*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ucałowania też dla Was
Ag zanim idziesz do teściowej powinnaś łyknąć kilka głębszychNa trzeźwo się chyba nie da zdzierżyć takiego zachowania
Ależ się wkurzyłam. Kupiłam laktaktor elektryczby Canpol Babies - używany. Dotarł wczoraj. Włączyłam go - działał, choć po pewnym czasie przestał przełączać tryby. Dzisiaj w nocy podłączyłam do kontaktu i nie dał znaku życia. Myślałam że może zasilanie w gniazdkach wyłączają na noc, ale komórka się ładowała. W końcu musiałam sobie poradzić ręcznie, bo inaczej zalałabym ubranie i łóżko
Byłam chytra chcąc zaoszczędzić no to mamTeraz ani laktatora, ani pieniędzy..
-
ania_29 wrote:Pod cyckę zawiązujesz? hehehe
haha noo nie pomyslalam;)
daje mlodemu zeby nie zalac ubranka no i od razu na ulewanie jest.
W ciagu dnia cyc aktualnie niekarmiony zalewa wkladke laktacyjną, w nocy pieluche;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 18:54
-
Widziałyście reklamę coca coli? jej ale mnie zdołowała w sumie. Dzieci tak szybko rosną, dorastają a my się niestety starzejemy
Jak dobrze, że żyjemy w takich czasach gdzie samym telefonem można uwieczniać na zdjęciach czy filmach nasze pociechy ...
Nie wiem czy Wy też tak robicie, ale my z mężem zapisujemy przełomowe momenty z życia naszego synka. Np kiedy zaczął wodzić wzrokiem, kiedy pojawiły się jego pierwsze łzy, pierwszy uśmiech itp. To wydaje mi się doskonała pamiątka
a tutaj ten link do tej reklamy coca coli
https://www.youtube.com/watch?v=SGS9tzBK-Fk
Ag... specjalnie dla CiebieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 19:08
Ag..., zielarka lubią tę wiadomość
-
Wiki81 wrote:Ania powinnaś go oddać. 1 dniowa gwarancja na rozruch przysługuje
tylko wiesz jak to na allegro czasem wiecej zachodu niz to warte;/
moze mąż cos naprawi? mi przestal silniczek dzialac w karuzeli, rozkręcil mąż cos poruszal i dziala dalej. skoro nie dziala to niczym nie ryzykujesz. -
Ag... wrote:tylko wiesz jak to na allegro czasem wiecej zachodu niz to warte;/
moze mąż cos naprawi? mi przestal silniczek dzialac w karuzeli, rozkręcil mąż cos poruszal i dziala dalej. skoro nie dziala to niczym nie ryzykujesz.
O ile nie ma plomby to być może się pobawi. Zależy czy uda się dostać do wnętrza.
Kolejny chyba kupię ręczny. Przynajmniej nic się nie popsuje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA wiecie że u mnie nigdy mleko nie sikało, do przedwczoraj. Pisałam ostatnio Szpilce że współczuje częstych zastojów i u mnie dzień później pojawił się kolejny
Cała góra piersi twarda jak głaz, prysznic i laktator nie dał rady, dopiero Tomek rano odblokował - jak się odessał to dostał strumieniem po oczach, nawet do nosa mu się nalało... A pierś zrobiła się mięciutka jak kaczuszka
Gwiazdeczko, nie dziwię Ci się że doceniasz karmienie mm. Ja pomimo że karmię tylko piersią, to czasem mam dość. Bólu piersi, bólu sutków, zastojów, łażenia w kapuście, zalanego ubrania. Chciałabym przespać noc bez stanika. Co prawda jak młody się przyssie to jest rzeczywiście magiczne i wiem że dla niego zdrowe, więc wiem że warto.
Olka i Ania - trzymam kciuki za dzieciaczki.olka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaKD wrote:A używacie wkładek laktacyjnych? Mi ratują życie szczególnie w nocy gdy przerwy na karmienie są dłuższe.
Ja nie używam - nie dałabym rady, za bardzo drażnią mi brodawki a to boli. Mi życie ratują muszle laktacyjne, bez nich chyba nie karmiłabym piersią. Zdecydowanie mogę wpisać je na listę hitów
Jak ktoś chce mogę odstąpić 2 paczki wkładek J&JWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 20:23