*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Paula stres był straszny...nie powiem, przerobiłam wszystkie czarne scenariusze, aż mnie cycki ze strachu przestały boleć, ale już podczas badania czułam jak kłują tu i tam, a teraz bolą jak zawsze i zwróciłam obiad więc wszystko w normie. Gin kazał filmik który mi nagrał oglądać gdy najdą mnie czarne myśli.
Za dwa tygodnie kolejna wizyta.Paula44, nix lubią tę wiadomość
-
olka25 wrote:Po moim brzuchu podobno też już widać - powiedziała mi to wczoraj teściowa, dzisiaj tata i mąż. Ciągle mi się wydaje, że to nadal mój otłuszczony brzuch, chociaż zrobił się taki jakiś inny, jakby większy i w innym kształcie...
Mam to samo ale zamiast otluszczonego brzucha to mam ciagle wzdecia i juz sama nie wiem czy to wzdecia czy moze jednak cos sie zaokragla. Jakis czas temu dodalam tu zdjecie swojego plaskiego brzucha ale juz niestety taki nie jest.
Wiecznie wypchany jakbym zaraz miala rodzic, zjem nawet jablko i zaraz mnie wypycha. Nie lubie tego uczucia.
Jedynie jak leze to czuje male wzniesienie i moze to jest TO
olka25 lubi tę wiadomość
-
waszka88 wrote:Hej dziewczyny, tak Was czytam i robicie mi straszną ochotę na zakupy dla malucha, ale ja jestem dopiero w 11 tygodniu i wiem, że to za wcześnie, chciałam poczekać do II trymestru albo chociaż do badania genetycznego które mam za tydzień w poniedziałek ale powiem szczerze, że jest bardzo ciężko się opanować... i te wyprzedaże
Jeśli chodzi o mdłości to u mnie są dość częste, rano wymiotuje a cały dzień mnie szarpie i tak już ponad miesiąc
Za to brzuszek mam już widoczny:
śliczny BRZUSIOWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 18:05
Paula44, Kawa lubią tę wiadomość
-
agattee wrote:Mam to samo ale zamiast otluszczonego brzucha to mam ciagle wzdecia i juz sama nie wiem czy to wzdecia czy moze jednak cos sie zaokragla. Jakis czas temu dodalam tu zdjecie swojego plaskiego brzucha ale juz niestety taki nie jest.
Wiecznie wypchany jakbym zaraz miala rodzic, zjem nawet jablko i zaraz mnie wypycha. Nie lubie tego uczucia.
Jedynie jak leze to czuje male wzniesienie i moze to jest TOCynamonek30 lubi tę wiadomość
-
A ja dopiero z drzemki popołudniowej wstałam....Deszcz po południu zaczął padac,spadło mi ciśnienie i głowa rozbolała.Zresztą ostatnio prawie codziennie muszę się zdrzemnąc bo prawie codziennie taka pogoda deszczowa,masakra :p
Waszka, cynamonek śliczne brzucholki
Ana cudowny maluszek na usg,juz nie mogę się swojego za 2 tyg doczekac
Kawa, supcio wieści! Gratuluję synusia!
U mnie co do płci to w pierwszej ciąży wymioty przez 3 m-ce i wyszedł synuś.U dwóch przyjaciółek zero wymiotów i są dziewczynki więc chyba co do tej teorii z mdłościami to nie ma zasady Ja teraz nie mam więc jednak mimo wszystko po cichu liczę na córeńkę.No i wg chińskiego mam tak jak Melula, 30 lat i kwiecień więc w tym roku same córy prawie by się poczeły hihiCynamonek30, Gwiazdeczka27, waszka88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA co do chińskiego kalendarza, to robiłem małą ankietę
Zapytano w sumie 16 kobiet w różnym wieku i....
Tylko jednej się nie zgadza! To aż niewiarygodne! Obala całą terię biologiczną!
Mnie wychodzi dziewczynka.
ZobaczymyCynamonek30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny ja już po badaniu. Jej ucieszyłam się bo wszystko w jak najlepszym porządku termin przyspieszył mi się o 5dni czyli data wychodzi na 6.01 i na 90% będziemy mieli córeczkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 18:55
Cynamonek30, zielarka, Patrycha, Ag..., Kawa, kejti91, Gwiazdeczka27, szpilka, jonka91, Malenq, agattee, Paula44, nix, A.loth, isabelle, Agataa, MonikaDM, Monifah, Monifah, M4DZI4, agnb6 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja właśnie zamówiłam detektor tętna, nie będę się stresować i wyczekiwać każdej wizyty
wg chińskiego kalendarza wychodzi mi że jestem na przełomie chłopczyka a dziewczynki, nie wiem jak na to patrzeć, Wy patrzycie na wiek rocznikowy ?Ag... lubi tę wiadomość
-
Patrycha wrote:Dziewczyny ja właśnie zamówiłam detektor tętna, nie będę się stresować i wyczekiwać każdej wizyty
wg chińskiego kalendarza wychodzi mi że jestem na przełomie chłopczyka a dziewczynki, nie wiem jak na to patrzeć, Wy patrzycie na wiek rocznikowy ?