*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
w końcu zaczeła się do mnie usmiechać często i swiadomie:)
Selene, Ag..., Kawa, ania_29, kasia86, Ewelina88, Becia81, Maud11, Agus89, blador, szpilka, jonka91, lwuska55592, Paula44, Nuskaw, bluegirl89, magdalenka, renia83, rastafanka, Chanela, Gwiazdeczka27, kasiakra, Bogusiar80, zielarka lubią tę wiadomość
-
MartaKD, Ala wita mnie zawsze po przebudzeniu mega wielkim uśmiechem. To cudowny widok. Poza tym rośnie mi mała gaduła (to po mamie ma!)
Drugie zdjęcie wymiata! Słodzianka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 14:16
MartaKD lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWysyłają do przychodni, ale jeśli nic nie wyjdzie to nie informują nawetMartaKD wrote:dziewczyny,a pamiętacie, w szpitalu pobierają krew dziecku na te choroby genetyczne.w ciągu jakiego czasu miały przyjść ewentualne wyniki? bo wiem,że tylko wysyłają jak coś nie tak jest.
-
Kawa wrote:Jeśli się do tego czasu nie rozejdziemy, bo już pojawiła się taka myśl.
Kawa- mam nadzieje ze zmądrzeje chłop i jak mała faktycznie zrobi sie kontaktowa to się zmieni jego podejscie.
A moze on psychologa potrzebuje?? skoro kobietom grozi depresja poporodowa moze jest jakis podobny syndrom u facetow.
A jak nie to patelnią przez łeb aż mu gwiazdki zaświecą
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój mąż nie obcina paznokci bo się boi że coś uszkodzi.
Nie smaruje kremem bo się boi że mu palec do oka wsadzi.
A potrafi wywołać uśmiech u Tomka bardzo szybko, ja to muszę się nakombinować a i tak nie zawsze się udaje.
A tak ro robimy wszystko to samo, kiedyś kąpał tylko mąż a ja asystowałam, ale jak zaczął wychodzić na mecze czy inne przyjemności to musiałam się nauczyć

Dzięki niemu ugotowałyśmy obiad