*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciągle jest starszy o tydzień i 1 dzień, dlatego taki wielki. Więc tak właściwie jestem już w 2 trymestrze
Kawa, pewnie Twój będzie miał jutro z 6 cm albo też już 7
Jako weteryniorz posiadam w domu stetoskop, więc w późniejszym okresie będę próbować wyłapać tętno malucha przy jego pomocy Czytałam jednak, że będzie to możliwe dopiero gdzieś po 18 tygodniu. Zobaczymy, czy się uda.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 20:52
-
A.loth wrote:Ciągle jest starszy o tydzień i 1 dzień, dlatego taki wielki. Więc tak właściwie jestem już w 2 trymestrze
Kawa, pewnie Twój będzie miał jutro z 6 cm albo też już 7Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 20:55
A.loth lubi tę wiadomość
-
Goosiaczek2 wrote:agus jakie fajnie
te śpiochy mi się najbardziej podobają z tymi uszami gdzie kupiłaś jeśli mogę zapytać
my jak na razie to okupujemy się w chusteczki nawilżające płyny do kąpieli itp
Wszystkie rzeczy kupione w lumpku. Za te z uszkami dałam 1,50 zł.
Troszkę się obkupiłam, dkatego boję się co będzie później. Na szczęście mąż nic nie mówi tylko też szaleje. Może też dlatego, że jesteśmy w rozłące i tylko to nas pociesza i łączy.
jonka91 lubi tę wiadomość
-
Agus89 wrote:Wszystkie rzeczy kupione w lumpku. Za te z uszkami dałam 1,50 zł.
Troszkę się obkupiłam, dkatego boję się co będzie później. Na szczęście mąż nic nie mówi tylko też szaleje. Może też dlatego, że jesteśmy w rozłące i tylko to nas pociesza i łączy.
Moja mama z sis w lumpku to takie perelki wynajdują że glowa boli, ja jakos nie umiem, nigdy na nic nie trafie wiec nawet nie chodze.
a ja z mezem tez w rozłące (przeniesienie do szwajcarii) wiec tez sobie co chwile cos wysylamy lacznie z aktualizacją rozmiaru brzuchola:)
moze jak wyzdrowieje tez zaczne kupowac, narazie kupilam spioszki ktore M wziął ze sobą bo szaleje na ich widok:) -
nick nieaktualnyania_29 wrote:Piękne brzuszki. Ja to chyba za duża jestem, bo brzuszek jest, ale na ciążowy nie wygląda
Dziewczyny mają śliczne brzucholki, ale Aniu u mnie też za dużo tłuszczyku więc chyba cos później będzie widoczne. Cóż poradzić...Trza poczekać
Zielarko, to cudne wieści od Ciebie. Ja czasem tez coś tam czuję w dole brzucha, podobnie jak to opisałaś, taką malutką rybkę; ale ja nigdy nie czułam swoich jelit więc ja ich nie wykluczam. Ty bardziej doświadczona to możesz być pewniejsza
Dziewczyny mnie już chyba też bierze ciuszkomania dzis byłąm w jednym sklepie i było tyyyyle ślicznosci, ze wszystko chciałam kupić Ale w ostatecznosći coś mi powiedziało, ze po badaniu 10 lipca zaczniemy kupować
Aha - co do kalendarza mam idealnie jak M4DZI4 (chyba)- wiek 30 i od kwietnia same dziewczynki Zobaczmy czy nam się sprawdzi; ja sprawdzałam wszystkim dziewczynom które pamiętam i tylko jedna ma teraz chłopca a niby powinna być dziewczynka, ale znowu ta dziewczynka była między dwoma chłopcami, więc niby mimo wszystko większe prawdopodobieństwo na chłopca z opisu kalendarza. U nas były serducha i przed owulką i w owulkę więc nic nie wiadomo. Ciekawe co to będzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 22:29
Cynamonek30, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW ogóle dziewczyny jak mnie ciesza takie wasze super wieści o maluszakch
To takie fajne, ze możemy sie podzielić radościami i wręcz "widzimy" jak maluchy rosną. Pamiętacie sam początek?? 2 kreski na tescie? Ja ostatnio znalazłam w telefonie fotkę testu...ale sie rozczuliłam Później nasze pierwsze wizyty i wielkości maluszków po kilka mm...a teraz to juz konkretne centymetry się robią
zielarka, agnb6 lubią tę wiadomość
-
Ja na pamiątkę zostawiłam sobie test i też ostatnio trochę sprzątałam (od kiedy jestem w ciąży przekładam rzeczy z miejsc na miejsce, by było `wygodniej`, nie wie czy nowe ułożenie jest lepsze czy nie, no ale... ) cienka, bo cienka, ale druga kreska, jeden z najcudowniejszych widoków w życiu
Co do kalendarza to wychodzi mi dziewczynka, od początku ciąży mam przeczucie, że to będzie właśnie ją nosze pod serduszkiem, z resztą dużo osób mówi, że myśli, że będę mamą dziewczynki, no ciekawe co na usg się pokaże Chociaż przyznać muszę, że mojemu M śniło się ostatnio śniło, że się chłopiec urodził
Jutro wstawię zdjęcie swojego brzuszka, chociaż dla większości nie wygląda na ciążowy (dla mnie wygląda hihi )Ag..., kejti91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgataa mnie się już kilka razy śnił chłopczyk, raz tylko bliźniaki chłopczyk i dziewczynka, mojemu M wczoraj snił sie chłopczyk. Mój tata mówi, ze to na odwrót. A moja siostra jeszcze przed staraniami powiedziała nam że jak bedziemy mieć dziecko to będzie u nas dziewczynka...zobaczymy jak te wszystkie "czary-mary" maja sie do rzeczywistości Ja ostatnio usłyszałąm od znajomej, ze będę mieć synka Zobaczymy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zielarka wrote:Też myślałam o tym dziś, gdy wyciągnęłam wydruki z usg z ostatnich trzech wizyt.
planuje tez zrobic jakis album metoda scrapbookingu od testu zaczynając:) bedzie fajna pamiatka:)
a tak to wlasnie zjadłam miske twarozku z cukrem i smietaną i juz mi lepiej jak brzusio troche wiekszy:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 08:31