*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
na tablicy kupiłam używany, hi bebe, były dwa jeden za 500 zł i ten za 90zł
pomyślałam że lepiej jest kupić używany niż jakieś tanie dziadostwo co może doprowadzić tylko do większych nerwów. mam nadzieję że będzie działałAg... lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a sprawdzcie sobie plec wedlug chinskiego kalkulatora plci. Bo mi na tych wykresach wychodzi,np.ze starszym synem ze powinna byc corka,z mlodszym tez corka,a juz z tym ze syn...a znowu jak wchodze na kalkulator,ktory sam liczy to sie zgadza tzn starsi wychodza,ze chlopcy a teraz wychodzi,ze dziewczynka choc ponoc ma byc chlopiec...chcialam zebyscie porownaly tez gotowy wykres do kalkulatora,czy wam to samo wychodzi...
http://www.ciazowy.pl/kalkulator,plci-dziecka.html
gratuluje slicznych brzuszkowCynamonek30 lubi tę wiadomość
-
ja tam nie wierze w takie zabawy ( jestem racjonalistką) jak dla mnie biologia wygrywa, i wolę uważać, że to od chromosomów , które znajdują się w plemnikach czy komórce jajowej zależy płeć dziecka Ale pobawić się zawsze można
Ag..., marrtka, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
mi wychodzi dziewczynka, a na tym który sam liczy chłopiec, tylko, że w instrukcji tego pierwszego pisało, że chodzi o miesiące księżycowe więc jak ja owulację miałam 29 lub 30 kwietnia to miesiąc poczęcia trzeba wpisać maj?
boże dziewczynki jakie macie piękne ciążowe brzuszki!!! ja niestety należę do tych bardziej zbudowanych i wydawało mi się, że już widać brzuszek ciązowy, ale patrząc na Wasze widzę, że mój mimo lokatora to na razie ciąża spożywczaCynamonek30 lubi tę wiadomość
-
Wg kalendarza chinskiego patrzy sie na wiek jaki mamy obecnie a nie rocznikowy poza tym to tylko zabawa, nikt nie musi w to wierzyc tak samo jak w wiele innych pierdol. W mojej rodzinie sie sprawdzilo i jestem ciekawa czy w moim przypadku tez a nawet gdyby to nie znaczy ze zaczne wierzyc w takie rzeczy. Wszystko na luzie
Goosiaczek cudowne wiesci przynioslas. Z tego co widzialam na naszej liscie styczniowek tez masz 24 lata to moze i ja obale chinski kalendarz plci o chlopcu Strasznie marzy mi sie cora, a mojemu R. synek
Mialas dzis normalne USG czy genetyczne?
A co do brzuszkow ciazowych to wam zazdroszcze ze juz tak widacWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 20:07
Cynamonek30, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
blador wrote:mi wychodzi dziewczynka, a na tym który sam liczy chłopiec, tylko, że w instrukcji tego pierwszego pisało, że chodzi o miesiące księżycowe więc jak ja owulację miałam 29 lub 30 kwietnia to miesiąc poczęcia trzeba wpisać maj?
boże dziewczynki jakie macie piękne ciążowe brzuszki!!! ja niestety należę do tych bardziej zbudowanych i wydawało mi się, że już widać brzuszek ciązowy, ale patrząc na Wasze widzę, że mój mimo lokatora to na razie ciąża spożywcza
Ja też jestem osobą krąglejszą i dopiero parę dni temu zauważyłam, że to już chyba nie tylko tłuszczyk. Niedługo i u Ciebie będzie widoczny. -
ależ się wkurzyłam, Dziewczyny.
Byłam dziś na badaniach. Zrobiłam morfologię, badanie ogólne moczu, toxo i tsh. Wyniki on-line, wizyta we środę (na badania miałam skierowanie). Zaglądam na stronkę, a tam moje wyniki. Tylko TSH i morfologia. Reszty brak. Nosz kur... a na środę muszę mieć wyniki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 20:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nie. to nie moje pierwsze tego typu badania w tym labku. Zawsze miałam je wszystkie razem na wieczór. Robię je co miesiąc, dokładnie te same, oprócz toxo (bo to moje drugie toxo w życiu). Rano zadzwonię co jest, bo nie zamierzam drugi raz jechać na drugi koniec miasta na czczo, co dla mnie jest problemem teraz, bo Pani coś pominęła. Ech...
-
nick nieaktualny
-
wiem, że tak bywa. Robiłam kiedyś badania w innym labku i też mówili, że na drugi dzień, ale tu już robiłam w ciąży te i miałam wieczorem. Pewnie znowu coś zapomniały. Ostatnio Pani zapomniała wziąć ode mnie kod na darmowe badania. Dzwoniła do mnie wieczorem, żeby jej podać...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 20:22
-
AGATTE miałam genetyczne ja mam tak samo jak ty ja chciałam właśnie córkę a mój M syna ale jak dzisiaj się dowiedział o dziewczynce to był strasznie zadowolony. Mi w tych kalendarzach też wychodzi chłopiec dużo ludzi również mówi mi że będzie chłopiec a tu jednak nie. Aczkolwiek pewność będę miała jak pójdę 30 i potwierdzi że dziewczynka:) Cieszę się również z tego iż też jestem osobą z nadwagą a od poprzedniej wizyty którą miałam 4tyg temu nie przytyłam ani grama:)) a jem wszystko;p
Tylko zastanawia mnie jedna sprawa jestem na zwolnieniu praktycznie od początku ciąży i mam napisane 1 czyli ze mam leżeć jak chciałam pracować to mi kategorycznie zabronił a jak dzisiaj zapytałam się czy mogę iść na kurs resuscytacji to mi pozwolił dziwne? nie wiem jak to rozumieć. -
Ja się zgłaszam po usg genetycznym z moim wielkoludem. Ma już 71 mm Wszystko wyszło w porządku - ryzyko wad bardzo niskie.
Pierwsze nieśmiałe przypuszczenia, że chłopak, ale to się jeszcze okaże później.
Przy okazji, tak jak obiecałam, wypytałam lekarza o badanie genetyczne i certyfikat, który lekarz powinien do tego posiadać. To daje uprawnienia do korzystania z programu komputerowego wyliczającego ryzyko wad na podstawie wielu parametrów i otrzymanie podpisanego wydruku z wynikiem przez pacjentkę. Dodatkowo każdy lekarz z certyfikatem ma coroczny audyt potwierdzający kwalifikacje, gdzie musi przedstawić dokumentację medyczną.
Jak dla mnie warto wybierać do badania genetycznego osobę z potwierdzonymi kwalifikacjami.
Goosiaczek2, a rzeczywiście musisz leżeć, czy to może tylko pomyłka przy wypisywaniu zwolnienia?
Melula, jeśli już zapłaciłaś, to moim zdaniem zdecydowanie należy Ci się powtórka w cenie bez dopłat.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 20:40
zielarka, Gwiazdeczka27, Kawa, kejti91, Patrycha, Paula44, jonka91, M4DZI4, agnb6 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny