*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 22:28
ania_29, Ag..., Selene, nick nieaktualny, MartaKD, lwuska55592, szpilka, Wiki81, bluegirl89, nick nieaktualny, nick nieaktualny, magdalenka, Agus89, jonka91, renia83, Viv78, nick nieaktualny, rastafanka, nick nieaktualny, Chanela, Magdas, OliOla, kasiakra, nick nieaktualny, Ewelina88, nick nieaktualny, Bogusiar80 lubią tę wiadomość
-
To i ja się rozliczę
Co robię tylko ja, bo mąż się boi/nie potrafi:
- odciąganie gili,
- ubieranie,
- panikuję, że coś jej dolega,
- chodzę do lekarza i na szczepienia,
- smaruję i masuję,
- gadam, śpiewam,
- myję głowę (małż trzyma ją, gdy jest w wanience)
- karmię (kp) hehehe
- kupuje ubranka (on nie odróżnia pajaca od body czy śpiochów, choć tyle razy tłumaczyłam i niby już kumał)
Co robi mąż, bo wychodzi mu lepiej:
- nosi Alę na rękach (robi to tylko małż, bo Ala go terroryzuje)
- usypia Alę w łóżku (zasypiają razem trzymając się za ręce)
- przenosi ją śpiącą do łóżeczka, mi zawsze się budzi
- ma więcej cierpliwości, gdy Ali zdarzy się płakaćWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 16:58
-
Selene ja dzis tez nie poznaje Kostka, spal 6-9 ( ale tak zawsze spi) pozniej od 10-13.30, 15-16, teraz znow zasypia.
u ans aktywnosc 18-23 budzi sie na dzwiek domofonu jak mąż wraca i pozno chodzi spac ostatnio.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 17:05
-
Gratuluję uśmiechów!!
My dzisiaj po drugim szczepieniu. Zniosla to znośnie. Jest trochę rozdrażniona. Dr mnie zmsrtwila bo Hania troszkę za malo przybrała. E 6 tyg 1050 a powinna 1200 i musze tego pilnować.
Do tego hemoglobina w dolnej granicy. Mam zbadać mocz i krew jeszcze raz. Cytomegalię nim nie potrafi obczaic, dlaczego jej wychodzi w badaniach. Tak samo toxoplazmoza po porodzie miała w klasie IGG a teraz nie ma????
U nas dzis pada i dalej nie wybrałam stroju na chrzciny bo nie wiem jaki.
A to mój Hana
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/16df94e1d67a.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 17:35
Selene, lwuska55592, nick nieaktualny, magdalenka, MartaKD, Agus89, jonka91, szpilka, renia83, Goosiaczek2, nick nieaktualny, rastafanka, nick nieaktualny, Chanela, Pinia108, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Ewelina88, Bogusiar80 lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Ala w 7 tygodni przybrała 1135g i pediatra nic nie mówiła, że mało.Wiki81 wrote:Gratuluję uśmiechów!!
My dzisiaj po drugim szczepieniu. Zniosla to znośnie. Jest trochę rozdrażniona. Dr mnie zmsrtwila bo Hania troszkę za malo przybrała. E 6 tyg 1050 a powinna 1200 i musze tego pilnować. -
Ala nie ma anemii, na szczęście (ja miałam i chyba nadrobiła po mnie, gdy brałam leki), bo ma nieco wyższe niektóre wskaźniki. Mocz też w porządku
Ale to charczenie nadal mnie denerwuje i zastanawia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 17:40
-
nick nieaktualnyWszyscy się chwalą uśmieszkami, więc i ja wrzucam świeżutki sprzed paru chwil

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/344a7ee74d1a.jpg
lwuska55592, blador, Ag..., MartaKD, Agus89, jonka91, Selene, szpilka, Wiki81, nick nieaktualny, rastafanka, nick nieaktualny, Chanela, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Ewelina88, Bogusiar80 lubią tę wiadomość
-
Kurcze a Olek nie miał żadnych badań... powinnam go pokuć na własna rękę?
Wlasnie młody próbuje poduszke motylka, wlożony do lezaczka zasnal jak siegalam puder z rossmana zeby zasypac mu potowki, nasączona pawulonem czy co
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 17:53
-
nick nieaktualny
-
Ja przez fotosik
blador mój mały tez nie miał żadnych badań typu krew czy mocz wykonywanych. Szukam i szukam jakiejś fajnej czapeczki wiosennej i nic nie ma...
Wiki ja kompletnie nie wiem w czym Jas wystąpi na chrzcinach, to będzie 3 maj więc powinno być już ciepło, nawet nic nie szukałam jeszcze, ale mam czas. -
Co robię tylko ja:
- wkaładam ciuszki przez głowę
-oliwkuję, myję oczka, czyszcze uszy
-obcinam paznokcie
-śpiewam kołysanki
-kładę na brzuszku żeby ćwiczył
-chodzę na szczepienia
-karmię
-wkładałam czopek jak był po szczepieniu bo mąż się bał
Co robi mąż:
- tylko on potrafi sprawdzić czy Jaś ma dwa jąderka w mosznie, położna kazała nam zwracac na gto szczególną uwagę, żeby się nie cofnęły. No a ja ich w ogóle nie wyczuwam i boję się ścisnąć w palcach, a mąż lekko dotnie i mówi że są...
- pcha wózek jak idziemy we dwoje na spacer, mówi że ja mam wystaraczjąco dużo nabitych "wózkogodzin" a on za mało
- trzyma przy kąpaniuWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 18:10