X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isabelle zielone pampersy najtaniej kupiłam za 42gr/szt. W lidlu. Teraz kupuję w tesco za 48gr. W Kauflandzie są chyba w promocji za 47gr.

Polecam stronę promobaby.pl tam są aktualne promocje na artykuły dla dzieci. :)

isabelle lubi tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maud11 wrote:
    Czy jest tu jakaś mama, która ma około 2-miesięczne dziecko, które nie śmieje się często? Tak piszecie o tych uśmiechach, a u nas jak jest kilka dziennie to fajnie, czasem tylko ze 2, jak podejdę do niego, albo rano, ale żeby się śmiał do nas często to nie...

Nie wiem czy to ok, czy wszystko w porządku, czy będę miała smutne dziecko? :|
    U nas tez słabo jeszcze z uśmiechami świadomymi bo nieświadome jak zasypia to często.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie swiadome pełną gębą:D lącznie z piskiem, jęzorem na wierzchu i kręceniem głową;) ale takie to od niedawna.

SPokojnie- przyjdzie na nie czas;) u nas jakos na pocz lutego zaczął sie duzo usmiechac

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 21:20

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas jeszcze tydzień temu też uśmiechów świadomych było mało. Teraz radość pełną parą. :) Szczególnie po porannym karmieniu jak chcę jeszcze chwilę pospać. :D To uśmieszki idą takie że wymiękam. :D

Ach i dziś Alutka śmiała się na "a kuku". :) :)
    Jestem z niej taka dumna. :)

jonka91, bluegirl89 lubią tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu popierwsze buziaczki i zdroweczka dla Natalki.
    A po 2 tez mialam taka sytuacje z tym laktatorem, tyle ze z nowym.. Chodzi o to ze ten panel od sterowania musi stac na plaskim i twardym podlozu. Jak go raz postawilam na materacu to nie chcial dzialac. Przez hormony chcialam go przez okno wyrzucic. Postawilam na drewniany taboret, a ten zaczal zasysac!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 21:25

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• jonka91 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my dzis wczesniej wykapalismy malego, zeby miec wieczor dla siebie. Obejrzelismy 1 odc. 4 serii Gry o tron, bo ja tego sezonu nie obejrzalam, bo mezu powiedzial, ze zbyt brutalne sa sceny i w ciazy mam nie ogladac.. O_o!!!
    A tu juz niedlugo 5 seria bedzie dostepna wiec musze szybko nadrobic.

Mlody usnal szybko. Mam nadzieje, ze troszke pospi.

My dzis mielismy ostatnie odwiedziny rodzinki u malego i szczerze to strasznie jestem tymi weekendowymi nalotami wykonczona. Strasznie duzo to zachodu w szykowaniu i sprzataniu..

Mykam spac! Dobranoc i moze do zobaczenia w barze mlecznym w nocy!!

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macie może jakieś linki do ciekawych zaproszeń na chrzciny?

mhsvp07w3ex0n696.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://kartkiizaproszenia.pl/zaproszenia_na_chrzest-54k.html

zamawialam od tej pani slubne i na chrzciny;) sliczne są. A kostek nawet reklamuje nowy wzor ale narazie jest w ofercie tylko na FB.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 21:53

Gwiazdeczka27, jonka91 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki, faktyczni8e fajne :)

mhsvp07w3ex0n696.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uuuuuuuuuuuuuuu a u mnie laktacja leży i kwiczy........
    do tego mała nie chce współpracować :-/ rzuca" się i krzyczy przy cycu........płacze przy butli :( boszzzzzzzzzzzzzzzz mam wrażenie że moja mała "cofnęła" się ....
    mam powtórkę z początków - jak wróciłyśmy ze szpitala to właśnie tak było......
    a do tego mam wrażenie, że po bebilonie jest "dziwnię nakręcona/ pobudzona" i nijak idzie się ją "ululać"......................:(

• Rybka1 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas uśmiechy coraz bardziej świadome :-) szczególnie jak całujemy malutka po policzkach i szyjce :-)

Ja się mało odzywam niestety ale czytam na bieżąco i mam nadzieję,ze się ekipa mimo wszystko nie wukruszy. Obiecuje więcej pisać

eNortjKzUjIytDA2M1CyBlwwFYEC0Q,,45.png
  • Rybka1 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olu dużo siły dla Was.

• renia83 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w domu masakra, całe życie rozwala mi się kawałek po kawałku, nie ogarniam, najbardziej nie znoszę głupoty, hamstwa i robienia z człowieka najgorszego bo najlepszą obroną z braku argumentów jest atak. Smutne. I takie zwykłe. Nie ma słów aby opisać moje rozczarowanie

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka wspieram Was mocno. Trzeba wierzyć :*

Reniu trzymaj się. Pamiętaj że masz dla kogo żyć, masz 2 wspaniałych dzieci. Przytulam mocno!

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybka1 wrote:
    U nas uśmiechy coraz bardziej świadome :-) szczególnie jak całujemy malutka po policzkach i szyjce :-)
    Jak ja młodemu robię "buziu buziu" to się krzywi :/
    Każdy jego uśmiech jest tak wyczekiwany że nie wiem. Byłoby cudem uchwycić jego uśmiech aparatem. Mam nadzieję że mały gburek mi nie wyrośnie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reniu współczuję...3maj się...

• Rybka1 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renia bardzo mi przykro :-( nie wiedziec czemu wydaje się,ze znamy kogos doskonale a tu okazuje sie całkiem obcy... Ech szkoda słów.

Maud na pewno nie wyrośnie na gburka :-) zobaczysz że zaraz będzie sie hihrał.

• Agus89 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola trzymam kciuki.

Reniu bądź silna.

U nas właśnie trwa ostatnie karmienie przed nocką. Jak dobrze pójdzie to kolejne ok. 5-6 rano. :) Jutro wyjeżdżamy rano w odwiedziny do mojej siostry. Mam nadzieję, że nie zapomnę niczego wziąć. :)

Spokojnej nocy i udanej niedzieli. :)

Jutro już marzec! Kurde a jeszcze niedawno czekałyśmy na styczeń. :D

Dobranoc.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 23:14

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • Chanela Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 13:55

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • kasiakra Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 01:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki81 wrote:
    No i ja dałam pierwszy raz mm. Hania się złościła, była zmęczona bo nie spała 2h, po kąpieli jadła 10 min, złościła się, chciała pierś, nie chciała, chciała, nie chciała...smoczek ciągnęła szybko, wypluwała i tak na zmianę. Zrobiłam mleko enfamil - wypiła jednym tchem, odbiła i spokojnie z uśmiechem zasnęła. Nie miałam mleka... Jakoś mi smutno, wiem że to normalne, ale i tak mi smutno

Kubuś też czasem tak robi, chce nie chce, chce nie chce, pierś jest wtedy rzeczywiście miękka tzn, że nie ma mleka? Kilka razy już nad tym myślałam, mam tak zazwyczaj popołudniem lub wieczorem...

relgtgf6uee8xud8.png
‹‹ 2171 2172 2173 2174 2175 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ