*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Spoko,moze przepajaj malego wodą?, wim,ze dbry jest essentiale pol tab.rozpuscic i do dziubka:-)no,da znac jaki postepowanie lkarz zaleci,my po lekach bilirubina 0,33 a dlugo bylo prawie 11Maud11 wrote:Dzwoniła lekarka dyżurna - i w sumie nic nie powiedziała - mamy skonsultować wynik z lekarzem który kierował na badanie, bo postępowanie może być różne, w każdym razie coś trzeba wdrożyć bo do ukończenia 3 m-ca niedaleko. No ale nie jest to przekroczenie na tyle duże żeby pilnie coś działać.
Ale mi ulżyło od rana... Plus tej sytuacji taki, że maż jak mnie rano w telefonie usłyszał to załatwił sobie pracę z domu i siedzimy sobie razem
A myśmy dziś pobierali nad ranem siuśki - dupsko wymyte, matka założyła woreczek, głowimy się z mężem jak upchnąć na to pieluchę, latamy w poszukiwaniu trójki żeby się zmieściło, w końcu patrzymy - a tam pół wora napełnione. Także Tomek pełna współpraca
-
A. Loth nic się nie wytarlo. Pamiętam jak byłam na ktg a Ty dodałaś zdjęcie Adasia a ja powiedziałam do męża :Patrz jaki ładny i jakie ma fajne włosy. I się zastanawialiśmy jakie nasza będzie mieć. Ja mam bardzo słabe i całą ciążę modliłam się żeby moich nie miała.
A w ogóle podczas porodu mąż widział wszystko i jakgłówka wychodziła myślał że ja do porodu się nie ogoliłam.
magdalenka, Selene, Becia81, Maud11, lwuska55592, A.loth, szpilka, Paula44, Chanela, Agus89, jonka91, renia83 lubią tę wiadomość
-
Ewelina myslalam ze opluje monitor jak napisalaś że mąż myslal że się nie ogoliłaś hahaha
A córeczkę masz laleczkę DOSŁOWNIE śliczna jest, i te włosy jak peruka normalnie aż niemożliwe że takie włosy może mieć niemowlak. A lekarze się dziwią?
Maud nie mam ręcznego, sam spektakl trwa 3h ale dwie godziny na dojazd muszę liczyć, muszę meża zapytać czy mozna jakąs przejsciowke do laktarora elektrycznego zamontować w samochodzie.
Ag...nie to spektakl w reżyserii Andrzeja Marczewskiego, klasyczna adaptacja powieści.
Ewelina88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kazdy się dziwi. Moja lekarka na obchodzie zamiast pisać co ordynator zaleca stała i się patrzyła, a mąż dziewczyny z łózka obok jak karmiłam stal i się patrzył na nią. Az mi głupio się zrobiło.magdalenka wrote:Ewelina myslalam ze opluje monitor jak napisalaś że mąż myslal że się nie ogoliłaś hahaha
A córeczkę masz laleczkę DOSŁOWNIE śliczna jest, i te włosy jak peruka normalnie aż niemożliwe że takie włosy może mieć niemowlak. A lekarze się dziwią?
A co do męża to on chyba ze stresu gadał takie głupoty.
Dzieki dziewczyny za mile komentarze. Az do mojego Tomka zadzwoniłam i się pochwaliłam. -
Jankowi dopiero teraz odrastają włosy które się wytarły po porodzie. Ale ma mega jasne więc wygląda jakby był łysy.
Ewelina no ale w Twoim przpadku to chyba nie ma szans oliwkowac głowki hehe a czym czeszesz bo tą szczotką z miękkim włosiem chyba też nie ma szans. -
magdalenka wrote:Jankowi dopiero teraz odrastają włosy które się wytarły po porodzie. Ale ma mega jasne więc wygląda jakby był łysy.
Ewelina no ale w Twoim przpadku to chyba nie ma szans oliwkowac głowki hehe a czym czeszesz bo tą szczotką z miękkim włosiem chyba też nie ma szans.
Używam tej szczotki i poprawiam grzebyczkiem który był w komplecie. Teraz ma potówki od włosów i drapie się jak szalona i nie mogę nic z tym zrobić. A lekarz na USG bioderek powiedział ze nie ma jak zobaczyć czy ma równa główkę bo włosy przeszkadzają i długo rekami macał. -
U mnie na USG nikt główki nie sprawdzał...dopiero pediatra przed szczepionką.
Właśnie się zważyłam i wróciła waga sprzed ciąży! Tylkoco z tego, skoro wyglądam jakbym ważyła więcej...a wszystko przez wiszacą skórę na brzuchu i masakrycznie zwiotczałe mięśnie. Nie wiem jak się powstrzymać z ćwiczeniami...

W końcu to dziewczynka. Możesz umyć wacikiem z przegotowaną wodą, chociaż głęboko grzebać też nie ma sensu. Najważniejsze żeby umyć pipcie z kupki