba wyglądać :D

nick nieaktualny, Ag... lubią tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz na wiosne kkupilam kilka kiecek i bluzek:) teraz tylko zekam na pogodę zeby je ubrać:D
    Kawa! Jaka laska!

Ja czekam na moich mężczyzn i jedziemy z mlodym:)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weź Kawa daj se spokój z tym skalpelem.jak dla mnie ta granatowa:)

ug37df9hvpghw3yg.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktoras pisała o mace ziemniaczanej z woda i tę papkę nakładamy na krosteczki? Nie wiem czy to alergia,czy rumień.ma na skroniach nad uszkami i z tylu główki.a może to potówki? Cholera wie.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta ona jest czarna :P

spróbuj pudrem z babydrema te krosteczki potraktować ;)

‹‹ 2128 2129 2130 2131 2132 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ