Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renia zobaczysz, będzie dobrze, czasem jak ktoś zobaczy co może stracić to się ogarnia. Mam nadzieję że tak właśnie będzie u Ciebie.

renia83 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isabelka- hipp comfort jest na zaparcia i kolki. Szymuś też go pił..ale też go nie tolerował a przy puszcsaniu baków strasznie płakał.
    Teraz bebilon pepti - super się sprawdza. Tylko musze w końcu recepte załatwić, bo pójdziemy z torbami!
    ;)

Ja 6w1. Potem przy drugich też pneumokoki.

Szymuś wysmarowany gencjana w Buzi! Ulga dla niego od razu. Taki szczęśliwy i spokojny teraz!
    Chyba zaliczamy skok rozwojowy, bo je za dwóch! Na dobe wypija już 800-850!
    Jak to u Was butlowych mam?

Wiki - jeszcze nie zamówiłam. Bo nie wiem, jaki rozmiar. Juz zaczynamy 68. Rośnie jak na drożdżach! Może 74? W każdym razie bardzo dziękuję, bo są cudne. Podoba mi się komplet Emil i chyba Hubert. Taki elegancki a nie przesadzony. :)

Ola25 pomodliłam się za maleństwo. Trzeba wierzyć. . .

olka25 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paula 44 ja mam do sprzedania 4 puszki bebilinu pepti dha za 72 kupywalam na recepte

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na receptę kupywalam :D

• zielarka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My szczepimy na NFZ, fakt mała płakała strasznie ale trudno, tak szczpilismy te starszą córkę i nie narzekam.
    Sprawdziłam kiedy starsza dobiła wagą do tej wagi, którą teraz ma Zoja: starsza miała 4 miechy gdy wazyła tyle ile Zoja mając 6 tygodni :D nieźle co? Mam dwoje dzieci które readykalnie się różnią, właściwie nic nie jest takie samo...diwne to wszystko...
    Starsza córa jest chora, od piątku w domu, a końca nie widać, odwiozą mnie do psychiatryka po tym wszystkim...mąż bardzo pomaga, nie dałabym rady bez niego. Jeden plus taki, że Maleńka daje się wyspać w nocy.
    Wam też pazury rosną? Nie nadążam z piłowaniem.

Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość

FITop1.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zielarka wrote:
    My szczepimy na NFZ, fakt mała płakała strasznie ale trudno, tak szczpilismy te starszą córkę i nie narzekam.
    Sprawdziłam kiedy starsza dobiła wagą do tej wagi, którą teraz ma Zoja: starsza miała 4 miechy gdy wazyła tyle ile Zoja mając 6 tygodni :D nieźle co? Mam dwoje dzieci które readykalnie się różnią, właściwie nic nie jest takie samo...diwne to wszystko...
    Starsza córa jest chora, od piątku w domu, a końca nie widać, odwiozą mnie do psychiatryka po tym wszystkim...mąż bardzo pomaga, nie dałabym rady bez niego. Jeden plus taki, że Maleńka daje się wyspać w nocy.
    Wam też pazury rosną? Nie nadążam z piłowaniem.
    Nie szczepiłaś na pneumo ani na rota ?? Czyli Zoja miała miała 3 wkłucia tak ??
    Jasiowi tez paznokcie rosną jak oszalałe, najgorsze że nie da sobie obciać, w czasue snu wyrywa rączki. Dzisiaj udało mi się obciąć u 6 palców, zostały 4 hehe
    Jak Twoja starsza córcia ma na imie?

• Wiki81 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi paznokcie tez szybko rosną. Hybrydę robię co 2 tyg dlatego dokladnie widzę.

No i włosy sa spoko. Gęste nie wypadają - jak nigdy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 16:01

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszyscy straszyli, że po porodzie będą wypadać włosy. A mnie również nie wypadają i są mocniejsze, chociaż przed ciążą wypadały.

Wiki81 lubi tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula44 wrote:
    Isabelka- hipp comfort jest na zaparcia i kolki. Szymuś też go pił..ale też go nie tolerował a przy puszcsaniu baków strasznie płakał.
    Teraz bebilon pepti - super się sprawdza. Tylko musze w końcu recepte załatwić, bo pójdziemy z torbami!

Najpierw chciałabym sprawdzić zwykłego HIPPa zanim sięgnę po jakieś specjalistyczne mleko. Być może powód dolegliwości jest bardziej prozaiczny niż nam się wydaje i taka zwykła zamian pomoże. Alicja nie ma kolek, nie płacze godzinami, więc nie będę sięgać po najcięższą artylerię na razie.

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny dawno dawno mnie nie bylo i na pewno nic nie nadrobie kilka dni temu wrocilam z Antosiem ze szpitala mial zapalenie pluc. czy któres z waszych dzieci tez miało? interesuje mnie bardziej to czy po zapaleniu bylo bardzej podatne na choroby?

• isabelle Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 22:21

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • blador Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zwykly hipp podziala na kupy :) u nas ida bez problemu, ale mlody tez ma problemy z brzuszkiem, za rada pediatry bylismy na bebiko comfort na kolki i zaparcia. bylo jeszcze gorzej z bakami plus mega zaparcia. Korci mnie jeszcze ten bebilon pepti...

relgh3718o9n8rtv.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenka wrote:
    Nie szczepiłaś na pneumo ani na rota ?? Czyli Zoja miała miała 3 wkłucia tak ??
    Jasiowi tez paznokcie rosną jak oszalałe, najgorsze że nie da sobie obciać, w czasue snu wyrywa rączki. Dzisiaj udało mi się obciąć u 6 palców, zostały 4 hehe
    Jak Twoja starsza córcia ma na imie?
    Tak, trzy wkłucia.
    Starsza córcia ma na imię Łucja.

FITop1.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tez szczepilismy na nfz plus rorawirusy :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blador, a jak robiłaś zmieniając mleko. Stopniowo dodawałaś po jednej miarce nowego mleka do starego mleka z karmienia na karmienie przykładowo dla 120 ml: 3 miarki starego, jedna nowa, na następne karmienie po 2 miarki każdego itd aż do odstawienia starego, czy ten proces przechodzenia powinien trwać dłużej np. dzień 3/4 starego i 1/4 nowego, potem następnego dnia pół na pół?

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • blador Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak 3,4 dni zmienialam mleko, pierwszego dnia 3 starego 1 nowego, pozniej pol na pol itd. A Ale tez baki mecza? My podajemy bobotic albo espumisan i nic :(

relgh3718o9n8rtv.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blador wrote:
    Ja tak 3,4 dni zmienialam mleko, pierwszego dnia 3 starego 1 nowego, pozniej pol na pol itd. A Ale tez baki mecza? My podajemy bobotic albo espumisan i nic :(

bąki puszcza, duzo i smierdzace. podaje espumisan do co drugiego mleka.

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • marrtka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny, czytam was codziennie, ale z kom ciezko mi pisac, a tablet mi się zepsuł, nie uruchamia się :( Moja corcia skonczyla wlasnie pierwszy miesiac, caly czas karmie ja tylko piersia i jestem bardzo zadowolona, mimo ze czasami wisi na cycu co godzine. lubi tez pospac po karmieniu u mamy, taki przytulasek mały. U nas tez troche mecza baczki, pediatra polecił delicol i dziala wiec espumisanu nie stosujemy. Mala spi w nocy od polnocy do 4 albo 5, oby tak dalej :) w dzien jest aktywna, ma krotkie drzemki.
    Nie wiem ile waze, ale chodze w spodniach sprzed ciazy :)
    Powoli ogarniam sie jako matka, bardzo pomaga maz, gotuje nam obiady i robi zakupy.
    Mam za soba odwiedziny tesciowej i powiem tak: nigdy wiecej!!! jak sobie przypomne to mnie szlag trafia.
    Buziaki dla Was :* ja rowniez mam nadzieje ze forum przetrwa.

Ewelina88, Maud11, Paula44 lubią tę wiadomość

dxomkrhms4puy6o2.png
  • julaa85 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam to samo po tym nutramigenie kupy i gazy mega smierdzace....tez placz prz bąkach do tego takue przelewanie w brzuszku...podaje bobotic forte 3x3 krople...czekam na sab simplex.wiecie ile siego podaje?

3jvz82c33fw7rxzh.png
    3jvzanlizwq4fxt1.png
  • Chanela Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 13:56

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
‹‹ 2175 2176 2177 2178 2179 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ