*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
OliOla, a brakiem okresu się nie martw. Przecież dalej karmisz, więc może go nie być jeszcze długo. U niektórych przecież pojawia się on dopiero jakiś czas po zakończeniu laktacji. Słyszałam o przypadkach 2 lata po porodzie bez okresu

Czyli tylko moje dziecko nie ssie swoich piąstek? Ciekawe dlaczego? Zabawek na macie dotyka świadomie, mojej twarzy dotyka, ogląda je zezując, a do paszczy nie pcha.
OliOla lubi tę wiadomość
-
Gwiazdeczko u nas tez tfu, tfu oby nie zapeszac byly okropne wzdecia, krople te same co u Ciebie w ciaglym uzyciu plus bobotic. Zaczynalismy od hippa, pozniej bebiko comfort i teraz od tamtego poniedzialku bebilon pepti dha i od wtorku mam zupelnie inne dziecko, ktore nie dostaje zadnych kropelek a wali baczale z usmiechem na ustach. Zycze Wam zeby humana pomogla, a jak nie moze sprobuj z tym bebilonem bo u nas sie super sprawdzil

Jestem na tel. I nie wiem jak wstawić link ale wpiszcie sobie w wyszukiwarke osób na facebooku potrójne szczęście, ale brzusio
Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9b1e37b4a0ea.png
Szymi ok. Nie ma gorączki. Nie płacze. Nie marudzi. Ma apetyt.
Dzięki Bogu!
Oby tak dalej.
Właśnie obalił "100" -setke i śpi.
Mój mały, ale jakże dzielny, mężczyzna ! ♥Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 05:34
OliOla, MartaKD, szpilka, Ewelina88, Agus89, Bogusiar80, magdalenka, jonka91, Becia81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySiedzę i ryczę.
Tomek ma bilirubiny 78,4, gdzie norma jest do 17...
O 11 ma do nas dzwonić lekarz bo ten wynik jest zły, ale do 11 to ja chyba całkiem osiwieję
Nie mam telefonu do żadnego pediatry, może skontaktuję się z położną, ale przed godz. 8 to chyba za wcześnie.
Czemu nikt nam nie dał skierowania wcześniej???? -
Kochana jestem z toba- myctez dlugo meczylismy sie z zoltaczka....po lekach i odstawieniu od piersi jest ok.Maud11 wrote:Siedzę i ryczę.
Tomek ma bilirubiny 78,4, gdzie norma jest do 17...
O 11 ma do nas dzwonić lekarz bo ten wynik jest zły, ale do 11 to ja chyba całkiem osiwieję
Nie mam telefonu do żadnego pediatry, może skontaktuję się z położną, ale przed godz. 8 to chyba za wcześnie.
Czemu nikt nam nie dał skierowania wcześniej????
-
nick nieaktualnyDzięki Jula za wsparcie i informacje!
Tylko co może robić zdesperowana matka jak nie ma się z kim skontaktować tak rano - siedzi i przegrzebuje Internet...
Zastanawiam się na ile może to być powikłanie po szczepieniu na WZW - drugą dawkę dostał 10 dni temu.
No nic, czekam na telefon od lekarza, a może położna wcześniej odpisze na smsa. -
nick nieaktualny
-
Maud będzie dobrze! My też walczyły ciagle ale juz spada.
Najwyżej was ponaswietlają w szpitalu zeby ja szybko zbic.
Ale norma do 17??? Norma to do 1 jest.
Zastanawia mnie ze to jednak spory wynik a nikt tego nie zauważył, my mamy 3,5 a ciagle widać na czole żółte jak się wkurza. Ehh ci lekarze.
Ale nie czytaj juz lepiej nic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 08:55
-
Zoltaczka moze sie dlugo utrztmywac,pewnie dostal maly po wyjsciu ze szpitala,dodatkowo przy piersi lubi wzrastac... my nie mielismy tak wysokiego wyniku ale nie ma co porownywac kazde dziecko inne.nam bardzo dlugo utrzymywal sie poziom powyzej 10 mimo lekow...jak dostaniecie leki zobaczysz jak szybko spadnie:-) ja bardzo balam sie luminalu,naczytalam sie glupot...ale ten lek wlasnie bardzo pomoglMaud11 wrote:Dzięki Jula za wsparcie i informacje!
Tylko co może robić zdesperowana matka jak nie ma się z kim skontaktować tak rano - siedzi i przegrzebuje Internet...
Zastanawiam się na ile może to być powikłanie po szczepieniu na WZW - drugą dawkę dostał 10 dni temu.
No nic, czekam na telefon od lekarza, a może położna wcześniej odpisze na smsa.