*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIsabelka- hipp comfort jest na zaparcia i kolki. Szymuś też go pił..ale też go nie tolerował a przy puszcsaniu baków strasznie płakał.
Teraz bebilon pepti - super się sprawdza. Tylko musze w końcu recepte załatwić, bo pójdziemy z torbami!
Ja 6w1. Potem przy drugich też pneumokoki.
Szymuś wysmarowany gencjana w Buzi! Ulga dla niego od razu. Taki szczęśliwy i spokojny teraz!
Chyba zaliczamy skok rozwojowy, bo je za dwóch! Na dobe wypija już 800-850!
Jak to u Was butlowych mam?
Wiki - jeszcze nie zamówiłam. Bo nie wiem, jaki rozmiar. Juz zaczynamy 68. Rośnie jak na drożdżach! Może 74? W każdym razie bardzo dziękuję, bo są cudne. Podoba mi się komplet Emil i chyba Hubert. Taki elegancki a nie przesadzony.
Ola25 pomodliłam się za maleństwo. Trzeba wierzyć. . .olka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My szczepimy na NFZ, fakt mała płakała strasznie ale trudno, tak szczpilismy te starszą córkę i nie narzekam.
Sprawdziłam kiedy starsza dobiła wagą do tej wagi, którą teraz ma Zoja: starsza miała 4 miechy gdy wazyła tyle ile Zoja mając 6 tygodninieźle co? Mam dwoje dzieci które readykalnie się różnią, właściwie nic nie jest takie samo...diwne to wszystko...
Starsza córa jest chora, od piątku w domu, a końca nie widać, odwiozą mnie do psychiatryka po tym wszystkim...mąż bardzo pomaga, nie dałabym rady bez niego. Jeden plus taki, że Maleńka daje się wyspać w nocy.
Wam też pazury rosną? Nie nadążam z piłowaniem.Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
zielarka wrote:My szczepimy na NFZ, fakt mała płakała strasznie ale trudno, tak szczpilismy te starszą córkę i nie narzekam.
Sprawdziłam kiedy starsza dobiła wagą do tej wagi, którą teraz ma Zoja: starsza miała 4 miechy gdy wazyła tyle ile Zoja mając 6 tygodninieźle co? Mam dwoje dzieci które readykalnie się różnią, właściwie nic nie jest takie samo...diwne to wszystko...
Starsza córa jest chora, od piątku w domu, a końca nie widać, odwiozą mnie do psychiatryka po tym wszystkim...mąż bardzo pomaga, nie dałabym rady bez niego. Jeden plus taki, że Maleńka daje się wyspać w nocy.
Wam też pazury rosną? Nie nadążam z piłowaniem.
Jasiowi tez paznokcie rosną jak oszalałe, najgorsze że nie da sobie obciać, w czasue snu wyrywa rączki. Dzisiaj udało mi się obciąć u 6 palców, zostały 4 hehe
Jak Twoja starsza córcia ma na imie? -
Paula44 wrote:Isabelka- hipp comfort jest na zaparcia i kolki. Szymuś też go pił..ale też go nie tolerował a przy puszcsaniu baków strasznie płakał.
Teraz bebilon pepti - super się sprawdza. Tylko musze w końcu recepte załatwić, bo pójdziemy z torbami!
Najpierw chciałabym sprawdzić zwykłego HIPPa zanim sięgnę po jakieś specjalistyczne mleko. Być może powód dolegliwości jest bardziej prozaiczny niż nam się wydaje i taka zwykła zamian pomoże. Alicja nie ma kolek, nie płacze godzinami, więc nie będę sięgać po najcięższą artylerię na razie. -
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny dawno dawno mnie nie bylo i na pewno nic nie nadrobie kilka dni temu wrocilam z Antosiem ze szpitala mial zapalenie pluc. czy któres z waszych dzieci tez miało? interesuje mnie bardziej to czy po zapaleniu bylo bardzej podatne na choroby?
-
magdalenka wrote:Nie szczepiłaś na pneumo ani na rota ?? Czyli Zoja miała miała 3 wkłucia tak ??
Jasiowi tez paznokcie rosną jak oszalałe, najgorsze że nie da sobie obciać, w czasue snu wyrywa rączki. Dzisiaj udało mi się obciąć u 6 palców, zostały 4 hehe
Jak Twoja starsza córcia ma na imie?
Starsza córcia ma na imię Łucja.
-
Blador, a jak robiłaś zmieniając mleko. Stopniowo dodawałaś po jednej miarce nowego mleka do starego mleka z karmienia na karmienie przykładowo dla 120 ml: 3 miarki starego, jedna nowa, na następne karmienie po 2 miarki każdego itd aż do odstawienia starego, czy ten proces przechodzenia powinien trwać dłużej np. dzień 3/4 starego i 1/4 nowego, potem następnego dnia pół na pół?
-
czesc dziewczyny, czytam was codziennie, ale z kom ciezko mi pisac, a tablet mi się zepsuł, nie uruchamia się
Moja corcia skonczyla wlasnie pierwszy miesiac, caly czas karmie ja tylko piersia i jestem bardzo zadowolona, mimo ze czasami wisi na cycu co godzine. lubi tez pospac po karmieniu u mamy, taki przytulasek mały. U nas tez troche mecza baczki, pediatra polecił delicol i dziala wiec espumisanu nie stosujemy. Mala spi w nocy od polnocy do 4 albo 5, oby tak dalej
w dzien jest aktywna, ma krotkie drzemki.
Nie wiem ile waze, ale chodze w spodniach sprzed ciazy
Powoli ogarniam sie jako matka, bardzo pomaga maz, gotuje nam obiady i robi zakupy.
Mam za soba odwiedziny tesciowej i powiem tak: nigdy wiecej!!! jak sobie przypomne to mnie szlag trafia.
Buziaki dla Was :* ja rowniez mam nadzieje ze forum przetrwa.Ewelina88, Maud11, Paula44 lubią tę wiadomość