*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja dzis nie obejrze
ogarniam zdjecia na prezent dla babci na 80siatke, moja kuzynka robi jej takie drzewo no i moja czesc jest w oich rekach w tym zdjecia mojego taty, ktory zmarł przed era cyfrowek i przed moja lustrzanka analogowa wiec zrobienie ze zdjec tradycyjnych wycinek bez innych ludzi, ktory bedzie w formacie 10 na 15 i to w paincie, bo z malym dzeckiem nie mam czasu sie bawic w nauke programow do obrobki na citoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 13:37
-
Chwalę się
Była u mnie właśnie położna i od najniższej masy urodzeniowej przybraliśmy już 2 kg!!! Antoś ważył 5960 ale odjęłyśmy 160 gram bo był ważony w ubranku. Nie jest grubiutki ani nic bo jest długi ma 62 cm. (położna tłumaczyła mi że w szpitalu mierzy się inaczej dziecko tzw po krzywiznach a teraz na prosto)
Kp to magia mały je zawsze z jednej piersi i aktywnie ssie ok 5-8 minut i tak ślicznie przybiera, czasami mam wrażenie że to wszystko idzie za dobrze i coś się stanie ale staram się być dobrej myśli
a tu my
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/987612c0058b.jpg
a tu próbuje przekręcić się na boczek
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9b63e74de9f3.jpgEwelina88, Selene, jonka91, magdalenka, M4DZI4, Ag..., ania_29, Agus89, szpilka, Kawa, Becia81, isabelle, Wiki81, bluegirl89, rastafanka, Anutka, Maud11, Chanela, renia83, Bogusiar80, kasia86 lubią tę wiadomość
-
Hejka..
Iwuśka słodziak z tego Twojego maluszka !
A u nas wieczór i nocka po wczorajszym szczepieniu ok.Mały tylko trochę pomarudził w okolicach godz 20stej ale o 21.30 zasnął i to o dziwo w łóżeczkuGorączki też nie było więc luz blues
No i w końcu umówiłam się na wizytę do fryzjera! Zgadnijcie ile czasu nie byłam? 2 lata !!! Mam długie włosy i po zejściu z czarnego koloru były zniszczone więc postanowiłam nic z nimi nie robić aż dojdą do siebie, potem ciąża itp i już mi się nie chciało bo i tak zazwyczaj mam związane w kuc dla wygody a końcówki podcinała mi mama :p Ale idę we wtorek walnąć jakiś kolorek delikatny dla odświeżenia i podciąć trochę więcej bo w końcu trzeba na chrzciny jakoś wyglądać jak człowiek
Mam też małe zmartwienie...dziś u mojego syna starszego w szkole były badania u pielęgniarki i mój Dominik dostał karteczkę z którą mam iśc do lekarza rodzinnego po skierowanie do okulistyMam nadzieję że nie skończy się na okularach ale sama w zasadzie jestem winna i mogłam sie domyśleć że za długo siedzi przed komputerem...na swoje usprawiedliwienie mam to że pozwalam mu na to zawsze po odrobieniu lekcji itp no i że się b.dobrze uczy to nie chciałam mu zabraniać ale to żadne pocieszenie...zła jestem na siebie,ale z braku czasu człowiek szedł na łatwiznę i pozwalał na długie granie...ehh tylko se dyńką o ściane przywalić...
lwuska55592 lubi tę wiadomość
-
Jak dlugo wasze dzieciaczki trzymaja głowke jak leza na brzuszku pod katem 90st?
kostek srednio, dostaje furii na brzuchu a jak juz lezy to z reguly ma glowke pd katem 45st. Chyba za rzadko lezy na brzuchu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 16:55
-
nick nieaktualny