X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Selene Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 11:50

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polecam jeźdźca miedzianego są 3 części każda o innym tytule jeździec miedziany, tatiana i aleksander , ogród letni

• Agus89 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. :)

Ag wszystkiego najlepszego dla Kostusia z okazji 3 miesiąca.:D

Ja jestem po wizycie u endokrynologa. TSH za wysokie. Dawka euthyroxu zwiększona. Poza tym dostałam od lekarza pochwałę za wygląd. :P Powiedział, że mam bardzo ładną skórę na brzuchu. :D

Zaraz jedziemy z Alutką do lekarza z tymi odparzeniami. Może dostanie jakaś maść.

Potem jeszcze do księdza po zaświadczenie.

U nas dzisiaj ładna pogoda, więc jeszcze spacer zaliczymy. :)
    Miłego dnia. :)

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia86 wrote:
    polecam jeźdźca miedzianego są 3 części każda o innym tytule jeździec miedziany, tatiana i aleksander , ogród letni

Wszyscy to czytają i polecają!!! cos w tym musi być;)

Agus89- dziekuje w imieniu Kostusia.
    Wlasnie wyslalam ginowi fotke Kostka z dopiskiem ze podrawiam jego i caly cudowny personel i ze mam arazenie ze to bylo wczoraj a to juz 3 mce!!! o tej porze jakos alarmowalam męża zeby jednak skonczyl prezentacje i wrocil;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 10:33

Agus89 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene wrote:
    Na spacerach słucham audiobooki (jak mi się chce) jak się zasłucham to potrafię park z 3 razy obejść ;)

swietny pomysl!

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OliOla wrote:

Też bym chciała tak pół roku dociągnąć z laktacją ale coś ostatnio zaczęły mnie piersi boleć. Mam takie kłucia! Miała tak któraś? co to może oznaczać?? Do tego zastój mi się zrobił wczoraj. W szoku byłam. Trochę udało mi się go rozbić ale pierś dalej pobolewa.

Oliola ja mam czasem takie klucia wieczorem gdy mała zje i nie ma już mleka. Wtedy mnie tak dziwnie kluje i nie są to te prądy jak wtedy gdy ona zaczyna jeść i mleko wypływa tylko taki dziwny ból. Nawet nie wiem jak to opisać.

Widzę że Maud masz podobnie. Napisałam a potem przeczytałam Twój wpis. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 10:39

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 11:50

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przeczytałam 2 częsci grey`a i nie ciągnie mnie do 3. Wolę inna literaturę, szczególnie rosyjską, a z polskich pisarzy lubię kryminały Chmielewskiej, no i kryminały Agaty Christie.
    Kupiłam ilety do teatru na Mistrza i Małgorzatę, i dopiero wczoraj się zorienotowałam że chyba nie dam rady iść. Bo to było by 5h bez ściagania mleka ! Nie wiem jak mogłam o tym nie pomyśleć. Macie jakieś rady ?? Kurcze chyba muszę odstąpić bilety
    U nas brzydka pogoda, ale chyba i tak wyjdę na spacer bo wczoraj nie byłam.

• Ag... Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalenka na ten z malenczukiem??? Idź idź!! sciągniesz w przerwie;)

Ewelina88 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • julaa85 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierwszy raz od 2,5 mies.siedze z nogami w gorze,posprzatane,poprasowane,obiad gotowy a maly spi:-) zyc nie umierac

Selene, Maud11, Ag..., szpilka, ania_29, Becia81, OliOla lubią tę wiadomość

3jvz82c33fw7rxzh.png
    3jvzanlizwq4fxt1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenka wrote:
    Ja przeczytałam 2 częsci grey`a i nie ciągnie mnie do 3. Wolę inna literaturę, szczególnie rosyjską, a z polskich pisarzy lubię kryminały Chmielewskiej, no i kryminały Agaty Christie.
    Kupiłam ilety do teatru na Mistrza i Małgorzatę, i dopiero wczoraj się zorienotowałam że chyba nie dam rady iść. Bo to było by 5h bez ściagania mleka ! Nie wiem jak mogłam o tym nie pomyśleć. Macie jakieś rady ?? Kurcze chyba muszę odstąpić bilety
    U nas brzydka pogoda, ale chyba i tak wyjdę na spacer bo wczoraj nie byłam.
    Laktator ręczny i w przerwie po 5 minut na każdą pierś :)

• blador Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak tak jezdzca miedzianego polecam bardzo ;) kurcze chyba i ja musze zaczac sluchac na spacerach bo moje wielkie miasto obchodze w 40 minut
    Maud super ze czerwony alarm z zoltaczka odwolany ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 11:01

Maud11 lubi tę wiadomość

relgh3718o9n8rtv.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka elegancka dziś jestem!!!

2ury3jo.jpg

Ag..., Maud11, kasiakra, blador, A.loth, Kawa, Viv78, szpilka, Becia81, kasia86, lwuska55592, Paula44, MartaKD, Chanela, Agus89, jonka91, renia83, rastafanka, Bogusiar80 lubią tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
  • julaa85 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis u Ewy Drzyzgi facci,ktorych narodziny dzieck przerosly,jest tam gosciu co twierdzi ze rolą kobiety jest tylko dom,pranie,prasowanie i opieka dzieckiem a on lord na gotowca....oj dobrze,ze mam nowy tv bo stary to bym ekran słuchając go opluła....

3jvz82c33fw7rxzh.png
    3jvzanlizwq4fxt1.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina mialas zgage w ciazy?? hehe zartuje, ale włos ma mała dorodny. Śliczna;)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • kasiakra Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina88 wrote:
    Taka elegancka dziś jestem!!!

2ury3jo.jpg
    Wygląda jak laleczka, i te włosy... ma ich więcej na głowie niż ja ;-)

relgtgf6uee8xud8.png
  • kasiakra Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina mam tu jakąś lale fotografuje ;-) wrzuć wkońcu zdjęcie Milenki hehehhe

Ewelina88, ania_29 lubią tę wiadomość

relgtgf6uee8xud8.png
  • julaa85 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie myslalam ze to lala...:-)

3jvz82c33fw7rxzh.png
    3jvzanlizwq4fxt1.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Ewelina mialas zgage w ciazy?? hehe zartuje, ale włos ma mała dorodny. Śliczna;)
    He he... Kazdy o to pyta.;)Miałam taką, ze męża w nocy budziłam bo myślałam, ze się dusze.:P Tęsknie czasem za tymi przesądami. Teraz innych słucham.:)

Ag... lubi tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwoniła lekarka dyżurna - i w sumie nic nie powiedziała - mamy skonsultować wynik z lekarzem który kierował na badanie, bo postępowanie może być różne, w każdym razie coś trzeba wdrożyć bo do ukończenia 3 m-ca niedaleko. No ale nie jest to przekroczenie na tyle duże żeby pilnie coś działać.
    Ale mi ulżyło od rana... Plus tej sytuacji taki, że maż jak mnie rano w telefonie usłyszał to załatwił sobie pracę z domu i siedzimy sobie razem :)

A myśmy dziś pobierali nad ranem siuśki - dupsko wymyte, matka założyła woreczek, głowimy się z mężem jak upchnąć na to pieluchę, latamy w poszukiwaniu trójki żeby się zmieściło, w końcu patrzymy - a tam pół wora napełnione. Także Tomek pełna współpraca :)

Ag..., julaa85, A.loth, szpilka, Ewelina88, Becia81, Paula44, jonka91 lubią tę wiadomość

‹‹ 2251 2252 2253 2254 2255 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ