*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMalenq wrote:Nie nie podawałam, nie uważam że to dobre wyjście.... Jeżeli za kilka dni małej nie przejdzie, to wiem ze kolejnych szczepień nie będzie....
Ja pewnie podałabym jakąś małą dawkę czopka, bo jeżeli rzeczywiście byłby to ból to szkoda żeby się dziecko męczyło.
Ale rozumiem Twoje podejście, ja też jestem ostatnia do podawania jakichkolwiek leków. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalenq wrote:Martwię się...do tego że nie chce na cycu "wisieć" kryzys laktacji nastąpił....
Może uda mi się zdrzemnąć tej nocy...
Malenq wierzę że się martwisz... Może rzeczywiście nałożył się skok ze szczepieniami. Jeżeli się nie polepszy to chyba najlepszy będzie pediatra. A to że nie chce wisieć na cycu to spowodowane jest właśnie jednym albo drugim, ale na pewno wróci do niego. A póki nie chce to odciągaj laktatorem żeby nie zwalniać produkcji.
Mój Tomek bez szczepień i skoku czasem też walczy przy piersi, ciągnie, macha nogami i rękami jakby go co najmniej parzyło. -
nick nieaktualny
-
Maud11 wrote:No właśnie - rodzina
U nas do tego stopnia że ja już się kilka razy złapałam jak mówię do psa "mamusia Ci zaraz da jedzonko" albo "chodź do mamusi" a męża ostatnio złapałam jak do niego "synku" powiedział!
Prawie się posikałam jak to usłyszałam.Maud11, Agus89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy usg bioderek mamy powtórzyć za miesiąc. W rejestracji powiedziano nam , że 3 raz do ukończenia roku.
viv - hahaha! Spoko. Mój mąż ostatnio powiedział do Szymka "Chester" (nasz cocer-spaniel) żeby tylko kulek zamiast mleka mu nie zappdał!
Oli - Wiki wrzucala strone z ubraniami na chrzest. Chyba kraina snów. ..
Mały spi spokojnie w końcu. Maz chrapie..wrrr...
Idę se legnąć!Agus89, OliOla lubią tę wiadomość
-
Hejka.
Mój Mąż na szczęście nie myli Ali z kotami.Jest uważny, ostrożny i skupiony przy Małej.
Choć dochodzi do coraz większej wprawy w przewijaniu, noszeniu, przekladaniu na brzuszek.
My wróciliśmy z pierwszego naszego rodzinnego wypadu w odwiedziny. Co prawda nie daleko, bo niecałe 100km, ale stres był. Ala przespała podróż w dwie strony. Poszliśmy nawet na spacer.Mój Mąż ze szwagrem zaprowadzili nas do jakiś bunkrów.
Potem chwilę nad zatokę popatrzeć na wodę i do domu.
Wiało strasznie.
Alutka dostała fajną kurtkę na jesień/zimęNa jesień chcemy jechać w góry, więc się przyda.
-
Paula44 wrote:
Oli - Wiki wrzucala strone z ubraniami na chrzest. Chyba kraina snów. ..
Idę se legnąć!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 04:30
OliOla lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualny
-
Wybaczcie że nie nawiązuję do Waszych postów. Czytam Was głównie na komórce a pisać się na niej nie da.
Wiki pytałaś o kaszel małej. Kaszle niezbyt często, ale jak ją złapie atak kaszlu to zaczyna się ksztusić i wtedy wyjdzie troszkę flegmy. Piana z pyszczka też jej wychodzi.
Dzisiaj była badana przez ordynatora. Niestety oskrzela nie są już czyste i będzie miała konsultację laryngologiczną.
Bardzo się spodobała panu doktorowi. Zaczęła do niego gadać, uśmiechać się.I odżywiona też jest ponoć dobrze
Mama urosła w piórka, bo miło słuchać komplementów na temat własnego dziecka
Mimo choroby muszę przyznać że Natalka jest rozkoszna. Teraz całkiem dużo leży sama i próbuje gugać
-
nick nieaktualnySelen mam podobnie
ale jak zostawiam mala z tesciowa to nie jestem w stanie odpocząć bo wiem ze bedzie ja non stop nosic ;/ a Delcia jest noszona tylko do odbicia i przed snem, tak to tylko przytulaski na kanapie na rekach ale bez chodzenia po domu, bujaniu itp
Tez marze o wolnym bo mojego meza nie ma i wszystko robie tylko ja, znajomych tu nie mam bo tu sie przeprowadzilam, nie mam do kogo sie odezwac ale nie mam wyboru... -
Ania zdrowka zycze.
Jutro jedziemy na bioderka.
Co do dady to ja uzywam zarowno pieluch i chusteczek. Jestem zadowolona.
Ani moje starsze ani moje najmlodsze nie mialo zadnych skokow. Nie mam pojecia co to takiego. Maly usmiecha sie juz od jakis dwoch tygodni. Od wczoraj razem z takim glosnym piskiemMoj dostaje pol na pol czyli 3 moje i 3 a czasami 4 mm. My mamy Nan. Pierwsze na tym mleku wychowalam i to tez tak chowam.
-
Ja jutro mam wychodne. Najpierw na bioderka. Potem malego zostawiam u mojej mamy. Jade do kolezanki na podciecie wlosow i poprawe koloru. Sama sobie zrobilam przez chrzcinami i nie jestem zadowolona
a potem do drugiej kumpeli na kawke
normalnie obled
Ewelina88, Chanela lubią tę wiadomość