*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Agus świetne zdobycze i cena równie rewelacyjna
A to moje, te ciekawsze
Różowy bodziak jest malutki, r50 Z podanego kalendarza wychodzi mi córeczka,więc może się przyda
Mój pozytywny test też leży sobie w szufladzie na pamiątkę. Zastanawiam się czy go zachować. W końcu są kolejne, piękniejsze pamiątki ciąży w postaci wydruków USGAg..., cedr697, kejti91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobry dzień Witam nową koleżankę cedr
Oficjalnie witam dziś z II trymestru o 16 mam prenatalne i już odliczam czas!
Patrząc na te Wasze ciuszki, myślę że po badaniu chyba znowu wpadnę na jakieś zakupki dla malca
Ja mam "box wspomnień" a tam testy, zdjęcia pamiątkiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 09:50
jonka91, Ag..., M4DZI4, cedr697, MonikaDM, Welina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Warto zrobić pudełko pamiątek, mam takie po córci: test, wydruki z usg, kikut pępowiny, pierwszy obcięty kosmyk włosów, maleńkie skarpetki z Puchatkiem, bilet z pierwszej jazdy pociągiem. Wspaniałe możliwość wracania do wspomnień, opowiadania dziecku historii jego narodzin i przygód.
Za niedługo dołączę po pudełka mleczne ząbki w pudełku po zapałkachjonka91, Paula44, agattee, M4DZI4, MonikaDM, agnb6 lubią tę wiadomość
-
zielarka wrote:Warto zrobić pudełko pamiątek, mam takie po córci: test, wydruki z usg, kikut pępowiny, pierwszy obcięty kosmyk włosów, maleńkie skarpetki z Puchatkiem, bilet z pierwszej jazdy pociągiem. Wspaniałe możliwość wracania do wspomnień, opowiadania dziecku historii jego narodzin i przygód.
Za niedługo dołączę po pudełka mleczne ząbki w pudełku po zapałkach
a jaki mozesz fajny prezent na 18 z niego zrobic:) takie rzeczy docenia sie z czasem:)zielarka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle mnie cieszą te Wasze zdjęcia brzusiów i ciuszków i dobre wieści
Jestem w pracy i przerzucam pomiędzy oknami z naszym forum a jakimiś plikami pracowymi i nie mogę się oderwać... (oczywiście od forum)
Ja też byłam na badaniu genetycznym w piątek i mąż się śmiał że w gabinecie zostawiłam wielki kamień (w sensie z serca mi spadł).
Co prawda Maluszek trochę dziwnie rośnie (w sensie ja się oczywiście doszukuję nieprawidłowości) - bo na poprzednim USG był o 2 dni starszy a na tym już o 7...
A na czym on rośnie to ja nie wiem bo z jedzenia ostatnio nici
Życzę miłego dnia MamusiomPaula44, jonka91, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jonka z kurczaka fajny pomysl, ktory moze byc na wizyte tesciowej to takie roladki w srodku z pastą zrobioną ( feta, suszone pomidory pociete w paseczki + ziola prowansalskie) i na koniec roladke owijasz szynka parmenska, zapiekasz w piekarniku a do tego co chcesz szparagi, ziemniaki mlode, salatka cookolwiek.
a pasty jak zostanie mozna dac nawet na kanapke:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 11:12
-
nick nieaktualny
-
Coś już mi zaczyna świtać.. Mam po prostu straszne opory do gotowania przez moje mdłości i tak najpierw muszę sobie wyobrazić to jedzenie, jak mi nie podpasuje to coś zmienić, albo wmówić sobie, że inaczej pachnie i smakuje.. Troszkę to dziwne, ale inaczej nie mogę może zrobię de volaje z serem, ogórkiem i szynka w środku.. hmm..
-
nick nieaktualnyTo ja jeszcze się pochwalę Maluszkiem
Zrobiliśmy telefonem zdjęcie zdjęcia.
Ja wg tego USG powinnam być w 13+2 tyg. Ale płci ani widu ani słychu.
A i zjadłam cukierka przed badaniem, które było ok. 18 - a Maluszek może rękę uniósł i tyle z ruszania. Tak Wam zazdroszczę oglądania tych fikołków !!
Myślicie, że wszystko ok, że się tak nie chciał za bardzo ruszać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 17:09
Patrycha, Ag..., Gwiazdeczka27, kejti91, Ewelina88, M4DZI4, cedr697, jonka91, zielarka, Cynamonek30, agnb6 lubią tę wiadomość
-
Maud moze akurat spal albo byl spiacy i mu sie nie chcialo. Ja tez jadlam cukierka a nawet dwa przed wizyta (nieswiadomie, bo nie wiedzialam ze takie cos dziala) no i niestety zero ruchu Przyjdzie czas, ze i my ujrzymy piekne ruchy na monitorze
I jakie slodkie zdjecie !Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 11:49
Maud11, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość
-
A to moj maly Koralik ( badanie z ubieglego czwartku)
kocham te skrzyzowane nóżki, a na filmiku ta rączką machal i otwierał paluszki:)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0192718ef13b.png rl]
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b8cf72cad777.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/471b1d89b602.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 12:19
Patrycha, Maud11, Paula44, Gwiazdeczka27, Kawa, kejti91, Ewelina88, M4DZI4, jonka91, Cynamonek30, Monifah, agnb6 lubią tę wiadomość