*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 22:28
ania_29, Ag..., Selene, Nuskaw, MartaKD, lwuska55592, szpilka, Wiki81, bluegirl89, Kawa, Malenq, magdalenka, Agus89, jonka91, renia83, Viv78, Becia81, rastafanka, Maud11, Chanela, Magdas, OliOla, kasiakra, kasia86, Ewelina88, Paula44, Bogusiar80 lubią tę wiadomość
-
To i ja się rozliczę
Co robię tylko ja, bo mąż się boi/nie potrafi:
- odciąganie gili,
- ubieranie,
- panikuję, że coś jej dolega,
- chodzę do lekarza i na szczepienia,
- smaruję i masuję,
- gadam, śpiewam,
- myję głowę (małż trzyma ją, gdy jest w wanience)
- karmię (kp) hehehe
- kupuje ubranka (on nie odróżnia pajaca od body czy śpiochów, choć tyle razy tłumaczyłam i niby już kumał)
Co robi mąż, bo wychodzi mu lepiej:
- nosi Alę na rękach (robi to tylko małż, bo Ala go terroryzuje)
- usypia Alę w łóżku (zasypiają razem trzymając się za ręce)
- przenosi ją śpiącą do łóżeczka, mi zawsze się budzi
- ma więcej cierpliwości, gdy Ali zdarzy się płakaćWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 16:58
-
Selene ja dzis tez nie poznaje Kostka, spal 6-9 ( ale tak zawsze spi) pozniej od 10-13.30, 15-16, teraz znow zasypia.
u ans aktywnosc 18-23 budzi sie na dzwiek domofonu jak mąż wraca i pozno chodzi spac ostatnio.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 17:05
-
Gratuluję uśmiechów!!
My dzisiaj po drugim szczepieniu. Zniosla to znośnie. Jest trochę rozdrażniona. Dr mnie zmsrtwila bo Hania troszkę za malo przybrała. E 6 tyg 1050 a powinna 1200 i musze tego pilnować.
Do tego hemoglobina w dolnej granicy. Mam zbadać mocz i krew jeszcze raz. Cytomegalię nim nie potrafi obczaic, dlaczego jej wychodzi w badaniach. Tak samo toxoplazmoza po porodzie miała w klasie IGG a teraz nie ma????
U nas dzis pada i dalej nie wybrałam stroju na chrzciny bo nie wiem jaki.
A to mój Hana
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/16df94e1d67a.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 17:35
Selene, lwuska55592, Kawa, magdalenka, MartaKD, Agus89, jonka91, szpilka, renia83, Goosiaczek2, Becia81, rastafanka, Maud11, Chanela, Pinia108, kasia86, Paula44, Ewelina88, Bogusiar80 lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Ala w 7 tygodni przybrała 1135g i pediatra nic nie mówiła, że mało.Wiki81 wrote:Gratuluję uśmiechów!!
My dzisiaj po drugim szczepieniu. Zniosla to znośnie. Jest trochę rozdrażniona. Dr mnie zmsrtwila bo Hania troszkę za malo przybrała. E 6 tyg 1050 a powinna 1200 i musze tego pilnować. -
Ala nie ma anemii, na szczęście (ja miałam i chyba nadrobiła po mnie, gdy brałam leki), bo ma nieco wyższe niektóre wskaźniki. Mocz też w porządku
Ale to charczenie nadal mnie denerwuje i zastanawia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 17:40
-
nick nieaktualnyWszyscy się chwalą uśmieszkami, więc i ja wrzucam świeżutki sprzed paru chwil

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/344a7ee74d1a.jpg
lwuska55592, blador, Ag..., MartaKD, Agus89, jonka91, Selene, szpilka, Wiki81, Becia81, rastafanka, Maud11, Chanela, kasia86, Paula44, Ewelina88, Bogusiar80 lubią tę wiadomość
-
Kurcze a Olek nie miał żadnych badań... powinnam go pokuć na własna rękę?
Wlasnie młody próbuje poduszke motylka, wlożony do lezaczka zasnal jak siegalam puder z rossmana zeby zasypac mu potowki, nasączona pawulonem czy co
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 17:53
-
nick nieaktualny
-
Ja przez fotosik
blador mój mały tez nie miał żadnych badań typu krew czy mocz wykonywanych. Szukam i szukam jakiejś fajnej czapeczki wiosennej i nic nie ma...
Wiki ja kompletnie nie wiem w czym Jas wystąpi na chrzcinach, to będzie 3 maj więc powinno być już ciepło, nawet nic nie szukałam jeszcze, ale mam czas. -
Co robię tylko ja:
- wkaładam ciuszki przez głowę
-oliwkuję, myję oczka, czyszcze uszy
-obcinam paznokcie
-śpiewam kołysanki
-kładę na brzuszku żeby ćwiczył
-chodzę na szczepienia
-karmię
-wkładałam czopek jak był po szczepieniu bo mąż się bał
Co robi mąż:
- tylko on potrafi sprawdzić czy Jaś ma dwa jąderka w mosznie, położna kazała nam zwracac na gto szczególną uwagę, żeby się nie cofnęły. No a ja ich w ogóle nie wyczuwam i boję się ścisnąć w palcach, a mąż lekko dotnie i mówi że są...
- pcha wózek jak idziemy we dwoje na spacer, mówi że ja mam wystaraczjąco dużo nabitych "wózkogodzin" a on za mało
- trzyma przy kąpaniuWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 18:10