*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzisiaj kupowalam apaszki pod szyje i jak zwykle pelna dyskryminacja
dla dziewczynek 30 szt. Jedna ladniejsza od drugiej, dla chlopcow 10 sz. W samochody
jak znajdziesz cos ciekawego to podziel sie linkiem bo ja kupilam w pon. jak bylo tak cieplo, ale delikatnie mowiac zachwycona nie jestem
-
Nie ma sprawy...blador wrote:Ja dzisiaj kupowalam apaszki pod szyje i jak zwykle pelna dyskryminacja
dla dziewczynek 30 szt. Jedna ladniejsza od drugiej, dla chlopcow 10 sz. W samochody
jak znajdziesz cos ciekawego to podziel sie linkiem bo ja kupilam w pon. jak bylo tak cieplo, ale delikatnie mowiac zachwycona nie jestem
Nawet w lumpkach więcej rzeczy na dziewczynek, bo i sukienki, spódniczki, getry, spodnie, a dla chłopca tylko spodnie, chyba musimy się z tym pogodzić. -
Co robi mąż lepiej a co ja? Hmmm nic
bo wszystko robię ja
Ale złapał z młodym kontakt i jest w stanie zabawiac go kilka godzin i ewentualnie nakarmić, raz go przebieral to ubrał bez bodziaka bo przez głowę trzeba było włożyć ale nie narzekam, u nas poprawiło się po moim armagedonie i jak mały zaczął być kontaktowy
Kawa dasz radę nawet jak się nie ogarnie i faktycznie zostaniesz sama z małą, tak się czasem dzieje, przeżyłam i drugi raz zrobilabym tak samo, kobieta da sobie radę bo ma magiczną siłę w sobie - jest matką. Trzymam kciuki żeby się udało mimo wszystko ale nic na siłę
lwuska55592, Wiki81, Kawa, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
Pisałyście o książkach nie wiem czy któraś czytała ja polecam trylogie Delirium, czytałam z dwa lata temu ale naprawdę fantastyczna.
Dzieciaki śliczne:)
U mnie Marcin
-wyciąga gile z nosa
- zawsze pomaga przy kąpieli
- zdarza się że śpiewa małemu
- dużo z nim rozmawia
- ubiera ubranka
- zawsze prowadzi wózek dumny tata
ale jeżeli chodzi o cierpliwość gdy płacze to różnie raczej z tym słabo ale bywają momenty że uśpi małego i uspokoi w 10 minut
Jak mały zrobi 2 to przebieram ja bo on twierdzi że zwymiotuje bo tak się zfaflunił

Dzieciaki przesłodkie.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8b0ab88432c6.jpg
mój co prawda nie ma kolek ale coś w tym jest ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 19:45
Chanela, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czwartek- pora na otygodniowy tel tesciowej do męża i znow slysze " kostek zdrowy? je?"
wiec moze ja jej bede co czwartek wysylac smsa o tresci "zdrowy,je" i juz nie bedzie musiala dzwonic.
a my wlasnie siedzimy i patrzymy na wspolna i oboje ryczymy- takie z nas placzki;)
szpilka lubi tę wiadomość