*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć.

Ag wszystkiego najlepszego dla Kostusia z okazji 3 miesiąca.
Ja jestem po wizycie u endokrynologa. TSH za wysokie. Dawka euthyroxu zwiększona. Poza tym dostałam od lekarza pochwałę za wygląd.
Powiedział, że mam bardzo ładną skórę na brzuchu. 
Zaraz jedziemy z Alutką do lekarza z tymi odparzeniami. Może dostanie jakaś maść.
Potem jeszcze do księdza po zaświadczenie.
U nas dzisiaj ładna pogoda, więc jeszcze spacer zaliczymy.
Miłego dnia.
-
kasia86 wrote:polecam jeźdźca miedzianego są 3 części każda o innym tytule jeździec miedziany, tatiana i aleksander , ogród letni
Wszyscy to czytają i polecają!!! cos w tym musi być
Agus89- dziekuje w imieniu Kostusia.
Wlasnie wyslalam ginowi fotke Kostka z dopiskiem ze podrawiam jego i caly cudowny personel i ze mam arazenie ze to bylo wczoraj a to juz 3 mce!!! o tej porze jakos alarmowalam męża zeby jednak skonczyl prezentacje i wrocil;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 10:33
Agus89 lubi tę wiadomość
-
OliOla wrote:
Też bym chciała tak pół roku dociągnąć z laktacją ale coś ostatnio zaczęły mnie piersi boleć. Mam takie kłucia! Miała tak któraś? co to może oznaczać?? Do tego zastój mi się zrobił wczoraj. W szoku byłam. Trochę udało mi się go rozbić ale pierś dalej pobolewa.
Oliola ja mam czasem takie klucia wieczorem gdy mała zje i nie ma już mleka. Wtedy mnie tak dziwnie kluje i nie są to te prądy jak wtedy gdy ona zaczyna jeść i mleko wypływa tylko taki dziwny ból. Nawet nie wiem jak to opisać.
Widzę że Maud masz podobnie. Napisałam a potem przeczytałam Twój wpis.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 10:39
-
Ja przeczytałam 2 częsci grey`a i nie ciągnie mnie do 3. Wolę inna literaturę, szczególnie rosyjską, a z polskich pisarzy lubię kryminały Chmielewskiej, no i kryminały Agaty Christie.
Kupiłam ilety do teatru na Mistrza i Małgorzatę, i dopiero wczoraj się zorienotowałam że chyba nie dam rady iść. Bo to było by 5h bez ściagania mleka ! Nie wiem jak mogłam o tym nie pomyśleć. Macie jakieś rady ?? Kurcze chyba muszę odstąpić bilety
U nas brzydka pogoda, ale chyba i tak wyjdę na spacer bo wczoraj nie byłam. -
nick nieaktualnyLaktator ręczny i w przerwie po 5 minut na każdą pierśmagdalenka wrote:Ja przeczytałam 2 częsci grey`a i nie ciągnie mnie do 3. Wolę inna literaturę, szczególnie rosyjską, a z polskich pisarzy lubię kryminały Chmielewskiej, no i kryminały Agaty Christie.
Kupiłam ilety do teatru na Mistrza i Małgorzatę, i dopiero wczoraj się zorienotowałam że chyba nie dam rady iść. Bo to było by 5h bez ściagania mleka ! Nie wiem jak mogłam o tym nie pomyśleć. Macie jakieś rady ?? Kurcze chyba muszę odstąpić bilety
U nas brzydka pogoda, ale chyba i tak wyjdę na spacer bo wczoraj nie byłam.
-
Tak tak jezdzca miedzianego polecam bardzo
kurcze chyba i ja musze zaczac sluchac na spacerach bo moje wielkie miasto obchodze w 40 minut
Maud super ze czerwony alarm z zoltaczka odwolany
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 11:01
Maud11 lubi tę wiadomość
-
Taka elegancka dziś jestem!!!
Ag..., Maud11, kasiakra, blador, A.loth, Kawa, Viv78, szpilka, Becia81, kasia86, lwuska55592, Paula44, MartaKD, Chanela, Agus89, jonka91, renia83, rastafanka, Bogusiar80 lubią tę wiadomość
-
Dzis u Ewy Drzyzgi facci,ktorych narodziny dzieck przerosly,jest tam gosciu co twierdzi ze rolą kobiety jest tylko dom,pranie,prasowanie i opieka dzieckiem a on lord na gotowca....oj dobrze,ze mam nowy tv bo stary to bym ekran słuchając go opluła....
-
He he... Kazdy o to pyta.;)Miałam taką, ze męża w nocy budziłam bo myślałam, ze się dusze.Ag... wrote:Ewelina mialas zgage w ciazy?? hehe zartuje, ale włos ma mała dorodny. Śliczna;)
Tęsknie czasem za tymi przesądami. Teraz innych słucham.
Ag... lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzwoniła lekarka dyżurna - i w sumie nic nie powiedziała - mamy skonsultować wynik z lekarzem który kierował na badanie, bo postępowanie może być różne, w każdym razie coś trzeba wdrożyć bo do ukończenia 3 m-ca niedaleko. No ale nie jest to przekroczenie na tyle duże żeby pilnie coś działać.
Ale mi ulżyło od rana... Plus tej sytuacji taki, że maż jak mnie rano w telefonie usłyszał to załatwił sobie pracę z domu i siedzimy sobie razem
A myśmy dziś pobierali nad ranem siuśki - dupsko wymyte, matka założyła woreczek, głowimy się z mężem jak upchnąć na to pieluchę, latamy w poszukiwaniu trójki żeby się zmieściło, w końcu patrzymy - a tam pół wora napełnione. Także Tomek pełna współpraca
Ag..., julaa85, A.loth, szpilka, Ewelina88, Becia81, Paula44, jonka91 lubią tę wiadomość